Gebeliğe Hazırlık Hiçbir belirti yaşamadan hamile olan var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bi belirti yaşamadım suan bizde 4 aylığız

Hamile oldugunuz adet gecikmenizde mi anladiniz yani ?
Evet hic gecikmem olmazdi hatta erken olurdum baktim adet olmuom ama test yapmakta bi turlu nasip olmuodu evimize yakın bi eczane vardi ne zaman gitsem kapaniodu yani baya uzun surdi ogrenmem . Bende hic bi belirti olmadi yani 1 yillik evliydim cocugum olmuodu temmuzda evlendim bi sonraki sene temmuzda hamile oldugumu ogrendim ve esime ilk evlilik yil donumu hediyesi oldu benim icin :)

Merhaba arkadaslar hicbir belirti yasamadan taki hamile oldugunu adet gecikmesinde ogrenen var mi ?
Ben adet gecikmesinden anladım ve başka bir belirti kesinlikle olmadı 2 ayda gelen bulantıları oldu simdi 4 aylık oldum bulantilarm kesildi 1 aydır yok şükür.. 2 gün sonra da hastahaneye gidicem bakalım cinsiyet öğrenebilecek miyim..

Ben iki hamileliğinde de en ufak bir belirti yaşamadım adet gecikince ogrendim

Benim hiç ama hiç belirtim olmadı. Göğsüm şişmedi ağrımadı belim kasigim ağrımadı. Hatta belirti yok bu ayda olmadı dedim . Adete 5 gün kala test yaptım yok diye bakmadım bile . 10 dk sonra banyodan birşey alacaktım çizgiyi gördüm sasirmistim. Belirtisiz hamilelik oluyor ümitsizliğe kapilmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…