hic turk kiz arkadasim londrada yok :((((

_NiLy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
238
1
merhabalar... ben Londrada yasiyorum 2 yildir ve hic turk arkadasim yok yasadim yerde turk yerleri olmadi icin hic olmadi cok boyle bazen yanliz hissediyorum kendimi ((

selam cnm ingilizler çok mu soğuk insanlar ya anlatldığı gibi bide ingilterede dil okulları nasıl bilgin varmı

selam cnm ingilizler çok mu soğuk insanlar ya anlatldığı gibi bide ingilterede dil okulları nasıl bilgin varmı

selamm :)
yok soguk deillerde aha farklilar diyelim benimde hic turk yok dierinden var
yani dil okuyabilirsin cok kolaylikla bence tek sorun ucretli ben okudum haylada devam ediyorum english ve travel - cabin crew fln
english okuman icin 1.000 - 2.000 pound gozden cikarman gerek yani 2.700 ytl - 4.200 arasi tutabiliyor

Canim Londra'nin neresindesin? Ben Edmonton'dayim istersen tanisabiliriz :) Kuzey Londra'da Turk'ten bol bir sey yok.

Londra'da yaşayıp da hiç Türk arkadaşının olmadığına çok şaşırdım :44: Sana bir tüyo o zaman, Yunus Emre Türk Kültür Merkezine arada bir uğra ya da üniversilerin Turkish society leri ile iletişime geç. Okul hakkında bilgi almak istiyorum falan diye bir iki kişiyle konuşursan arkadaşlık da kurmuş olursun

,

Ingılızler turklerden daha yakın olabılıyor cunku turklerın cogu yıllardır burda olanalrın genelı akraba oyle dısardann pek kımseyı kolay kolay aralarına almıyolar o yuzden turk ark edınmek zor..ıste evlı fln san esının cevresınden yavas yavas ama ogrencıysen bence cok sorun olmaz turk ogr dolu

Selaamm kızlarr , bende ingiltereye dün geldiim fakat kendımı cok yanlız hıssedıyorum kız arkadasımm yokk bu konuyu gorunce ckk sevndm dmk kı bnm gbı dusunen kısılerde varmıss

Valla kizlar ben turkiye deykenden beri bu forumlari takip etmeye biriki satir da olsa yazip cizmeye calisiyorum goren olur cevap verir de hareketlenir belki diye. Ama artik hangisine yazacagimi sasirdim. Gelin birbirimizi takip edelim yazisalim tanisalim bulusalim arkadaslik edelim ne bileyim daha ne diyeyim ;-)

demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???

ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...

eslik etmek isteyen olursa haber versin
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum

nerde oturuyorsun bende londradayim :)

nerde oturuyorsun bende londradayim :)

ben east dulwich deyim :) :119:
etrafimi iyi kotu kesfettim simdi daha uzaklara dogru gidiyorum. mesela bugun ogleden sonra ciktim covent garden a , oradan hyde park a , oradan british museum a gittim ( ama muze gezmek icin yorulmamis olmak gerektigini dusunememisim , cok gezemedim oraya baska bir gun tekrar gidecegim ) sonra da aksamustu eve dondum...

sen nerede oturuyorsun...

ben kuzey londrada oturuyorum bir gun haber verirsen bulusabilirz ogleden sonralari bos oluyorumm ben haberlesiriz ok

Ne guzelll zamanini gecirebilecegin iyi bir yontem bulmussun. Londra'da olsaydim kesinlikle eslik ederdim sana:)) Ama maalesef Londra'ya yolun nasil dustu?Ogrencilik icin mi oradasin ya da baska bir sebebten mi?

ben kuzey londrada oturuyorum bir gun haber verirsen bulusabilirz ogleden sonralari bos oluyorumm ben haberlesiriz ok

o taraflara iki kere geldik esimle biraz dolastik...

lady cim ben haftanin 6 gunu bosum en azindan bir sureligine :44:
sen ne zaman dersen ben atlar gelirim o taraflara , ya da senin soyleyecegin baska bir yere
yani benim zaman kisitim olmadigi icin sana uyarim , sen gun saat ve yer soyle yeter :13:
tabi bir de bulusacagimiz zaman ozelden tel alip verelim :102: tamamdir...

benim icin farketmez bu haftada olabilir saat 2 - 3 gibi oxford street de olabilir orda bulusuruz sohbet ederiz hos olur ozelden numarami yazacagim ok bu arada mesaj kutun doluymus gonderemedim silmen gerek sanirim bi kac mesaj ok

Son düzenleme:
Ne guzelll zamanini gecirebilecegin iyi bir yontem bulmussun. Londra'da olsaydim kesinlikle eslik ederdim sana:)) Ama maalesef Londra'ya yolun nasil dustu?Ogrencilik icin mi oradasin ya da baska bir sebebten mi?

eee napayim arkadasim :101: Londra'ya geleli iki aya yakin oldu, ilk baslarda evi temizle yerlestir eksikleri ufak ufak al ( butce dahilinde ) etrafi tani vs derken vakit geciriyordum. sonra hayat rutine girince sikilmaya basladim
esimle haftasonlari geziyorduk, sonra o cumartesileri de calismaya karar verdi ( cok mu para harcadim acebaa :26: ) simdi sadece pazarlari beraberiz o da cok cabuk geciveriyor. ben bir dil okuluna gideyim , bir de part time is bulayim diye sabirsizlaniyorum ama esim agirdan aliyor "daha geleli ne kadar oldu acele etme gez toz tadini cikar biraz " diyor. Ee klasik kadin modeli olmadigimdan herhalde, alisveris yapmayi veya almasamda gezip bakmayi sevmedigimden ; tek basina gezmenin boyle bir yolunu buldum kazan kepce misali
ben 4,5 ay once evlendim :123:, esim 4 yildir burada yasiyordu, onun yanina geldim, insallah bundan sonra burada ( ya da esimle nerede huzurlu ve mutlu olacaksak orada ) yasayacagim

sen neredesin, ingiltere de baska bir sehirde misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…