Onerose,çok üzüldüm şuan işte nasıl olduğunu çok iyi biliyorum bende bi pazar gecesi tlf konuşmasıyla (senin gibi tesadüfen uyanıp tlf konuş.kulaklarımla duydum)yıkıldım ve ertesi gün işe geldim ama sadece bedenim ordaydı ruhum,duygularım...........off offff (bende gittim o lanet güne şimdi) izin al çık işten güvendiğin biriyle paylaş içindekileri anlat.çünkü şu anda sen sen değilsin güvendiğin birine anlatırken neler hissettiğini anlayabilirsin farkında olmadan ben bunu yapmıştım Bi de canım anlatmak istersen tabi pazar gün neler oldu hiç mi konuşmadınız?
çok üzüldüm canım ya o kadar yılın emeğine yazık.böyle şeyleri duydukça bende tırsıyorum artık.sevdiğim için ailemi karşıma alıyorum illada onunla evlenicem beni verin diyorum böyle şeyleri duyuncada korkuyorum açıkcası.allah ıslah etsin bu erkekleri neden böyle birşey yapma gereği duymuş ve çok taze birşey daha bugün yaşamışsın allah yardımcın olsun canım.böyle bi konuda diyecek birşey yok.benim merak ettiğim bütün erkekler aldatır diyorlar bu gerçekmi yoksa kişisine göre değişirmi hiçbir şekilde çıkamıyorum bu sorunun içinden.kimine göre öyle kimine göre değil off off(
çok çirkin bir olaya şahit olmuşsunuz...
acaba bekarken yaşadığı bir olay mıydı,kuzenine anlattığı...
hani erkekler bir araya gelince ya askerlik mevzularını ya da
bekarlık anılarını anlatırlar...yani olaya birde bu yönden bakıp,sakinleşeşbilirsiniz...
öğrendiniz mi ne zaman yaşanmış o olay...???
canım,izin alamazmısın? bankacıymışsın bu beyin ve ruh yoğunuyla hata yapabilirsin,bi de işyerinle problemin olmasın canım.Para işi hata götürmez bunu sende biliyosundur ama bu durumunda hatırlatmak istedim
Eşin vardiyalı çalışıyosa 12 den önce gelemez heralde lütfen bi arkadaşına git yalnız kalma .Paylaşabilirsen ailene git anlat orda kal kendini dinle sonrasındada eşini dinle tabiiki.Yaptıklarının açıklaması,terafi olmaz ama dinle.Asla taviz vermeden dinle.Ama bu gece yi yalnız geçirsin.Senin ciddi bi karar aldığını bilsin,(çocuğunuz olmadığı için,çalıştığınız için bu kararlılığınızı gösterin diyorum) gerçi cocukta bahane değli ama..Sevmek ahhh ahh o duygu yok mu? sevginiz ne kadar büyükse acınız o kadar büyük oluyo maaleseaf
canım gerçektende çok üzüldüm...eşin sabahlara çalışırmıydı ki..sabah 6 da beni bırakmıyordu falan demiş ya...
canım eşim vardiyalı çalışıyor gece vardiyasıda oluyor tabiki onikide gidip sabah sekizde çıkıyor.ama artık ondan bile şüpheliyim
offff işten de izin alamıyosun ki İsanbula git bi kaç gün desem.........o zaman eşin geldiğinde konuş sakince dinle soğukkanlı olmalısın.Sorumluluk sahibi olduğunu yazından anladım(o halinle kuzeninin yanına gitmişsin)kendine karşı da sorumlulukların olduğunu hatırla ve sakin ol canım.Nasıl,niye vs..bunları sorgula.Neden niçinlerin arasında boğulmaman için.tabiki bunlar öneri senin yapını bilemem.Ama ona içinin nasıl yandığını,ona nasılda inanmış olduğunu yani hislerini anlat canını acıtırcasına.......Evt ben bunları yaptım,gözlerinde pişmanlığı acıyı gördüm(tabii bunlar bi akşamda olmadı)gördükce daha çok acıttım.Bırakıp gitmedim.bu bana kolay yol gibi geldi zoru seçtim.Çnkü acı çeken bendim o değil böyle bırakamazdım yaptıklarını onun yanına resmen duygusal savaş açtım aylarca bu arada çocuğum üniversite ye hazırlanacaktı(bu olay mayıs 2008 de )o da ilk konuşmamıza şahit daha doğrusu kulak misafiri olmuştu ve babasını evden kovdu ben izin vermedim hesabımı kapatmadan olmaz dedim.yani cocuğuma karşı da sorumluluğum vardı. bu dönemde ona bunu yaşatamazdım o evdeyken babasıyla çok konuşmadım o yokken ama burnundan fitil fitil getirdim olanları unuttum hayır acı çekmesini gördüm o da yeterdi aylarca yalvarttım,ellerimi ayaklarımı öptü gerçekten ama.affersin çok uzattım ama yaşadıklarının bi bedelini de o ödemeli kararı sen vericeksin kararın ne olursa bedel ödetmeden gitme.Tabii bi yanlış anlama yoksa gerçi kulaklarınla duymuşsun ama sevgine ve keşke dememek için dinle kararını öyle ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?