- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
benim icin farketmez bu haftada olabilir saat 2 - 3 gibi oxford street de olabilir orda bulusuruz sohbet ederiz hos olur ozelden numarami yazacagim ok bu arada mesaj kutun doluymus gonderemedim silmen gerek sanirim bi kac mesaj ok
eee napayim arkadasim :101: Londra'ya geleli iki aya yakin oldu, ilk baslarda evi temizle yerlestir eksikleri ufak ufak al ( butce dahilinde ) etrafi tani vs derken vakit geciriyordum. sonra hayat rutine girince sikilmaya basladim
esimle haftasonlari geziyorduk, sonra o cumartesileri de calismaya karar verdi ( cok mu para harcadim acebaa :26: ) simdi sadece pazarlari beraberiz o da cok cabuk geciveriyor. ben bir dil okuluna gideyim , bir de part time is bulayim diye sabirsizlaniyorum ama esim agirdan aliyor "daha geleli ne kadar oldu acele etme gez toz tadini cikar biraz " diyor. Ee klasik kadin modeli olmadigimdan herhalde, alisveris yapmayi veya almasamda gezip bakmayi sevmedigimden ; tek basina gezmenin boyle bir yolunu buldum kazan kepce misali
ben 4,5 ay once evlendim :123:, esim 4 yildir burada yasiyordu, onun yanina geldim, insallah bundan sonra burada ( ya da esimle nerede huzurlu ve mutlu olacaksak orada ) yasayacagim
sen neredesin, ingiltere de baska bir sehirde misin
buralara pek ugrayan yok yine...
merhabalar... ben Londrada yasiyorum 2 yildir ve hic turk arkadasim yok yasadim yerde turk yerleri olmadi icin hic olmadi cok boyle bazen yanliz hissediyorum kendimi((
Selam ben londra da yasiyorum.Ask nerdensin?
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoyla yollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim , yeterki biriniz kabul edin!merhabalar... ben Londrada yasiyorum 2 yildir ve hic turk arkadasim yok yasadim yerde turk yerleri olmadi icin hic olmadi cok boyle bazen yanliz hissediyorum kendimi((
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!bende evlendim ingiltereye Geldim Leeds bölgesinde ve hic türk yok .. arkadasta yok evde tek basima kalakaldim iyimi
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!Selam ben londra da yasiyorum.
Sen nerede yasiyorsun?
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!nerde oturuyorsun bende londradayim :)
arkadaşlar, türkiyede yaşıyorum ve korse almayı düşünüyorum ama burada hiç yok, ingilterede whatkatiedid isimli mağazadan almayı düşündüm ama kredi kartım yok, londrada yaşayıp da mağazadan benim için alabilecek ve kargoylayollayabilecek birisi var mıdır? Ücretini hesap numarasıyla yollayabilirim ,yeterki biriniz kabul edin!Ben Londrada doğdum ve bu yaşıma kadar bir Türkle doğru düzgün bir arkadaşlık kuramadım. İyisine rast gelmedim heralde
Selam canim bende Londra merkezdeyim senSelam ben londra da yasiyorum.
Sen nerede yasiyorsun?