- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
cnm hic ummadigin anda gelir ins hayirli haberleri alirsin hepimiz aliriz bununda bi zamani var zamani gelince ins olacakAmin ben de ilk kez bu ay kullandım klomen
İlk defa da karnım ağrıyo adet olcak gibi ama umudum yok bu aydan da
Artık umutlarım bitti
Umudumuz bitince olması dileğiyle ...
Merhaba inşallah CAnım ilk miHerkes merhaba ben de varım .
Bebek için ara verdim ocak ta tekrar yumurta takibine başlayacağım
İnşallah amin cümlemizecnm hic ummadigin anda gelir ins hayirli haberleri alirsin hepimiz aliriz bununda bi zamani var zamani gelince ins olacak
Evet bir düşüğüm oldu üç buçuk sene önce .kısmetse ilk olacakMerhaba inşallah CAnım ilk mi
Şnşallah CAnım benim bakalım inşallah olur da birbirimize umut ışığı oluruzEvet bir düşüğüm oldu üç buçuk sene önce .kısmetse ilk olacak
Amin CAnım benim ya Allah kolaylık versin bizeSlm lar bende sebepsiz inferlilite olarak burdayım. Bu ay aşılama deniyorum 2.5 yıl oldu denemeye devam ediyoruz zorlu bir süreç malesef Allah yardımcımız olsun sabrımız daim olsun
Herkes merhaba ben de varım .
Bebek için ara verdim ocak ta tekrar yumurta takibine başlayacağım
Merhaba cnm yumurtlama döneminden mi bahsediyorsun. Eğer öyleyse ben 2 ay takip ettim olmadi bıraktım adetten 2 gün sonra hamile kalmışım. Yumurtlama dönemi bence tamamen tesadüf . Kafana takmazsan oluyor.Merhaba inşallah CAnım ilk mi
Doktor yumurtanın muhtemel çatlama zamanını söylüyor ve o günleri değerlendiriyorsun ovu testi ile değil de doktor ile takip ettik ocakta doktora gidip takip yaptıracağız tekrardan.Merhaba cnm yumurtlama döneminden mi bahsediyorsun. Eğer öyleyse ben 2 ay takip ettim olmadi bıraktım adetten 2 gün sonra hamile kalmışım. Yumurtlama dönemi bence tamamen tesadüf . Kafana takmazsan oluyor.
Hamilelik yanı ilk miMerhaba cnm yumurtlama döneminden mi bahsediyorsun. Eğer öyleyse ben 2 ay takip ettim olmadi bıraktım adetten 2 gün sonra hamile kalmışım. Yumurtlama dönemi bence tamamen tesadüf . Kafana takmazsan oluyor.
Nasıl durumdasın şuan şimdi gördüm mesajıDoktor yumurtanın muhtemel çatlama zamanını söylüyor ve o günleri değerlendiriyorsun ovu testi ile değil de doktor ile takip ettik ocakta doktora gidip takip yaptıracağız tekrardan.
Ben özellikle ocak ayında çalışmalara başlamak istedim. adetime 13 gün var ve hiççalışma yapmıyoruz. Beklemedeyim cnm.Nasıl durumdasın şuan şimdi gördüm mesajı
Hee tamam o zamanBen özellikle ocak ayında çalışmalara başlamak istedim. adetime 13 gün var ve hiççalışma yapmıyoruz. Beklemedeyim cnm.
Benim 2 günüm kaldı ikinci ayımdayım klomen+çatlatmaİlk mesaj benden olsun. Şuan 13 gümüm var
Şnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBenim 2 günüm kaldı ikinci ayımdayım klomen+çatlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?