Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
113
47
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

Yok beeeee (! Dikkat çekici bir tipim yok ki hani böyle tatlı bir kızım güzel değilim ama kimis de bana çok güzel diyor
Valla hemen hemen hepsi instagramda sayfası açık güzel gördükleri kıza yazıyolar.Ama hepsinin derdi 2-3 gece takılmak aslında istinye park a falan gitsen tanışırsın ama aşk olayı çok zor o konuda ümidini yetir derim

Kesin arda güler.fenerbahcedeydi şimdi real madridde galiba başlığı açan kisinin bahsettiği kişi kesinlikle.arda güler gençler kesin bilgi:)
Konu sahibi ıslak hayaller görmeyi bırak olmayacak duaya amin deme :))
Yok baris Alper yl
Barış Alper miymiş ? kız onun takip ettiklerinde bir doktor var onu takip et arada yemekte vs buluşuyorlar:KK66:
ohaaa hic aklıma gelmemişti mantıklı

Valla hemen hemen hepsi instagramda sayfası açık güzel gördükleri kıza yazıyolar.Ama hepsinin derdi 2-3 gece takılmak aslında istinye park a falan gitsen tanışırsın ama aşk olayı çok zor o konuda ümidini yetir derim
hayatımda hic bu kadar umut bağlamamiştım 4 yıllık sevdiğim cocuğa bile bnu kadar umut bağlamadım....

Seninki 2 gol attı bugün 😂😂5-1 yendi Cimbommm 💛❤️💛❤️🦁🦁

Eklentiler

• IMG_20241222_183008.jpg
    IMG_20241222_183008.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20241222_182947.jpg
    IMG_20241222_182947.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 8
Bu arada benim yeğenimin de hobisi futbolcularla tanışmak. Bugün gezzalla tanıştı , fotoğraf çekilmiş. Abimin yaptığı hep aynı şey. Kalacakları oteli öğreniyor. Sabahtan otelin
bu tarz şeyler ergenken çocukken oluyor ay ben her hafta başka birine aşık olup evlenme hayalleri kurardım😂 one direction,justin bieber ve daha nicesi. Ama şuan 23 üstü yaştaysan düşüncen pek normal gelmedi bana

kahvaltısına gıdıyolar. Sonra lobiye geçip kahve tatlı derken kafilenin oteden çıkışlrını yakalıyorlar.
Yalnız bu bekar futbolcu tayfasına belli olmaz. Biz lisedeyken zamanın en en meshur yakışıklı futbolcusuna aşıktı arkadaş. Gittik otelin önüne bir şekilde girdik içeri. Şu anda hala çok populer bir futbolcu arkadasımı odasına davet etmişti.

Yok yha bende ergenlikte falan bana cok sacma gelirdi.... şimdi milletle dalga gecıyordumm şimdi ise kendime kzııyorum ama ıste kınama başına gelir diye boşuna demiyorlarmıs

X