• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hiçbir sorun olmayıp henüz hamile kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
kızlar hamilelikle ilgili biçok konu var
Ben bu konuyu daha da özele indirgedim
Kendinde ve eşinde hiçbir sorun olmayanlar gelin burda yazışmaya çalışalım

Not: lütfen konu dışı rastgele yazmayınız

Kızlar yan yatmayın yanlış yapıyorsunuz o ay hangi taraftan yumurtladığınızı nerden bileceksiniz birde yan yatınca akar en düzgünü bacaklarınızı havaya dikmek o zaman akmaz doktorum böyle demişti bana

Kızlar yan yatmayın yanlış yapıyorsunuz o ay hangi taraftan yumurtladığınızı nerden bileceksiniz birde yan yatınca akar en düzgünü bacaklarınızı havaya dikmek o zaman akmaz doktorum böyle demişti bana
Öyle yıllardır deniyoruz bi faydası olmuyor biraz da böyle deneyelim:) aslında psikoloji bütün iş kafan rahat olunca geliyor bebiş yoksa ne yapsak boş

Bir süre sırt üstü yattıktan sonra, yana yatmak olumlu sonuç veriyor. Ama hangi taraftan yumurtladığınızı bilmeniz lazım. İlk alternatif doktor da yumurtlama takibi, ikinci alternatif de genelde yumurtladığınızda kasıklarda ağrı olur. O ağrının tarafını takip edebilirsiniz. Bir de hiç bir sorunu olmayan arkadaşlar rahim tersliği var mı diye bir doktora görünün. Doktorlar pek söylemez. Zaten hamile kalmaya engel de değil. Ama rahim tersliği olan arkadaşların sırt üstü değil de yüzüstü yatması gerekiyor. Doktora gitmeden anlayabilmenin bir yolu da sırt üstü yatınca sıvı hemen dışarı akar. Yüzüstü ayağa Kalkana kadar geri gelmez rahim tersliğinde.
Allah yardımcınız olsun.:dua:

Meraba kizlar bizde sebebsiz infertileden muzdaribiz 3 senelik evlilik ve hic korunmadik suan klomen kullaniyorum vuma gunu kntrol var asilamaya baslocaz hepimiz icin hayirlisi

Meraba kizlar bizde sebebsiz infertileden muzdaribiz 3 senelik evlilik ve hic korunmadik suan klomen kullaniyorum vuma gunu kntrol var asilamaya baslocaz hepimiz icin hayirlisi
Amin ben de ilk kez bu ay kullandım klomen
İlk defa da karnım ağrıyo adet olcak gibi ama umudum yok bu aydan da
Artık umutlarım bitti
Umudumuz bitince olması dileğiyle ...

Back