- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki kadım doğumcu yapıyor bunlar doktor kontrolünde kullanılan şeyler ve 1 yılı geçmiş kişilere uygulanabiliyor doktor gerekli görüyosaMerhabalar
Evleneli 10 ay olmak uzere hic korunmadik ama tik yok, yukaridaki yorumlarda Klomen çatlatma fln diye birseyler yaziyor nedir onlar? Kadin dogum uzmani mi yapiyor yoksa alinip evde yapilabilen birsey mi?
Cevap icin tesekkurler, peki esimin kontrolleri henuz yapilmadi uroloji ye mi gidiliyor hangi doktordan randevu almamiz gerekli?Tabiki kadım doğumcu yapıyor bunlar doktor kontrolünde kullanılan şeyler ve 1 yılı geçmiş kişilere uygulanabiliyor doktor gerekli görüyosa
Üroloji bölümünde sperm testi yaptırmıştık biz başka test varmı bilmiyorum cnmCevap icin tesekkurler, peki esimin kontrolleri henuz yapilmadi uroloji ye mi gidiliyor hangi doktordan randevu almamiz gerekli?
Kusura bakmayin sorularim acaip geliyordur belki de daha once hic alakamiz olmayan bolumler olunca suanda tam olarak hangi bolume gitmemiz gerek bilmiyoruz
NaaptınBenimde son adetim 15 aralik bakalim bu ay ne olucak
Kadın Doğum yapıyo ama herkese farklı tedavi uyguluyoMerhabalar
Evleneli 10 ay olmak uzere hic korunmadik ama tik yok, yukaridaki yorumlarda Klomen çatlatma fln diye birseyler yaziyor nedir onlar? Kadin dogum uzmani mi yapiyor yoksa alinip evde yapilabilen birsey mi?
esvalla artik cok sıkıldım. 2016 mayıs ayında dis gebelik gecirdim sonra dis gebelikle birlikte rahimde septum yani oerde oldugunu ogrendim. yani bebegin tutunacagi yer sikintili.rahim filmi ameliyatlar yapisikliklar ameliyatlar. aralik ayinda bitti. doktorum 6 ay deneyin dedi. bu ikinci ayim ama hic kalamiycakmisim gibi. her belirtiyi gebelige yoruyorum ama yok iste. etrafimda hamile arkadaslarim odaklanamiyorum. b7gun yine bi hamile haberi aldim oysa 4 gun once de alnistim. psikolojim yerle bir. ragat ol dedikce insanlar strese giriyorum. nasil rahat olayim nasil unutayim. zaten olnuyor ve ister istemez olsun diye belli gunleri kovaliyosun hic dusunmemek mumkun mu
ben artik stresinde engelledigini dusunmuyorum. ne stresli insanlar gordum hamile kalan. sinav resmen...stres yaparsan hiç olmaz arkadaşların yeni haöile kalıyorsa demek ki senin için de geç değil nasip bu işler Allah en doğru zamanda nasip etsin kucağımızı yavrusuz bırakmasın
es
Klomen benimde adet düzenimi bozdu üç ay kendime gelemedim5 gün gecikmeli adet oldum kesin ilaçtan yoksa günü gününe olurdu
İlaç düzenimi bozdu yok yere