Hiçbir yere fotoğraf koymamak tuhaf değil mi

Sosyal medyada resim paylasmiyor diyemi tepkilisiniz?
Benim muhafazar kuzenimde" sosyal medyaya zirt pirt resim yukleyn kiz istemem" demisti en son .
Oda oyle dusunuyor.
Naparsin.

Allah başka dert vermesin valla
Açıklamasını yapmış zaten,bence de garip bir durum değil,hatta nesli tükenmekte olan insanlardan,bende gecen yaza kadar hiç bir sosyal medya hesabı kullanmazdım,arkadaşlarım ısrar edip instagram açtırdılar ona da girmeyince şifresini unutmuşum :)

Niyeeeee yaaaaaa bende koymam resmimi hiçbir yere hep çoçukların eşimin çoçuklarla olan fotolarını koyarım niyeee sorunmu var bende şimdi eyvahlar olsun biri geçiçi bir hastalığınız var desinnnnn şaka bir yana kimisi hoşlanmaz koymaz bende sevmiyorum hele eşimle olan sarmaş dolaş fotoları millet bayıla bayıla koyarken ben asla paylaşmıyorum bana çok abes geliyor gösteriş gibi yani kısaca özetlersek bende hiç koymam sevmem yaniiiii

benim kocanın whatsap resmi yok ilk tanıdığım günden beri böyle durum iletiside hey there ! I am using WhatsApp. böylesi daha iyi takma kafana ...

Başlığın dikkatimi çekti de dün okuyamadım.

Son soruna cevap vereyim; bence evet sen tuhafsın.

Ancak günümüz değerlendirmelerinde söz konusu kişi tuhaf kalıyor olabilir.

Ama benim de hiçbir yerde fotom vs yok; olmasını da istemiyorum. Sanal hayatı bırak gerçek hayata bak.

Bir de eğer bir hafta görmeyince tipini vs unutuyorsan o çocuğu da yol yakınken bırak; yazık ümit verme; senin kalbini çarptırmıyor demek ki.

Tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…