Canım bende evlendiğimde öğrendim hep arkadaşlarına tarif sor veya yemek kitabı al internete pek güvenilmiyor çocuk olunca zaten bakımlı olmak hayal oluyo ilk 2sene valla çevrendekilere bak neyi nasıl yapıyorlar ben hep öyle yaptım annem çalıştığı için bende bilmiyordum şimdi burdaki arkadaşların tavsiyesinide aldım bakalımBenimde derdim bu kizlar temizlik yemek heleki yemek en cok derdim esim cesit ister sna yemek pilav makarna gbi corba salata cacik tatli 4 aylik evliyim ve annemin evinde calismaktan okumaktan ogrenemdm suanda her hafta ayni yemekelri yapiyorum kendime balamiyorum iyoce saldim yaa nasil duzene oturucak boylee( birde cocuk olsa ben naparimmm acaba
Cok guzel yemek siteleri var canim arastir Yaptikca alisirsin bende ilk aylar ne cektim dedigin gibi don dolas ayni yemekleri yap bide esim herseyi yemez cok secenegim yok zamanla kendimce Cozumler buldum yemek cesitleri ogrendim sende yeni tarifler denemekten korkma.Benimde derdim bu kizlar temizlik yemek heleki yemek en cok derdim esim cesit ister sna yemek pilav makarna gbi corba salata cacik tatli 4 aylik evliyim ve annemin evinde calismaktan okumaktan ogrenemdm suanda her hafta ayni yemekelri yapiyorum kendime balamiyorum iyoce saldim yaa nasil duzene oturucak boylee( birde cocuk olsa ben naparimmm acaba
Hey maşallah kardeş ne yiyosun ne içiyosun afedersin ama motor gibi bu ne hız vallahi imrendim bende temizliği bırakamadığımdan sdece haftada 1geziyorum ama arkadaşlarım hergün dışarda ya
Doğru söylüyosun ya o hergün gezenler yemek işleriyle uğraşmıyo ya dışarıda yada makarna tarzı şeyler hazırlıyorlar.valla o hergün gezme yerine az oturup evleriyle ilgilensinler. Herşeyin yeri zamanı var. Öyle daireler var ki kapısının önünden geçilmiyor kokudan. Benim için düzen-itina gezmekten daha iyidir. Gezmeye zamanımda olmuyor zaten. İş ev derken
Bende senin gibiyim ama bu ara yemek yapmak sıkıcı olmaya başladıHaftada iki kez geziyorum , gezdigim gunde disarda beraber yiyoruz, esim zaten yapma der ozaman.
ama evde oldugum zaman yaparim tabiki.. ama hergun hergun cekilmiyor , haftada bir veya ikigun kendinize tatil ilan edin.
Kızlar benim gibi olan varmı bilmiyorum ama bu siteye girdiğimden beri işler güçler öğleni geçiyor hep.birde 10 günden beri yemek yapmak istemiyorum.hergün neyapıcam diye düşünmek çıldırtır oldu beni neyapsam bilemedim.isteksiz yapıncada yemekler güzel olmuyor.bugün patatesli köfte yemeği yaptım patatesleri içinde eritmişim. Dün mercimek yemeği yaptım soğanlar gözüküyor kocam hayatta yemez attım çöpe. Çokta lezzetlidir halbuki yemeklerim ama sıkıldım ya hergün yok ütü yok yemek millet gezerken ben eve hapsoluyorum sırf bunları yaptırmak için çalışabilirim.bukadar işi bigüne nasıl sığdırıpta geZiyorsunuz merak ediyorum benmi tembelim.bugün evi süpürdüm topladım tozları aldım yerleri sildim alışveriş yaptım yemek yaptım çamaşır astım yoğurt mayalıcam şimdi.bunları bitiripte gezebilen varmı ya bide çocuk var tabi yedir içir arkasını topla.yarında ütü var yapmadan gezmeye gidicem.ben tembelmiyim ya[/QUO
Evetttttt tembelsinizsabah erken kalkarsan bu dediklerini yapar öğlene ni duş alır oturup kahvenide içersin. Ya elin yavaş yada tmbellik ediyr ağırdan alıyrsun. Hepimizin bazen böyle zamanları ölüye ama bazen:) çocuklara gelince kçk çocuğun varsa gezmeyi unut onu al parka alış verişe çık ama gündü kadın oturmalarıydı bi dönem unut. Bazen görüyorm evi bk götürüyor hanımefendi gezmede o çocuğu da peşinden sürüklüyor snrada ay düzeni hiç yok uyumuyr vs vs elini çabuk tut planlı ol ütü günün olsun o gün bitir erteleme . Hergüm süpürge yapılmaz mutfak dışındA. Elin sürekli evin üstünde olacak iş biriktirirsen altındAn kalkamazsın. Yemek dökmek dene o kadar insan açken. Evinin bereketi bile olmaz. Bunları düşün dikkatli yap. Eşine çocuğuna özenmeyip kime özeneceksin. Planlı ol
Aman benden ne kaynana olur of of
HeaaaaHayırrrrrr ben yemek yapmayı seviyorum. Hic yapmasak olmasan arada yapmassak olsun ahahha:-D
Olmasın yerine olmasan yazmışım. Hic yapmasak dior konu basliginda oyle olmasın diorum arada yapmaasak olsun:-D yemek yapmayi sevioruz yahu hic yapmadan olmazz:-DHeaaaaAnlamadım
Çok iyi fikir gerçekten bende ütü biriktirmem sık sık az az yaparım aynen dediğin gibi oyalanmadan buralara girmeden hemen bitiririm eğer evde boş kalırsam canın sıkılırsada buralara girerim zaten oğlum okula başlıcak herşeyi planlı ve oyalanmadan yaparımyemekleri 2 günlük yap her gün yemek yapılırsa zaman kalmaz 3 çeşit yapsan birini yarın yersin meselai
ütüyü fazla biriktirme az ve sık yaparsan vakit almaz.
erken uyanmak ve nette hiç vakit harcamadan işlerine koyul.
bitince süslen ve çık dışarı bir de hedef koyarsan daha iyi olur ben öyle yapıyorum sanki birine söz vermişim gibi 1 de şurada olmalıyım diyorum ve yetişmek için evdeki işlerimi yapıyorum. yoksa gün bizim akşama kadar niye acele edeyim ki havası oluşuyor bende
Bende çalışırken öyleydim yemek yapmak ütü yapmak bile zevkli geliyodu bana keşke zamanım olsa diyordum doğruwalla caanım çalışmıyorsan eğer çok yatma çok keyif yapma...
sabah erkenden uyan.. kahvaltını yap. yemeğini yap.. sonra ewini toparla genel temzlik yapcaksan da temizliğini yap.. 1 e kadar bitirsen vakit kalıyor sana...
sonra güzelce duşunu al üstünü giy sürüp sürüştür otur naparsan yap ondan sorna...
walla çalışıyorum ewde olsam neler yaparım ahh ahhh hiç günümü uyuyarak geçirip bitirmem =)
öğlene kaadr çalışıyorum bugün ewe gidicem genel bi temizlik yapcam dünden yemeğimi de yaptım zaten...
hemen temzlerim duşumu alır otururm =)
oğlum var zaten hayatta geç kalkmaz engeç 9 da kalkaraız.Oh ne güzel erkenmi kalkıyosunuz sabah kaçta kalkıyosunuz mesela
Dün yemeğimi yaptım bugünde gezdim valla :)yemeklerini bir ölçek fazla yapıp tupper yada uygun kaplara koyup derin dondurucuda saklayın.. diger hafta yemekleriniz hazır olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?