hic turk kiz arkadasim londrada yok :((((

benim icin farketmez bu haftada olabilir saat 2 - 3 gibi oxford street de olabilir orda bulusuruz sohbet ederiz hos olur ozelden numarami yazacagim ok bu arada mesaj kutun doluymus gonderemedim silmen gerek sanirim bi kac mesaj ok

evet yaa bazen buradaki arkadaslarla ozelden sohbet ediyoruz , ben mesaj silmeyi unutuyorum doluveriyor hemen
simdi bosalttim ama :)

Bence de para ile skntInIz yoksa gez toz soyle iyice tani Ingiltere'yi. Tanidikca alisirsinda zaten. Ben nerdeeee Ingiltere nerdeee:))
Bursa'da yasiyorum. Ama bir gun bende esimle birlikte oralarda olmak isterim. Tabi bunun icin once guzel bir firsat yakalamak lazim. Aslinda Ingiltere'de cok fazla Turk oldugunu soylerlerdi arkadaslarim. Ne bilim Turklerin bulustugu mekanlar falan varmis. Adi ne diye sorarsan tabi bilmiyorum. Ama ogrenirsem bir seyler seninle de paylasirim. Bu arada Ingilizce dil kursuna falan gidersen daha hizli cevre edinirsin. Is olayi icin dedigim gibi eger parasal sorun yoksa bence takil oyle bir de dil okuluna git ohh hem gez hem dilini kullan hemde gecirdigin zamandan keyif al.

Merhaba arkadaslar hepinizin bayramini kutlarim , dilerim sevdiklerinizle mutlu huzurlu nice bayramlar gecirirsiniz
herkese kucak dolusu sevgiler :119:

Ben Londrada doğdum ve bu yaşıma kadar bir Türkle doğru düzgün bir arkadaşlık kuramadım. İyisine rast gelmedim heralde

Selamlar, Bende bu siteye yeni uye oldum.yillardir Londrada yasiyorum. Allaha sukur isim gucum herseyim var. fakat gene hayatimda birseyler eksik.
Insan burada kendisini Cok yalniz hissediyor. Soyle derdimi paylasicak, gozu kapali guvenebilecegim bir dostum yok!
Bu siteye yeni uye oldum, belki iyi bir dost edinme amaciyla.

bende evlendim ingiltereye Geldim Leeds bölgesinde ve hic türk yok .. arkadasta yok evde tek basima kalakaldim iyimi

A
merhabalar... ben Londrada yasiyorum 2 yildir ve hic turk arkadasim yok yasadim yerde turk yerleri olmadi icin hic olmadi cok boyle bazen yanliz hissediyorum kendimi ((
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoyla yollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim , yeterki biriniz kabul edin!

bende evlendim ingiltereye Geldim Leeds bölgesinde ve hic türk yok .. arkadasta yok evde tek basima kalakaldim iyimi
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!

Selam ben londra da yasiyorum.
Sen nerede yasiyorsun?
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!

nerde oturuyorsun bende londradayim :)

Ben Londrada doğdum ve bu yaşıma kadar bir Türkle doğru düzgün bir arkadaşlık kuramadım. İyisine rast gelmedim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…