Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...Aldatıldım..

Bence öfkeyle kalkan ziyanla oturur. Evet gurur çok önemli ama kurulu bir düzene sahip çıkmakta bence çok önemli.

Kendini çaresiz, yalnız ve kandırılmış hissediyor olmalısın, dünya başına yıkılmış gibi geliyor olmalı, ama bence başka şeyleri de düşünmelisin. Kesinlikle öfkeyle hareket etme...

Kocan şu anda acayip derecede korkuyor olmalı. Eğer gerçekten böyle birşey yaptıysa zaten 7 kat pişman olmuştur. Bu da kocanın gözünün korkması için bence muhteşem bir fırsat.

Ama bir de şu ihtimali düşün. Erkekler övünmeyi ve erkek olduklarını vurgulamayı çok severler; ya eşin gerçekte olmamış birşeyi kuzenine olmuş gibi anlatıyorsa. Sonuçta erkek milleti bu tarz şeyleri sever...

Diyelim ki gerçekten yaptı, gitmemesi için ona yakaran bir hatun varken o seni seçmiş. Herkes bence hata yapabilir, ama hatası sonucunda o seni seçmiş eğer gerçekten yaptıysa...

Başka bir boyutta bence gelecek boyutu... Şu anda alacağın ani bir kararla boşanırsan, ileride çok pişman olabilirsin. Düşünsene toplumun boşanmış bayanlara kurduğu baskıyı... Bir de gelen gideni aratır derler. Düşünsene boşansan ve ileride yeniden evlensen belki o adamın da daha farklı sorunları olacak...

Bence eğer bu konu haricinde eşinden memnunsan; onu iyice süründür... Yerlerde yatacak hale gelsin... Perişan et... Sonra da kafana göre eğer ona inanabiliyorsan, güvenebiliyorsan affedersin...

Ama şu anda ani kararlar verme bence...

canım pazar günü erken kalkıp hazırlanıp çıktım evden.kuzenimin bebek mevlüdü vardı oraya gitmem gerekiyordu.o hala uyuyordu çıktığımda.ama dediğin gibi orada bile sadece bedenim vardı ruhum değil.eşim vardiyalı çalıştığından dörtte işe gitmiş geldiğimde yoktu.yani pek konuşmadık telefon etti sürekli ama açamadım(

çok çirkin bir olaya şahit olmuşsunuz...
acaba bekarken yaşadığı bir olay mıydı,kuzenine anlattığı...
hani erkekler bir araya gelince ya askerlik mevzularını ya da
bekarlık anılarını anlatırlar...yani olaya birde bu yönden bakıp,sakinleşeşbilirsiniz...
öğrendiniz mi ne zaman yaşanmış o olay...???

ben ne olursa olsun önce bir açıklama yapmasına fırsat verilmesi taraftarıyım
mantıklı yada değil açıklamasını yapsın sonra ona göre davranırsın

Allah yardımcın olsun canım inşallah duydukların yanlış anlamadan ibarettir. İnsan 7 yıldır tanıdığı hayat arkadaşına güvenemedikten sonra kime güvenecek artık bilemiyorum. Umarım herşey yoluna girer kendini bırakma sakın güçlü ol... bana kalırsa önce dinle eşini konuşmasına izin ver sonrasında sakinleşene kadar karar verme sakin kafayla ne yapacağına karar verirsin... bu durumdan en az hasarla çıkmak için sakin olmalısın aceleci davranma yavaş ama emin adımlarla ilerle canım..Hakkında hayırlısı olsun...:teselli:

bu tür yazıları okuyunca daha bir şüpheci oldum eşime karşı :uhm:

arkadaşım bende senin düşüncenden kafayı yemek uzereyim.inan çok zor mutlu olan cifti görmek.bende sürekli hep süphe hep süphe..kumarmı oynamak gerek..kavunda değil koklayalım dimi?off ta offyane.benim yazdığım yazıyıda oku senin derdinden aynsı.şüphe.

hayır canım ne yazıkki öğrenemedim.gözlerimin içine bakarak biraz önce anlattığını bide bana anlat dedim ama yapamadı sen yanlış duydun diyerek sürekli inkar etti.bari evlenmeden öncemi sonra mı yaşadın bunu söyle dedim hep ağlayarak lütfen sakin ol sana yanlış yapmadım dedi durdu.

izin almam çok zor canım bugün en yoğun gün p.tesi bankacı olanlar bilir dikkat etmeye çalışıyorum ama sanırım sinirsel bugün ellerim çok titriyor.

sakın eşinizle tam anlamıyla konuşmadan,
karar vermeyin...
bakın size yanlış yapmadığını söylemiş ki
daha çok yeni evlisiniz,peki sizce
eşiniz sizi aldatır mı??siz buna inanıyormusunuz???
eşinize güvenmiyormusunuz???
ya da güveninizi sarsacak bir olay yaşattı mı size,evliliğiniz boyunca???

canım ailem burda değil kimsem yok burda ben buraya gelin geldim istanbuldan.ailem arkadaşlarım hep oradalar.en kötüsüde bu kapıyı çarpıp gidebileceğim kimsem yok(

Canım,öncelikle sakin olmaya çalış.
Akşamda evine git.
Sakin kafayla eşini dinle.
Ne söyleyecek ,seni ikna edebilecek mi?
Vaktin varsa öncelikle kuzeniyle görüş.

canım gerçektende çok üzüldüm...eşin sabahlara çalışırmıydı ki..sabah 6 da beni bırakmıyordu falan demiş ya...

canım gerçektende çok üzüldüm...eşin sabahlara çalışırmıydı ki..sabah 6 da beni bırakmıyordu falan demiş ya...

canım eşim vardiyalı çalışıyor gece vardiyasıda oluyor tabiki onikide gidip sabah sekizde çıkıyor.ama artık ondan bile şüpheliyim

canım eşim vardiyalı çalışıyor gece vardiyasıda oluyor tabiki onikide gidip sabah sekizde çıkıyor.ama artık ondan bile şüpheliyim

oooofffffffff çok üzüldüm canım yaa..umaım böyle şey yoktur da hani varsa , o zaman işten almak o kadar da kolay birşey değildir ....ayrıca eşinle bir konuş bence..bu olay ne zaman olmuş? birde ben olsam ssk hizmet dökümüne bakardım..sonuçta gelmediği zamanlar ssk yı bazen eksik yatırabiliyorlar....buradan bişi bulmaya çalışırdım...
keşke iş yerinden de gelmediği günleri bir şekilde öğrenebilsen? bir şey çıkmazsa o zaman boşuna endişelenmişş olursun...umarım evlenmeden önce falan olmuştur...
ne kadarlık evlisiniz?

arkdaşım önce konuş sakin olaraka eşinle evlenditen sonra mı bekarken mi yaptın herşeyi anlatsın sonra karar ver biraz sakin

hakkında hayırlısı canım

bu erkekler iyce azdı ya

offfffffffff offffffffff iş işten geçtikten sonra yalvarsa neeeeeee ,ağlasa nee,ayaklarına kapansa neee......olan olmuş ,biten bitmiş ama sende bitmişsin..unuttum diye yazmışsın ama unutamamışsın..unutulunur mu hiç...Allah kimseye yaşatmasın..çok zor bir durum ,zor karar....insanlar keşke mutluluğu kendi ailelerinde arasa da pişmanlıklar yaşamasa...

Çok üzüldüm.Bu ne amlamıyorum ya hergün kaç kere şuraya aldatma olayları yazılıyor.Bence de dinlemeden sakın bir karar almayın.Hakkınızda hayırlısı olsun.

valla canım sözün bittiği yerdesin. Artık eşin tüm söylediklerini inkar edecek bir hikaye uyduracaktır. Karar senin, sen bu hikayeyi ya dinleyerek yada dinlemeden inanıp hayatına devam edersin. Yada bir hikayenin varlığını bile bilmeden eşinden ayrılırsın.

İnsanlar ya inandıkları gibi yada inanmak istedikleri gibi yaşar.

Sende umarım hayırlı bir karar verirsin. Allah yardımcın olsun...

sakin olup iyi düşün,çocuğunun olmaması iyi bu durumda ve barışsan bile bir süre çocuk yapma ne olur ne olmaz,acele etme eşini dinle ama yumuşadığını gösterme duygusal olarak canını yak iyice pişman olsun,eğer barışmaya gönlün varsa uzun süre affetme son noktaya getir yani nerdeyse acıdığından affetmeye mecbur olduğun duruma getir.gelelim boşanma seçeneğine,eşinin sana karşı tututmu nasıl,yani sadece bu sebep mi yoksa bu da tuz biber ekti mi diyorsun,bu adamın kahrı çekilmez,bu adamla ömür geçmez,bu adama güvenilmez,beni tekrar aldatır falan da diyor musun,herneyse karar senin iyi düşün ama şunlara dikkat et; dediğim gibi barışsan da bir süre çocuk yapma,maddi açıdan da ona para falan verme hatta kendin için ondan gizli bitarafta biriktir,kesin bişey belli olmadan etrafa yayma olan sana olur..
sonucu zaman gösterecek ama acele edip sonradan pişman olacağın kararlar verme,zamana bırak,ayrılsan da ha şimdi ha 3ay sonra ne farkeder..Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…