Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Aldatıldım..

çok üzüldümmm önce onu bi dinle sonra yine bildiğini oku tavsiyeleri dikkate alma sadce aklınn bi köşesinde bulunsunn sen içindenn geldiği gbi yaşa içinden gelenii yapp erkktr işte ve bunun içinde sakınn kndinii heder etme değicekk bri olsaymış sana bnları yaşatmazdı zatenn 3 gnlükk dünya yarına ilişkin sözleşmemmiz yok değmez iinann.ana gbi yar olmaz derler hytta tek gvnicen kişi o olsun kendini bil yeter.bende aldatıldım çok kötü bi durum kadnlar klbü snn arkndaa hiç dert arama kendine olur mu sağlcakla kallll mtu yaşa..

Hangi yazını okuyayım canım anlamadım :sbenneyaptımki

bence boşanmak için çok aşırı ciddi bi olay değil cnm tam olarak aldatılmış sayılmaz dediğim gibi belki hava atmak için söledi ama kesinlikle dinlemeden ailenle paylaşma canımm... ve kesinlikle eşini tam anlamıyla dinlemeden hareket etme.........ve şuda bi kesinki bazı bayanlar evli erkeklere sulanacak kadar basit ve aşağılık olabiliyo herşeyi ii düşün 7 yılın emeğini harcama .......

aradan bu kadar zaman geçip hala açıklamadıysa hiç normal değil bence. koskoca 1,5 günde harika senaryolar yazılabilir.. konu sahibi arkadaş da sormuş eşine anlat diye sadece ben yanlış bişey yapmadım demek bana samimi gelmiyor o anki panikle durumu kurtarma cümlesi sanki... O an anlatmalıydı ikna etmeliydi .. Bu tip olaylarda araya ne kadar zaman girerse benim açımdan inandırıcılık o kadar uzaklaşıyor..

Bir anlik heves için zorluklarla kurulan bir yuvaya nasil kiyarlar...
Birde ogrendigin sekil çok kotu
Allah yine sabir vermis ki bu igrençlikleri 15 dk dinleyebildin
Guçlusun...Kararin ne olursa olsun kotuluklerden uzak kalacagindan eminim...
Insallah istedigin bir sonuca varir sende huzura kavusursun

çok sağolun ama benim için en hayırlısı gerçekten ayrılmak mı olur onuda tam kestiremiyorum şuan.o kadar allak bullak oldumki yanlış kararın ne olacağından emin mi olmalıyım.

ona ancak sen karar verebilirsin canım biz buna karar veremeyiz
ben olsam napardım? sana yap demiyorum ama benim yapacağımı söylüyorum ben o evde 1 dakika bile durmaz ve boşanırdım.....
benneyaptımki

Canım nerelerdesin....................konuştun mu eşinle?

burdayım canım bugün biraz yoğundum.hayır konuşamadım.dün gece bekledim onikiye kadar sonra uyumuşum sabah kalktığımda da uyuyordu yanımda.aslında vereceği cevaptan bile korkmaya başladım artık.dün bütün gün aramıştı hep meşkule vermiştim bugünde aynı.ne yapıcağımı bende bilemiyorum.bu hafta 4-12 vardiyasında yani görüşmemiz zor gibi zaten gece birde evde oluyor bende uyumuş oluyorum.kaçıyorum sanki konuşmaktan korkuyorum çok

canim sen bu saatten sonra bosanamazsin. birak bosanmayi evi terk bile edip haddini bildiremezsin. cunku sicagi sicagina yapilsaydi biraz esin kendine gelirdi. simdi nasilsa evde ve ustelik yanyana yatiyorsunuz.

onun rahatligi var.

cok zor bir durum ama en azindan haddini bildirmelisin. ben bosan diyemem. ama gene yapacaktir buna da kendini hazirla.

Öyle kadinlarda tabiki suclu ama evli olan erkek daha suclu cünkü bekar olan kadinlarin sadik olmasi gereken birisi yok yani kocasi yok ama evli olan adamin esi var ve sadik olmasi gerekiyor...

Ben olsam hemen bosanirdim cünkü öyle bir adamda daha fazla ayni evde kalamazdim.
Kimileri belki kuzeninin yanina hava atnak icin uydurmustur falan diye yazmis
ama öyle olsa adam hemen aciklar...

erkek aldatınca bi şans verin görmezden gelin..kadın aldatınca başına silah dayayın...ilginççç

Bende merak ettim simdi ne oldu acaba????insaallah hayirlisi olur hakkinizda...

Ne mide bulandirici varliklar bu erkekler yaaaa....

Nerelerdsn cnm konuştunmu eşinle haberdar et merak ettim bende inş yanlış anlaşılma vardır da düşündüğün gibi biişey değildir:uhm:

Ya inanamıyorum bu bence "hata" diye basite alınacak birşey değil. Böyle hemcinslerim var olduğu sürece erkekler her daim yapacak ve her daim de affedileceklerdir. Buna katlanamıyorum.

Arkadaşım bence eşine de ki; "aynısını ben de sana yapıcam, sende bunu bileceksin"
Biraz empati yapmayı bilsinler ya. Dünyaya dişi olarak geldiysek yetersiz mi oluyoruz? Neyi affediyoruz kimi affediyoruz? Bu çok saçma.. Dışarda ne kadar kadın varsa o kadar da erkek var bunu unutma. Affedersen yine yapacaktır.. Timsah gözyaşlarına kanma. Adam sana bugüne kadar hissettirmediğine göre profosyonelmiş. Ona da helal olsun.. Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum arkadaşıma..yaşadıkların kolay değil evet biliyorum allah hiçbir kadının başına vermesin.
fakat ortada anlaşılması ve dinlenilmesi gereken bir durum olabilir.allah yardımcın olsun.umarım herşey yanlış anlaşılmadır.çünkü bir yuva kolay kurulmuyor..ama dağıtmak parçalamak çok kolay.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…