Kimse kimsenin kocasına acıyamaz ama okadar pis kadınlar biliyorum varya kocaları öyle seviyoki karılarını tek yaptıkları süslenmek ve gezmek daha tatlı oluyorlar bende keşke temizliğe bukadar takmasam kafama ama kimsede kocama acıyamaz çünkü herkes kocama çok şanslısın diyo lezzetli yemekler yapıp evimin temiz olduğunu aöylüyorlar ayrıyetten bakımlıyım çocuğu olupta yapıyorum diye maşallah diyolar gezemedim diye tembelde oldum kocayada acındı sinirlendim amaSen kendini kandırmışsın bence
Düzenli planlı olursan ve enönemlisi içinden Geliosa herşeye yetişir kendinde süslü püslü gezersin
E sende hiçbiri yok normal böyle olman
Varsa yazık kocana :)
:) benim de kopegim var o da cocuk gibi ama cocuk kadar olamaz haklisiniz. Hayatinizi pratiklestirecek birkac ipucuyla zamandan kazanin hem gezin hem evde mutlu olun hem disarda. Ben de kendimi gelistirmeden yapamazdim sanirim. Esiniz size yardımcı oluyor mu evde? En azindan cocukla ilgilenip sizin kendinize zaman ayirmanizi saglayabilir.Ha bu rada o dediğini bende yaptım çalışıp ev işine yetiştim çocuk olduktan sonra bi konuşalım bence
Kesinlikle köpek çocuk kadar olamaz helede erkek çocuğun varsa devamlı onunlasın giydir yıka doyur oyna ya bunu devamlı yapıyosun arkasını topluyosun eşim oğluna çok düşkük ama ilk 2sene pek yardımı olmadı ben çalışmadım çünkü.bide oğlumun inadı çok fena.yani bazen hayal kurardım şöyle oğluma biri baksada heryeri gıcır gıcır yapıp kuaföre gitsem derdim temizlikçi bile geldiğinde ver şu çocuğu babannesine der.o temizlik hemen bitmez.ama bunun püf noktasını öğrendim sabah erken kalkmak ilk iş yemek yapmak.darısı başına bu arada çocuksuzken nasıl yaşıyordum diyede söylemeden edemiyorum boşluktaymışım gibi şimdi herşeye koşturmak bile zevkli oluyo.:) benim de kopegim var o da cocuk gibi ama cocuk kadar olamaz haklisiniz. Hayatinizi pratiklestirecek birkac ipucuyla zamandan kazanin hem gezin hem evde mutlu olun hem disarda. Ben de kendimi gelistirmeden yapamazdim sanirim. Esiniz size yardımcı oluyor mu evde? En azindan cocukla ilgilenip sizin kendinize zaman ayirmanizi saglayabilir.
Çok güzel maşallah bende öyleyim amaaa ütü 2 güne bir bigün yıkanır bigün ütülenir ve beni en çok yoran ütü onu topluca yapsam hastaneye kaldırılırım çarşaflar donlar hepsi nasıl ütülenir bilmem valla.ama bende senin gibiyim çok hamarat olunca kimse madalya takmıyomuş bunuda öğrendim zaten bugünHepsinin dört dörtlük hergün yapılacağına inanmıyorum hele çocuk varsa. Şimdi ego zenginleri ama yapiyoosss siz beceriksizsiniz diye atarlar yersen. Bunu söyleyen benim hergün 2 çeşit yemeğim vardır evim düzenli temizdir çoğu zaman, susume özen gösteririm ama hepsi aynı anda dört dörtlük olamaz. Yani birgün çok güzel sofra donatıp kendimi süsler kocamı şık karşılarım ama o gün temizlik yapmamisimdir. Bir gün dip köşe temizlerim ama yemeklerimi daha basit yaparım yine suslerinirim amaEn az ihmal ettiğim kendimi süslemek zaten Süslenmek derken evde bir karış makyajla gezmem . Yani saçımi başımı sekillendiririm ki fon hiç cekmem diyebilirim saçlarım düz zaten kururken tepeden toplarsam hacimli ve düzgün görünüyor . Ya da şekil verir güzel toplarım veya basit topuz yaparım. Bir kısacık eteklerimden biriyle askili bir üst giyerim ya da elbise. Nadiren tayt. Belli belirsiz Ruj bir de yine belli belirsiz goz kalemi. Evdeki bakımlı halim bu. El ayaklarım zaten ojelidir. Tabi bunlar en fazla 9 a kadar üzerimde kalır. Sonra gelsin şortlu penye gecelikler Gerci onlarda özel olarak kısacık seçilmiştir Dar bi boxer dan halliceler işte .
Genelde günüm sabah 6.30 gibi eşime kahvaltı hazırlayarak başlar. O gidince söyle bir evi toparlar yemeğe girişirim. Hergün genelde bir çeşit yaparım çünkü bir gün önce mutlaka bir çeşidi fazladan yapıp ayirmisimdir. Mesela bugünkü mercimek çorbasını fazla yaptım yarın yanına bir yemek yaparım. Mutlaka her akşam salata yaparım. Bir de evde yapılmış bir içecek ( çoğunlukla komposto olur bazen limonata bazen ayran) akşam yemeği böyledir. Salata nin malzemelerini yıkar hazırlar dolaba koyarım. Sonra azıcık dinlenir okula gitmek için hazirlanirim. Isim erken biterse azicikta uyurum :) öğlen 12.20 gibi evden çıkarım. Aksam 6 gibi eşimle birlikte döneriz. Yine kısa etek ya da elbisemi giyer sofrayi kurarim. Yemekten sonra sofrayi esimle beraber toplarım bulasik makinasini açar sonra çay demler eşimle akşam keyfi yaparım. Haftanın 2 günü temizlik yaparım. O günler yemeklerim daha basittir. Ütü genellikle haftasonu topluca yaparım. Işte böyle kendimce bir düzen oturttum. Ama beni en çok yoran dip köşe temizlik yapmak. Onu da her zaman yapmam ne yalan söyleyeyim çok titiz falan değilim
Ay canım valla ütülüyorum manyak şeylerle ne diye uğraşıyorm bilmem ama ben çalışmıyorum oğlum var aynen hergün yap hergün aynı artık çokta takmıyorum amaaanYa herseyi utuluyomusunuz?? Ben nevresim carsaf utulemem dogrusu..,ne gerek varki buna?? Zaten kuruyunca katliyorum yerlestiriyorum o sekilde hic kirisiklik kalmiyor...buarada gercekten her gun dip kose temizlik yapsan her gun aynisi oluyor.. Bu yuzden biri geleceginde ve haftada 1-2 gun yeterli...evde olanlar icin neysede calisanlar icin gercekten zor cunku onlar icin vakit yok...buarada yemegi yapmaktan ziyade ne yapacagini dusunmek insani asil yoran...hic birsey 4/4 luk olmuyor.. Ev kirleniyor camasir kirleniyor utu birikiyor bulasik birikiyor.. Ve biz tekrar acikiyoruz.. Mezara girmeden bu islerden kurtulmak yok..
Bacim 2 güne bir çok değil mi ben mi pasakliyimÇok güzel maşallah bende öyleyim amaaa ütü 2 güne bir bigün yıkanır bigün ütülenir ve beni en çok yoran ütü onu topluca yapsam hastaneye kaldırılırım çarşaflar donlar hepsi nasıl ütülenir bilmem valla.ama bende senin gibiyim çok hamarat olunca kimse madalya takmıyomuş bunuda öğrendim zaten bugün
Ama buna gerek yokki...ben calistigim icin giyecekleri utulersem sukrediyorum...aslinda bekarken utuyu hep ben yapardim, severimde kendisini ama bu kadar detaya giremem istesemde.. Bu yuzden camasirlarin hepsini yikandiktan sonra katlayip koyarim legene. Iki gunde dursa kirismaz hatta duzlesir o sekilde... Asinca cogu utulu gibidir zaten... Karisik kurusuk cikarmayi sevmem zaten makinadan o yuzden 15 dk surer en az...Ay canım valla ütülüyorum manyak şeylerle ne diye uğraşıyorm bilmem ama ben çalışmıyorum oğlum var aynen hergün yap hergün aynı artık çokta takmıyorum amaaan
Bence en iyisini yapıyorsun boşver ne yadırgarım nede ütüsüz yatamam diyenlerden olmam benimkisi el alışkanlığı ya drvamlı çamaşır çıkıyo eşim hergün bende tabi değiştiriyoruz oğlumda var gelde ütüleme bak dün yaptım yarında yapıcamBacim 2 güne bir çok değil mi ben mi pasakliyimHaftada 2 3 kere açıyorum makinayi. Don çarşaf utuleyenin karşısında şapkayla egilirim asla isim olmaz
Ohh en iyisi bende haftada 1dip köşe silerim 3günde 1 de öylesine görünen kısımları silerimvalla yan yatan da bir popo yırtan da.
biraz canınızın kıymetini bilin.
çarşaf vs ütülemem hayatta uğraşamam da benbi kendi çamaşırlarımı ütülerim mikrop kapmamak adına.
ayrıca cidden kısır döngü artık önceki kadar takmıyorum ev işlerine. önceden her hafta sonu mutfak dolaplarını dıştan silerdim.
sürekli süpürge vileda derdim.. şimdi haftada bir .. hatta çalışıyorum bazen 10 günde bir
oram buram ağrıyor yeter yahu
Ben annemden görmedim bunları annem pasaklıdır ama ben düzeni çok seviyorum kendimi huzurlu hissediyorum manyak bişeyim ya ruh hastaları gibi temiz olmazsa ev depresyona giriyorum sinirlenince temizliğe veririm kendim ama titiz değilimAma buna gerek yokki...ben calistigim icin giyecekleri utulersem sukrediyorum...aslinda bekarken utuyu hep ben yapardim, severimde kendisini ama bu kadar detaya giremem istesemde.. Bu yuzden camasirlarin hepsini yikandiktan sonra katlayip koyarim legene. Iki gunde dursa kirismaz hatta duzlesir o sekilde... Asinca cogu utulu gibidir zaten... Karisik kurusuk cikarmayi sevmem zaten makinadan o yuzden 15 dk surer en az...
Yok halıları kaldırmam onu temizlikçi 2 ayda bi yapıyo ama koltukları yatağı falan çekip silerim cam silmem mesela hergün ütü yapıyorum bide onlarla uğraşamam bide duvardan duvara cam heryer cadde üstündeyim 2ayda bi sildiriyorumdipköşede halıları kaldırıyor musunuz?
napıyorsunuz?
vücudunu çok yıpratmayın bence..
bende boyun rahatsızlığı çıktıgından beri sallıyorum ..
hiçbir şey sağlıktan daha önemli değil.
işten eve gel haldır haldır ona buna koş yapıyordum.
şimdi düzenli olsun yeter derdindeyim.
Kalk alisirsin inan.daha huzurlu ve dinc hissdersin inan.zamanla 6 dan sonra uyyyamayackasin az disini sikacaksin alisana kadar.sonra butun gubun sana kalcak inan bana.kur saati dediklerimo yap hem mutlu olacaksin hem dinc.hem ev isleri agir gelmeye baslicak inan.hatta kalk sabah sporuni yap sonra dus al cocugin aklkmadan.hem fit hem dinc hem temiz hem bakimli hemde grzen bi bayan ol.:)Evet herşeyi toparlamak zamanında en güzeli tavsiyeleriniz için teşekkürler gerçekten çok yararlı ama şu erken kalkmak 8den aşağı kalkamıyorum ya
evinize zaten yardımcı geliyormuş.. bence bu kadar kasmayın gerçekten..Yok halıları kaldırmam onu temizlikçi 2 ayda bi yapıyo ama koltukları yatağı falan çekip silerim cam silmem mesela hergün ütü yapıyorum bide onlarla uğraşamam bide duvardan duvara cam heryer cadde üstündeyim 2ayda bi sildiriyorum
Evet doğrusöylüyosun canım bu ara zaten yemekle ve ütüyle uğraşıyorum haftada 2 yerleri siliyorum zamanım yok zatenevinize zaten yardımcı geliyormuş.. bence bu kadar kasmayın gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?