Ama üzgünüm tipim değilsin Kibariye’nin annesiivitDD
Allah mutluluğunuzu daim eylesin.Ama üzgünüm tipim değilsin Kibariye’nin annesi
Ben bohçacı yârimle mutluyum.
benim annem 60 yasinda, çalışmıyor. onun bile arkadaş çevresi sık sık değişiyor, yeni kankalari meydana çıkıyor. Neden tanisilmasin ki?Arkadaş edinme ve yaş arasında bir bağ kurdum ama bunu neden yaptım bilmiyorum sanki yaş ilerledikçe kimse senin yakın arkadaşın olamazmış gibi ama şimdi durup düşününce bunun bana da saçma geldiğini fark ettim, sanırım insan çevresini lisede ve ünide kuruyor olarak şartladığım için ve buralardan biriktirdiğim insanların şu an hayatımda olmadığını düşününce akşam gerçekten boşluğa düştüm ama bundan sonra insan ilişkilerinde emek vermek için çabalayacağım çünkü benim de eksikliklerim oldu. Her ne kadar yalnız olmayı sevsem bile insan insana iyi geliyor bunun geç de olsa farkına vardım.
Ay evet benim annem de hayatımda gördüğüm en sosyal insan. Onda gözlemlediğim şey şu oldu, hiçbir insanı bana bu kötülük yaptı diye yaftalayıp görüşmeyi bırakmıyor, ondaki iyiyi bulup çok samimi oluyor. Mesela ben bu nasıl bir insan derim görüşmem.benim annem 60 yasinda, çalışmıyor. onun bile arkadaş çevresi sık sık değişiyor, yeni kankalari meydana çıkıyor. Neden tanisilmasin ki?
Ayrıca arkadaslik kurmak için bir sürü ortam var. En basiti iş yerleri.
Uzuun saatler berabersiniz,beraber yemek yiyorsunuz. O ara pekala sohbet ilerleyebilir, hoşuna giden kişilerle. Öğle yemeğini beraber ayarlamak bir adım olabilir. Sohbet muhabbet,zamanla dışarıda da bulusur hale gelirsiniz.
Gittigin etkinliklerde biriyle tanışabilirsin,benim mesajımda bahsettiğim 39 yasindaki etkinlik buddym geçenlerde gittiğimiz tiyatroya birini getirdi. Kızla şu an için sadece ınstagramdan eklestik,arkadaş diyebilecegim biri değil ama çok tatlı bir kadindi. Nasıl tanışmışlar biliyor musun:) gittikleri bir tiyatroda oyun başlamasını beklerken sohbet etmişler, yakında çıkacak,açıldığı anda bileti biten bir oyundan falan konu açılmış,biri demiş "evim yakın,ben internet satışı açılmadan gider,sana da kaparım" , öyle arkadaş olmuşlar. Oyun çıkışı kahve falan icip yorumlamislar. Şimdi gayet yakinlar.
Böyle şeyler olabilir
Ya da seyehatlerde tanışabilirsin insanlarla... Ben bir kere uçaktan inince bir sebepten panik olan bir kadına yardımcı olmuştum. Bana kahve ismarlamisti, aktarmalı uçuşum başlayana kadar gitmeyip eşlik etmişti. Onla çok denk insanlar olmadığımız için ve farklı şehirlerde yaşadığımız icin arkadaşlığımiz Instagram'da gönderi begenmekle sınırlı kaldı. Ama pekala az çabalasak devam edebilirdi...
Bunun gibi şeyler.
Ayrıca friends demişsin ama friendste de how i met your father'da da herkesin çatlak bir özelliği var. Herkesin bir kusuru var, herkes çeşitli zamanlarda arkadaşlarına yamuk yapıyor, ne bileyim küçük yalanlar söylüyor, arkadaşının eski sevgilisiyle görüşüyor,eşyalarını izinsiz kullanıyor,arkasından iş çeviriyor, kandırıyor, yan gözle bakıyor,bağırıyor,laf sokuyor,dalga geçiyor... Ama bölüm sonunda yine aynı koltukta kahve içiyorlar.
Eğer onlar da 'ay ben karakter olarak hemen vazgeçiyorum insanlardan' diyen insanlardan olsalardı friends ilk beşinci bölümde biterdi.
Allah sanada en hayırlısını nasip etsinAllah mutluluğunuzu daim eylesin.
Canı gönülden söylüyorum gerçekten.
Yok yeaa benim annemin burç ikizler,yükselen aslan, haritası akreple dolu.Ay evet benim annem de hayatımda gördüğüm en sosyal insan. Onda gözlemlediğim şey şu oldu, hiçbir insanı bana bu kötülük yaptı diye yaftalayıp görüşmeyi bırakmıyor, ondaki iyiyi bulup çok samimi oluyor. Mesela ben bu nasıl bir insan derim görüşmem.
Kimsenin arkasından da kötü konuşmaz. Hep iyi düşünür. Hep iyilik yapar. Kötülük yapana da iyilik yapar. Kendini kullandırtmaz öyle yanlış anlaşılmasın. Ancak Ben yapmam mesela.
Sonuç olarak herkes annemi çok sever. Ben ise zor insan seçerim, dönemlik arkadaşlarım olur.
kimsenin arkasından konuşmaz kısmı doğru ise gerçekten helal olsun annenize ama diğer türlü ise durum korkunç hahahahsjd ben de tanıyorum o tarz insanlar ama bana normal gelmiyor ya, ne diyeyim ben de insanlara normal gelmiyorumdur gerçi hahhahahAy evet benim annem de hayatımda gördüğüm en sosyal insan. Onda gözlemlediğim şey şu oldu, hiçbir insanı bana bu kötülük yaptı diye yaftalayıp görüşmeyi bırakmıyor, ondaki iyiyi bulup çok samimi oluyor. Mesela ben bu nasıl bir insan derim görüşmem.
Kimsenin arkasından da kötü konuşmaz. Hep iyi düşünür. Hep iyilik yapar. Kötülük yapana da iyilik yapar. Kendini kullandırtmaz öyle yanlış anlaşılmasın. Ancak Ben yapmam mesela.
Sonuç olarak herkes annemi çok sever. Ben ise zor insan seçerim, dönemlik arkadaşlarım olur.
Siz kaç yaşındasınızKaç yaşındasınız bilmiyorum ama yaş ilerledikçe yakın arkadaş olarak bildiğiniz insanlar da masadan ayrılıyor birer birer.Herkes evleniyim çocuk yapıyım toplum düzenine uyma derdinde oluyor.Ben en kötü en yalnız anlarında yanlarindaydim umut bagladiklarinda hayel kurduklarin da hayel kırıklıkları da.Herkes kendi hayatinda şuan ben bir düzen kuramadım tabiri caizse evlilik çocuk toplumsal duzen yani.Her anlarında yanlarında olduğum insanlar dipteyken yok yanımda.O yüzden önce kendiniz ile zaman gecirmeyi sevin ve hayatınıza kabul ettiginiz aldığınız insanların ağırladığıniz misafirler olduğunu benimseyin başka türlü olmuyor çünkü.
30 yaşındayım.Siz kaç yaşındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?