Gebeliğe Hazırlık Hiçbir sorun olmayıp henüz hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar
Evleneli 10 ay olmak uzere hic korunmadik ama tik yok, yukaridaki yorumlarda Klomen çatlatma fln diye birseyler yaziyor nedir onlar? Kadin dogum uzmani mi yapiyor yoksa alinip evde yapilabilen birsey mi?

Merhabalar
Evleneli 10 ay olmak uzere hic korunmadik ama tik yok, yukaridaki yorumlarda Klomen çatlatma fln diye birseyler yaziyor nedir onlar? Kadin dogum uzmani mi yapiyor yoksa alinip evde yapilabilen birsey mi?
Tabiki kadım doğumcu yapıyor bunlar doktor kontrolünde kullanılan şeyler ve 1 yılı geçmiş kişilere uygulanabiliyor doktor gerekli görüyosa

Tabiki kadım doğumcu yapıyor bunlar doktor kontrolünde kullanılan şeyler ve 1 yılı geçmiş kişilere uygulanabiliyor doktor gerekli görüyosa
Cevap icin tesekkurler, peki esimin kontrolleri henuz yapilmadi uroloji ye mi gidiliyor hangi doktordan randevu almamiz gerekli?
Kusura bakmayin sorularim acaip geliyordur belki de daha once hic alakamiz olmayan bolumler olunca suanda tam olarak hangi bolume gitmemiz gerek bilmiyoruz

Üroloji bölümünde sperm testi yaptırmıştık biz başka test varmı bilmiyorum cnm

Merhabalar
Kadın Doğum yapıyo ama herkese farklı tedavi uyguluyo
Biz de işte tık yok sinir oluyorum bir buçuk sene olmak üzere

Merhaba kızlar bende aranıza yenı katılanlardanım 1.5yıllık evlıyım gebe kalamıyorum hıc sorun yokken amh değerım 4.24 progestron 11.41 prolaktın 17 Rahım fılmıde de ıkı tüpüm acık eşımın degerlerı de normal ama hamıle kalamıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum

Mrb kizlar bende 16 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim 5 doktora gittim en son corlu nun en iyi doktora eskiden gatada calismis askeriyenin doktoruymus ona gittim hormon testi yapti progesteron testi yapti yumurta takibi yapti rahim muayenesi yapti herseyin gayet normal yumurtan guzel kendiliginden catliyor dedi hicbir sorunun yok biraz zamana birak heran hamile kalabilirsin dedi bakalim ins bu defa saglikli bir hebeligim olur

Biz daha 3 aldır deniyoruz ama olmadı 1 buçuk yıllık evliyim keşke daha önce başlasaymışım çalışmalara arkadaşlar tsh baktırın kan testi yaptırın 2.5 olmadı gerekiyor ben tiroid hapı kullanıyorum benim 10 çıkmıştı şimdi 4e düştü yüksek tsh da hamilelik ihtimali düşüyormuş doktor öyle dedi

valla artik cok sıkıldım. 2016 mayıs ayında dis gebelik gecirdim sonra dis gebelikle birlikte rahimde septum yani oerde oldugunu ogrendim. yani bebegin tutunacagi yer sikintili.rahim filmi ameliyatlar yapisikliklar ameliyatlar. aralik ayinda bitti. doktorum 6 ay deneyin dedi. bu ikinci ayim ama hic kalamiycakmisim gibi. her belirtiyi gebelige yoruyorum ama yok iste. etrafimda hamile arkadaslarim odaklanamiyorum. b7gun yine bi hamile haberi aldim oysa 4 gun once de alnistim. psikolojim yerle bir. ragat ol dedikce insanlar strese giriyorum. nasil rahat olayim nasil unutayim. zaten olnuyor ve ister istemez olsun diye belli gunleri kovaliyosun hic dusunmemek mumkun mu

stres yaparsan hiç olmaz arkadaşların yeni haöile kalıyorsa demek ki senin için de geç değil nasip bu işler Allah en doğru zamanda nasip etsin kucağımızı yavrusuz bırakmasın
es

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza bende artık bebeğim olsun isteyenlerdenim doktor bir sorun olmadığını söyledi bir oğlum var 11 yaşında ve ben şimdi bir bebeğim daha olsun istiyorum yarın regl günüm düzenli oluyorum 3 aydır ama hamile kalamıyorum üç gündür kasık ağrılarım bacaklarım ve göğüslerimdeki hassasiyet acaba dedirtiyo bu ayda yarın adet olmazsam test yapıcam inşallah bu sefer hmileyimdir

stres yaparsan hiç olmaz arkadaşların yeni haöile kalıyorsa demek ki senin için de geç değil nasip bu işler Allah en doğru zamanda nasip etsin kucağımızı yavrusuz bırakmasın

es
ben artik stresinde engelledigini dusunmuyorum. ne stresli insanlar gordum hamile kalan. sinav resmen...

Kızlar aranıza yeni katıldım iki yıllık evliyim bir yıldan fazlada sorunsuz bebisimiz olmuyor hsg haricinde herşeyi yaptırdık sorun yok öyle olunca ozeldeki doktor hemen klomen verdi üç ay deneyip hsg çekeriz dedi ama ilk denememde benimde duzenim bozuldu kist oluştu çatlatma ignesine rağmen kist geçsin diye ilk ay Yasmin kullandım geçmedi soğan kürü yaptım bu ay kontrole gittiğimde öğrendim ki kist yok olmuş ve kaliteli bir yumurtam oluşmuş ben bal tarçın çörekotu kuru kullandım 12 günüm var adete eğer faydası olursa haberdar ederim sizleri de bu kürü kullanan var mı aramızda

Ben hsg de çektırdım her ıkı tüpüm de acık bu ay klomen ve çatlatma ıgnesı kullandım bakalım sonuç ne olacak hıc umudum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…