hiçbir belirti olmadan hamilelik mümkün mü??

h_a_y_a_l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
12
0
merhaba arkadaşlar... aranıza yeni katıldım sizden bi konuda bilgi almak istiyorum adetime 4 gün kaldı hiçbir belirti yok ama yine de hamile olma şansım var mı sizce?? bu konuda yaşadıklarını paylaşırsanız çok sevinirim

canım inşallah hamilesinidr sanırım istiyorsun her hamilelikte belirti olacak diye birşey yok hatta hamile olu adet görenlerde var Allah gönlüne göre versin

Canım bende geçtiğimiz cumartesi öğrendim hamileliğimi güzel kardeşim inşallah Rabbim sana ve isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin bizede bağışlasın . . canım benim hiç belirtim olmadı sayılır yanlız 3 gün kala kasıklarımda iğne batması tarsınzda sancılar vardı bende nete yazdım ve hamilelik belirtisi olrak cıktı . .ama göğüslerimde hiçbir degişiklik yok bulantı yok yani . . inşallah hayırlısıyla olur . .

inş arkadaşlar ben pek ihtimal veremiyorum ya da vermek istemiyorum korkuyorum olumsuz olmasından. ne zor bişeymiş hamileliği beklemek çok kolay zannederdim

benım de adetıme 5-6 gun var ve hiçbir belirti yok gercekten de cok zor bışeymış hamılelığı beklemmek

belirti olmasına gerek yok canım
bende hiç olmamıştı
Allah gönlüne göre versin cnm

herşey tamam da akıntı olması gerekmez mi en azından. hamile arkadaşlar yoğun bi akıntıdan söz ediyorlar:KK43:

canım benim hiçbir belirtim yoktu ama meğersem hamişmişim belli olmaz yani ... inşallah hamilesindir.. amin.

arkadaşlar bende 11 +6 günlük hamileyim ben adet olmayı bekliyordum aynı adet öncesi gibiydi herşey
ama olmadı ilk kez geciktii psikilojik edim hamileymişim meğer herkesde farklı oluyormuş gerçii

Canım bende geçtiğimiz cumartesi öğrendim hamileliğimi güzel kardeşim inşallah Rabbim sana ve isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin bizede bağışlasın . . canım benim hiç belirtim olmadı sayılır yanlız 3 gün kala kasıklarımda iğne batması tarsınzda sancılar vardı bende nete yazdım ve hamilelik belirtisi olrak cıktı . .ama göğüslerimde hiçbir degişiklik yok bulantı yok yani . . inşallah hayırlısıyla olur . .

canım iğne batması tarzında sancılar dün aksam bendede vardı bikaç dk aralıklıklarla 10 kez falan tekrarladı ve bidaha olmadı seninkide bu şekildemi olmuştu canım adetime 1 hafat var benim

X