• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Aldatıldım..

inşallah en kısa zamanda gerçekler çıkar ortaya canım..
sakince dinle bakalım ne anlatacak?
Allah yardımcın olsun ... soğukkanlı olmaya çalış...

bu tür yazıla okudukca ıyıkı bekarım dıyorumsenağlama gercekten cok acı senın o bacaklarım tıtredı lafını bende bıre bır yaşadım sözlum abısıne yapamıyorum artık dedığınde bende kapıdan gecerken duymustum:teselli: ama senın acın benımkınden kat kat acı RABBIM yardımcın olsun
şer bıldığımızde hayır,hayır bıldığımızde bı şer vardır
ınş sen yanlış anlamışındr ınş o sadece sallamak ıcın atılan bı yalandır:teselli:
dua et ve eşını dınle dınlemek zorundasın önyargısız ve ınfazsız onu dınle ve guvenn
ınş bıgun buraya yanlış anlamışım dıye yazmanı beklıyorum cnm
bıde nasıl sabah 6ya kadar bırakmamış esını onu anlamadım sız evlı ıken mı

Bence hemen boşanma konusunu düşünmemelisin, muhakkak konuşmanız lazım. Ama yine de tavizi elden bırakma, ne olursa olsun aldatılma konusunda ne kadar acımasız olduğunu anlamalı. Ona göre hareket etmeli.
Hayırlısı olur inş.

o kadar çok üzüldüm ki yaşadıklarına canım allah yardımcın olsun...:çok üzgünüm:

Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur.
Küçük bir uyarı...
Kesin kararını vermeden sakın ailenle paylaşma bu konuyu. Olur da devam kararı alırsan ailenin onu affetmesi çok daha zor olacağı için bir yük daha biner üzerine...

hay allah ya çok büyük talihsizlik olmuş.. açıklama yapmamasına takıldım ben.. kendini ispat etmek isteyen adam en azından senden önce olmuştu veya evlenmeden önce olmuştu filan demez mi? yalan veya gerçek farketmez ama savunma refleksi ile sanki böle davranması lazım gibime geldi..

çok üzüldüm...sen iyi gidn bir evliliğim var zannederken o bunları yapıyor..hepimizin başına gelebilir...çocuk yoksa hiç affetme onu bence tabi yinede sen bilirdsin..

canım evden ayrı kaldıgı gun olup olmadıgına karar vermelısınnnnn ole sabahın altısında hıc gıtmedıyse bır yere ozaman canım gecmısten gelen bır durum.......

inan okurken gözlerim doldu kıyamam sana ya nedir biz bu kadınların çektiği..şuna bak ya sanki bi marifetmiş gibide kuzenine anlatıyor,yazıklar olsun ne diyim.bence bu evlilik böyle yürümez nasıl bir vicdandır bu anlamıyorum..hiçmi acımıyolar kendilerini deli gibi seven eşlerine bunları yapıyolar.bence yol yakınken dön derim yoksa içindeki bu şüphe hiç geçmeyecek.affetsen bile bidaha yapıyormudur diye kendi kendini yıpratacaksın her zaman.allah yardımcın olsun,böyle erkekleride allah ıslah etsin bakalım diğer tarafta nasıl hesap verecekler

masem gözünü kararttın dönme sakı geri...

bu affetsen kendini yer bitirrisin.. rest çekip kendine yeni bir yol çizmen kendini sayman daha önemli...

o kadar senenin üzerine nasıl yapabilmişş... Allah onu bildiği gibi yapsın.

zor bir dönem geciriyorsun
esin sana evlenmeden önce veya seni tanimadan önce oldu derse
zannetmiyorum ki iyi ozaman deyip bu evliligin yuruyecegine
sen evliligin boyunca acabalarla yasayacaksin mutsuz olacaksin..
esinin yasadigi bir iliskiyi kuzenine anlatmasi bile buyuk hata..
yasananlar iki kisi arasinda kalmali bennceeee..

canim gercekleri anlatmasini cok merak ediyorsun da, anlattiklarina guvenebilecek misin?

ben olsam asla guvenmem. cunku olayin uzerinden 1 gun gecmis. o tum gun sana ne yalanlar soyleyecegini uyduruyordur.

kizi getirsin yuzletirin hatta o dakika gidin. o anlatsin kizin yaninda bakalim kiz ne diyor dogru mu degil mi?
elbet ortaya cikar.

Ya acaba erkekler bir araya gelince böyle muhabbetler yapıyorda kuzenine hava atmak içinmi söyledi.... aklıma bu geldi...

Ama senin boşanma konusundaki ciddiyetinide anlayıp bugüne kadar anlatması gerekiyordu bu da kafamı karıştırdı....

Şimdi evlisin hala ve seninde kafan karışık etkilemek istemediğim için boşan diyemem...

7 sene tanımışsındır mutlaka yalanı gözünden anlaman lazım ya sana gerçeği anlatacak ya da anlattıklarından sen gerçeği anlayacaksın....

Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun...

ALLAH yardimcin olsun arkadasim,
bi aciklama almadan bosanma karari verme bence...
erkekler bazen kendilerini iyi göstermek icin türlü türlü yalanlar uydururlar baska erkeklere, belkide kuzenine hava atmak istedi sdc,
belkide senden önce olan bi olay... iyice bi konus önce, sonra ver kararini...

Canim yasadiklarina cok üzüldüm valla ne desem bos, afedersin ama esinin kafasini kirasim geldi.
Evde gül gibi karin, her derdini ceken karin sen git elin f.... tövbe Ya Rabbi tövbe.

Biz hirslaniyoruz ama sen sakin olmaya calis, olaylarin ic yüzünü bilen sensin.

Yeni evlenmis olsaniz, ve kisa dönem flört etmis olsaniz senden önceki olaylardir diyecegim ama 7 yildan bahsediyorsun.

Sadece söyleyecegim tek sey su an sakin bir karar verme. Ayrilmak istedigini söyle, burnu sürtsün ama kendi icinde bir düsün tekrar tekrar.

Psikolojin iyi olmayabilir, sonradan pisman olacagin seyleri yapma. Ayrilik karari alacaksanda önce burnunu sürt biraz aci ceksin.

Insallah anlattiklari lise yillarindan kalma hikayelerdir.

ne dikkatimi çekti biliyor musunuz aldatöa olan evlilikler gelnelde hep ynei evlilikler. çok entresan ya acaba erkekler evliliğin ilk dönemlerinde geçmiş hayatlarından kopmakta zorlanıyorlar mı?

Bence alakası yok ne yani şimdi biz 5 6 yıldır birlikteyiz evli olmakmı gerekiyor başkasıyla birlikte olmaması için.Bekarkende yapılmamsı gereken bir durum bu bence.Kaç yıl sevmişlr birbirlerini kendini bilen insan yapmaz diye düşünüyorum.Ama söz konusu erkkeler olunca durum farklılaşıyordelikafadulden

Back