Hiçbir yere fotoğraf koymamak tuhaf değil mi

Sosyal medyada resim paylasmiyor diyemi tepkilisiniz?
Benim muhafazar kuzenimde" sosyal medyaya zirt pirt resim yukleyn kiz istemem" demisti en son :KK51:.
Oda oyle dusunuyor.
Naparsin.

Allah başka dert vermesin valla :KK70:
Açıklamasını yapmış zaten,bence de garip bir durum değil,hatta nesli tükenmekte olan insanlardan,bende gecen yaza kadar hiç bir sosyal medya hesabı kullanmazdım,arkadaşlarım ısrar edip instagram açtırdılar ona da girmeyince şifresini unutmuşum :)

Niyeeeee yaaaaaa bende koymam resmimi hiçbir yere hep çoçukların eşimin çoçuklarla olan fotolarını koyarım niyeee sorunmu var bende şimdi eyvahlar olsun biri geçiçi bir hastalığınız var desinnnnn :KK14:şaka bir yana kimisi hoşlanmaz koymaz bende sevmiyorum hele eşimle olan sarmaş dolaş fotoları millet bayıla bayıla koyarken ben asla paylaşmıyorum bana çok abes geliyor gösteriş gibi :63:yani kısaca özetlersek bende hiç koymam sevmem yaniiiii

Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya:KK48: 1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo:confused::KK45:Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım:KK53: Sizce ben mi tuhafım?:KK45:

benim kocanın whatsap resmi yok ilk tanıdığım günden beri böyle durum iletiside hey there ! I am using WhatsApp. :KK70: böylesi daha iyi takma kafana ...

Konuştugum cocuk hiçbir yere foto koymuyor ne twitter ne facebook ne whatsapp.. bu durum benim hoşuma gitmiyor resmen tipini unutuyorum ya:KK48: 1 hafta görüşmesek karşılaştıgımız zaman tuhaf geliyor ilk seferde,yüzünü ezberlemedim sonuçta yeni tanıyorum. Bir de konusurken duvarla konuşuyomuşum gibi geliyo:confused::KK45:Koysana falan diyorum ben böyle seviyorum diyor kendiyle barışık değil sanırım:KK53: Sizce ben mi tuhafım?:KK45:

Başlığın dikkatimi çekti de dün okuyamadım.

Son soruna cevap vereyim; bence evet sen tuhafsın.

Ancak günümüz değerlendirmelerinde söz konusu kişi tuhaf kalıyor olabilir.

Ama benim de hiçbir yerde fotom vs yok; olmasını da istemiyorum. Sanal hayatı bırak gerçek hayata bak.

Bir de eğer bir hafta görmeyince tipini vs unutuyorsan o çocuğu da yol yakınken bırak; yazık ümit verme; senin kalbini çarptırmıyor demek ki.

Tercih meselesi

X