• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Aldatıldım..

Evli değilim sizler kadar tecrübeli de değilim ama öncelikle eşinizi dinlemelisiniz.Oturup kendisini dinleyin sakin bir kafayla.
7 sene az bir zaman değil az çok tanımış olmanız gerekiyor eşinizi.Böyle bir şey yapmış olabilir mi?Yapar mı?Daha önce yaşandı mı buna benzer olaylar?Bunları düşünün ve eşinizin cevabına göre kararınızı verin derim.

Allah yardımcınız olsun.

bu durum karşısında n eyazmam lazımki sana azda olsa teselli olsun cnm.inanki bilmiyorum.bu aldatma konularını okudugum zaman.şok oluyorum çünkü,daha yeni evli insanların bunu yaşaması daha acı daha üzüntü verici.gerçekte aslı varsa bu durumun.affetmekte etmemekte sana baglı.bunu ya unutmaya çalışıp devam edeceksin evliligine.yada zor söylemesi ama.bitireceksin bu evliligi.güven bi ilişkide en önemli temel unsur.bi kere her ne olursa olsun kaybedilirse bu.tekrarı inanki çok zor oluyor.hayat senin cnm ve kararda.ii düşünn .herşeyin ii olması dilegiyle....

bence onu çok iyi dinle şimdi sinirlisin ama dinlemeden çok yorum yapma (üzülmekte çok haklısın allah yardımcın olsun canım)

Belli ki eşin aşkla meşki birbirinden ayrı tutuyor. Seni seviyordur mutlaka ama bu kafa yapısındaki insanlar yakalanmadıkları sürece herşeyi yapmayı kendilerinde hak görüyor. Erkeklerin hormonları bizden farklı çalışıyor. Fakat buna rağmen eşine sadık kalan erkekler var. Kendini tutamıyanlar evlenmesin lütfen. Birini seviyorsanız onu bu şekilde incitmemelisiniz. Bunu yapan sevdiğini düşünür ama sevginin ne olduğundan haberi yoktur.

cok üzüldüm canim
ama bir arkadasimizin dedigi gibi yarim anlamis olbilirsin
belki geriye dönül bir bayandan bahsediyordur
erkekler arkadaslari yada senin esindeki gibi kuzenleri ile bazen
gecmiste kalan seyleride anlatiyor olabilirler bir birine
bence iyi düsün ve kuzeni ile konusmayi dene
yanlis adim atmadan önce sakin ol ve bu denilenleri yap
insallah yanlis anlamadan ibaretttir
ne diyim allah yar ve yardimcin olsun

öncelikle merhaba..
sizin yerinize koydum kendimi..
bende sizinle dizlerimin üstüne çöktüm resmen.. sizin yaptığınızı bende yapardım...
uzaklaşırdım bi müddet evden.. ama yine geri dönerdim.. bir işim ve mesleğim olmasına rağmen...
çünkü ben eşimi çok seviyorum. ve onsuz yapabileceğimi sanmıyorum..
kırılırdım, incinirdimm. acısını ondan çıkarırdım fakat ayrılmazdım...
muhtemelen önceden yaşanmış birşey olabilir... sizi aldatsada ne bileyim ya.. size kötü davranıyormu, sizi incilityormu, aksatıyor mu... biliyorsunuz artık erkeklerden çok kadınları güven olmuyor... erkeklerin zaaflarını bilirsiniz... kocanıza azcık kur yapın atlar hemen tepenize... dışdaki de yani onun olmayanda bazı kdurumlarda ona cazip gelebilir...
mutlaka sizin kararınız.. Allah kolaylık verisn. hakkınızda hayırlısı olsun

Kötü olmuş yaa.... ne diyebilirim ki bende olsam aynısınız yapardım. Bence biraz ayrı yaşayın uzaklaşın o ortamdan.. Ayrıca bekarlık anısınımı anlatıyodu acaba kuzenine.. buda aklıma geldi

Çok üzüldüm ya...kıyamam canım benim...
en doğrusunu yapmışsın...ama tabi hiçbirşey krılan kalbini düzzeltemez....
ne kadar güveniyoruz onlara dimi....
allah dürüst insanlarla karşılaştırsın...

ne dikkatimi çekti biliyor musunuz aldatöa olan evlilikler gelnelde hep ynei evlilikler. çok entresan ya acaba erkekler evliliğin ilk dönemlerinde geçmiş hayatlarından kopmakta zorlanıyorlar mı?

Allah yardımcın olsun arkadasım.........esınıde onu dınleyen kuzenınıde,,,bu ıse ortak olan bayanıda Allaha havale edıyorum.......bısey takıldı aklıma gercekten sabah 6 olup da esının gelmedıgı bır gun oldu mu?bekarlık anılarını anlatmıs olmasın

Kötü olmuş yaa.... ne diyebilirim ki bende olsam aynısınız yapardım. Bence biraz ayrı yaşayın uzaklaşın o ortamdan.. Ayrıca bekarlık anısınımı anlatıyodu acaba kuzenine.. buda aklıma geldi

canım bunu defalarca sordum o an ne zaman oldu diye ama benim o halimden mi ürktü yoksa söylemeye cesaretmi edemedi bilemiyorum sadece sakin ol yanlış anlıyosun demekten başka bişey diyemedi:(ertesi günde dedim bana bunu ne zaman yaşadığını söylemeden seninle ayrılma kararımı ertelemeyeceğim diye ama hala söylemedi.sadece ayrılmamak için yalvarıyor

fevri davranmak yanlıs olur canım
gerci haklısın
flört döneminde bile katlanılacak bir durum degil :dilcikar:
erkekler bayılırlar zaten birbirlerine caka satmaya
belkide gerceklik payı yoktur?? CADIARZU
sıkıyodur kuzenine
olamazmı?? uhm

Son düzenleme:
bilmiyorum arkadaşlar ama inanın eve gitma zamanı yaklaştıkça içim daralıyor.ilk defa o eve girmek bile istemiyo canım.sürekli anlattığı şeyleri bi ses fısıldıyo kulağıma nefretim artıyo gitgide:((

O kdar çok aldatılma haberleri okuyoruz ki sanırım erkeklerden nefret etmeye başlamam yakındır.Ve sanırım mutlu birliktelikler çok az,güven duymak çok zor,sevmek bağlanmak çok acı,ne desek sakinleşirki yüreğin,nasıl bişi yapsak da hafifler ki acın,herşey yalanmış gibi.İnsan eşine güvenemeyecekse kime güvenecek?
Yazılan her yazıyı kendim yazmışım gibi okuyup,kendim yaşamış gibi düşünerek üzülüyorum.
Allah yardımcın olsun.Çok ama çok üzüldüm.

cnm bak hiç bir zaman yalnız değilsin bende bursadayım sana yardımcı olmaya her zaman hazırım ama bi arkadaşın dediği gibi erkekler birbiri aralarında atmayı erkeklik taslamayı çok severler ne işe yarar onuda bilmem ya o yüzden kesinlikle dinle sakince belki gerçekten bi suçu yoktur.. ve yalan attım dese senin inanmayacağını düşündüğü için diyemiyor belki küçük bi ayrıntı o yüzden tatlımm ...

cnm bak hiç bir zaman yalnız değilsin bende bursadayım sana yardımcı olmaya her zaman hazırım ama bi arkadaşın dediği gibi erkekler birbiri aralarında atmayı erkeklik taslamayı çok severler ne işe yarar onuda bilmem ya o yüzden kesinlikle dinle sakince belki gerçekten bi suçu yoktur.. ve yalan attım dese senin inanmayacağını düşündüğü için diyemiyor belki küçük bi ayrıntı o yüzden tatlımm ...

çok sağol canım gerçekten sağol.çünkü şuan kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum.keşke anlatsa önce dinlemek istiyorum onu.çünkü yedi sene emek verdim ben bu ilişkiye hiç haketmediğimi düşünüyorum:(

işin aslını dinlemeyi çok istiyorum şuan canım. umarım anlatır belirsizlik daha beter herşeyden:(

Back