Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Hayatta hiç sewmediğim insanlar yobaz bağnaz insanlardır. We malesefki dünyanın entehlikeli insanlarıdır. Irkçılık yapar we kendi gibi olmayana saygı göstermezler. Birer tehdit gibi görürler. Yaşamasını bile istemezler. Benim burda olmamam lazım. Anlayan anlamıştır beni

yobaz we bağnaz bir düşünce biçimine sahip olan bir insandan aydınlanmasını beklemek yada bakış açısını değiştirmek beklenmez. Kendileri gibi olmayan herkese saygı duymazlar
Beni neden alıntıladınız?

Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Çok üstten üstten laflarınızz var. Dikkat edin de nefsiniz size yedirmesin bu laflarınızı.

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

Canım öncelikle seni tebrik ederim inşaallah hayırla böyle kendini muhafaza etmeye devam et ve ferah ol.

Rabbimiz Kuran-ı Kerim’de;

“Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.)”
NÛR-26

Muhabbet de hep aynı" burada başka inançtan insanlar da var" çünkü sevişen sadece başka inançtan insanlar değil mi. Üyenin söylediği bir tek onlara hakaret, bu ülkede kendine Müslüman diyen ama Kuran dışında hiç bir ek kaynağı kabul etmeyen milyonlar yaşıyor, keza hadisleri de kuran a ek olarak İslami kaynak gören ama " sana ne benim günahım değil mi, bu yaratıcı ile benim aramda" diyen öteki başka milyonlar da yaşıyor. Bu insanların bazıları flört ediyor, bazıları evlenmeden seks yapıyor vs vs. Ayağınızı denk alın, lafların nereye gideceğini iyi hesaplayın. İşin içine dini getirip sokup durmayın bir gelir fena bozar sizi, başkasının kusurunu aramak yerine kendinize, kendi inancınıza bakın

Ayrıca geçmişte ne yaşandıysa yaşandı. Hata diyin seçim diyin. Allah affettiyse o kişiyi size yargılamak düşer mi daha? Deyyus diyorsunuz ya bunun anlamını biliyor musunuz? Hata günah yanlış insanlar içindir.

Çok üstten üstten laflarınızz var. Dikkat edin de nefsiniz size yedirmesin bu laflarınızı.
Büyük konuştu yapmam etmem dedi. Bende kadere inanıyorsam bu 3 5 seneye ewlenmeden fazla fazla yaşıycak herşeyi. Kurandan bahsediyor ama Hz muhammedin sözünü bilmiyor. Kınamayın kınadığın şey başınıza gelmeden can wermezsiniz.

Canım öncelikle seni tebrik ederim inşaallah hayırla böyle kendini muhafaza etmeye devam et ve ferah ol.

Rabbimiz Kuran-ı Kerim’de;

“Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.)”
NÛR-26

Burada geçen temiz neymiş, önce onu tanımlayın bir, ucu açık, yoruma açık. Ayrıca Sure ve ayet paylaşmak yasak!

Son düzenleme:
Büyük konuştu yapmam etmem dedi. Bende kadere inanıyorsam bu 3 5 seneye ewlenmeden fazla fazla yaşıycak herşeyi. Kurandan bahsediyor ama Hz muhammedin sözünü bilmiyor. Kınamayın kınadığın şey başınıza gelmeden can wermezsiniz.
Yaşı çok küçük. Hadsizliği bu yüzden. Yaşın verdiği içi kof bir cesaret. Ben yapmam etmem demek bilgisizliğin göstergesi. Allah şeytana uydurmasın elbet.

Back
X