Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Tecrübe edinmemiş olabilir ama 18 zihinsel geriliği yoksa eğer doğru düşünülebilecek bir yaş. Kendine saygı beklerken saygı göstermeyi de akıl edebilir sanıyorum. Alıntıladığınız hanımın üslubu konusunda size katılıyorum ama daha çocuk demek böyle bir zihniyeti mazur gösteremez.
Neyi tartışıyoruz hanımlar. Karşımızda ki zihniyet belli. Bakış açısı belli. Beyni yıkanmış kendi düşünemeyen beynini kullanamayan hayatı sorgulamayan bir yaşam biçimi. Benden bu kadar. Kim ne anlıyorsa anlasın. Ama buradaki düşince biçimine saygı duymuyorum. Kendinden olmayanı kendi gibi yaşamayana saygı göstermeyen insancıklarla muhattap olmak sewiyemi düşürmekten başka birşey değil.

Konuda kesin çok tartışma dönmüştür, kapanmadan diyeceklerimi diyeyim de içimde kalmasın diye geldim.

Kadınlara rahatlıkla bi peynir çeşidi diyebilen zihniyetin iffetsiz iffetsiz adamları tecrübeli diye güzelim kızlara kakalamasını yuhalıyorum, protesto ediyorum.

Sen bence görücü usulu filan evlenebilirsin ama dikkat et de kendin gibi "temiz"kalmişindan olsun belirt burda yirtindigin gibi ama sanmiyorum ki boyle bulasin acaba karsindakinin bakirliginden nasil emin olacaksin merak ediyorum.. neyse cokta yorum yapmak istemiyorum ...

yine konu almis basini kapanma yolunda gidiyor.kkda en sevmediyim sey konunun ana fikri,sorusu kaliyo bi kenarda biri aliyo cimbizla icinden bi laf digerleri de ucundan tutuyor konu baska yerlere sapiyor.sonra konu sahibesi cevap bulamadin konu kapatiliyor.yapmayin arkadaslar ben de "temiz"sayilmam ama kizin fikri dogru.sonucta dinimiz bunu emreder keske uya bilsek. uyamiyosak da bu bizim dogru oldugumuz anlamina gelmez.dogru soyleyeni dokuz koyden kovmayalim lutfen

Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !
Evet dini icerikli yorum. Bir Hristiyan kendi dininden ornek verse onu da boyle normal karsilayacak miydiniz, merak ediyorum. Yoksa engin hosgorunuz yalniz cogunluktan mi yana?

Muslumanca yasamak isteyen
yine konu almis basini kapanma yolunda gidiyor.kkda en sevmediyim sey konunun ana fikri,sorusu kaliyo bi kenarda biri aliyo cimbizla icinden bi laf digerleri de ucundan tutuyor konu baska yerlere sapiyor.sonra konu sahibesi cevap bulamadin konu kapatiliyor.yapmayin arkadaslar ben de "temiz"sayilmam ama kizin fikri dogru.sonucta dinimiz bunu emreder keske uya bilsek. uyamiyosak da bu bizim dogru oldugumuz anlamina gelmez.dogru soyleyeni dokuz koyden kovmayalim lutfen
Muslumanin muslumanca yasamaya calismasi neden bazilarinin zoruna gidiyor

Dini icerikli yorum mu. Bu onun yasam tarzi ve yasam tarzini burda gayette ifade edebilir !

Hı hım dini içerik değil evet, şöyle başladı konu:
ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi?

Şöyle devam etti:
Çok yanlış düşünüyorsunuz bu sadece kadına özgü bir şey değil...Ben kimseyi küçümsemedim sadece benim inandığım HAK dine ve daha batıl nice dinlere göre böyle bir şey yanlış.

.Bu benim kendi fikrim.Ve burası Türkiye bu millette müslümandır.
Herkes inandığını yaşar ama namus önemlidir kimse kusura bakmasın bir adamın/kadının elini tut eee ayrıl sonra başka adam/kadın eee o da olmado başka..
bu kadar mı değersizdir kadın/adam.

Şöyle güzel hakaretler de gelmeye başlayınca:
Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.

Evet, tam da dediğiniz gibi hayat tarzını ifade etmiş oldu totalde.

Bazilarinin anlayamadigi su, burada bircok dinden uyeler var ve herkes kendi dinini teblige kalksa burasi karmasaya suruklenir. Ayrica ayni dinden insanlar bile herk onuda ayni dusunmeyebilir; otekilestirmeye, birbirini "kafir" ilan etmeye kadar gider bu.

Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Demiş. !
18 yaşında kendi paylaşımlarına baktımda. Kendide kendinin ne olduğunu çözmüş. Hastalıklı bir beyine we ruha sahip. Öğretmenine aşık. Ailesi tarafından değer görmüyor. Bir an önce doktora gitmeli we tedawi olmalı yoksa bunun sonu iyi değil

Muslumanca yasamak isteyen

Muslumanin muslumanca yasamaya calismasi neden bazilarinin zoruna gidiyor
Hanimefendi kimsenin nasıl yaşadığı diğerini ilgilendirmiyor. Demogoji yapmayın. İster Müslüman gibi yaşa, ister Hristiyan gibi yaşa. Kime ne? Burada sayfalardır tepki verilen sorun şu: sen başkasına senin gibi yaşamıyor diye hakaret edemezsin. Nokta. Umarım fark anlaşılmıştır.

Evet dini icerikli yorum. Bir Hristiyan kendi dininden ornek verse onu da boyle normal karsilayacak miydiniz, merak ediyorum. Yoksa engin hosgorunuz yalniz cogunluktan mi yana?
Musluman bir bayan kendini inancinin gerektirdigi gibi ifade ediyor. Indanlar modern hayati yasa
[QUOTE

Çünkü İslam da Müslümanlık da tek elinizde değil. Cariye de ister misiniz dininizi yaşabilmeniz için?
Sizin yasam biciminiz sizin tekelinizde mi

Bakın konu sahibi şunu dese ;
“Benim inandığım dinde veya yaşam tarzımda evlilik öncesi cinsel ilişki yok. Şu ayetten dolayı da inanıyorum vs. Bu sebepten ben de kendimle aynı fikirde biriyle evlenmek istiyorum böyle birini bulmam zor mu?”
Buna tamam.

Ama burda gelip kendiyle aynı şeyleri savunmayan kişilere kirli, temiz değil.DEYYUS derse orda bir duracak..

Back
X