- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Biz istedik olmadı oluruna bıraktım 1 sene olmuş. Tekrar bişeylere başladık olmadı oluruna bıraktım 1 sene 8 ay olmuş...
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!
Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.
Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...
Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?
Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.
Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?
Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.
Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.
Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?
Sonra tekrar gittim doktor ne dediyse yaptim olmadi yine oluruna biraktim 3 sene olmuş...!
Vakti mi gelmedi yoksa ben mi çabalamıyorum.
Hoş çabalasam da ne yapıcam. Hiç sorunu olmayanlar denek gibi kullaniliyor. Şunu da yap bunu da yap olmassa gel.
Yumurtlaması duzgun birine yumurtlama ilaclari veriyolar hepten duzen gidiyor stres desen had safhada...
Rahim filmi cekiliyor temiz adam diyorki sana tedaviye baslicaz ?
Hangi tedavi ?
Neyin tedavisi ?
Gunluk ignelerle yumurtalarini olgunlastirip catlatma ignesi yapicaz o gun iliskiye giriceksin.
Bu mu tedavi ?
450 lira ilac parasi tutuyor ve o ilaclari aldiktan sonra hamile kalmamama ragmen vucuduma giren hormonlar benm aylarca dengemi sasiriyor.
Ne yapim ?
Şmdi diceksiniz ki istiyorsan katlanacaksin.
Katlanim de neye ?
Benim sagligim bozuluyo benim dengem bozuluyo ?
Yine bir gece oturdum size yaziyorum. Yazmicagima soz vermeme ragmen.
Evet hiçbir sorunu olmayanlar nasıl hamile kaldiniz.
Gunluk igneleri kullanmalimiyim ?
Yoksa aşılamami
Yoksa tup bebek mi ?