Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Üzgünüm ama sonun bu: Mikemmel erkeği bekleyen kadin :KK53:
252350_24987_1435940563_1000.jpg

El değmemiş bakir erkeğine evlenirsin, evlendikten hemen sonra şiddeti ,hakareti aldatmayı görebilirsin. Hayat senin sandığın şeylerden ibaret değil. Daha 18 yaşındasın umarım aklın başına geldiğinde çok geç olmaz.
O değil ne çok linç yaptı bu akşam.

Bakın buda ağır bir söylem mesela. Bence daha sakin ve yapıcı olunmalı. Böyle örnek olunmaz insanlara.

Şöyle konuşabilen birinin neyine yapıcı olacaktık acaba?
ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.

Milana22 Milana22 az bile söyledi. Ağır bir söylem mi "Cahil" demek?
Önceden sevgilisi olup ayrılmış, evlenmiş insanların eşlerine edildi bu laf anlamını biliyorsunuz değil mi?
Siz buyurun yapıcı olun şu yorumdan sonra.

Önce çocuktur, dünyayı görmemiş, yaşı da küçük, boşver dedim, ağır eleştirecek bir şey yok dedim ben de diğer bazı yorumcular gibi. Ama gittikçe çoşmuşsun. Artık millete iğrenç hakaretler, namusuna laflar savurmuşsun. Senin o küçük yaşının altında büyük fesatlık var. Her türlü eleştiriyi de hakediyorsun. Sen o yaşıtın sınıf arkadaşlarına kurban ol. Onlar senden bin kat daha masum ve temiz.

Şöyle konuşabilen birinin neyine yapıcı olacaktık acaba?

Milana22 Milana22 az bile söyledi. Ağır bir söylem mi "Cahil" demek?
Önceden sevgilisi olup ayrılmış, evlenmiş insanların eşlerine edildi bu laf anlamını biliyorsunuz değil mi?
Siz buyurun yapıcı olun şu yorumdan sonra.
Agzina saglik gangstam

Önce çocuktur, dünyayı görmemiş, yaşı da küçük, boşver dedim, ağır eleştirecek bir şey yok dedim ben de diğer bazı yorumcular gibi. Ama gittikçe çoşmuşsun. Artık millete iğrenç hakaretler, namusuna laflar savurmuşsun. Senin o küçük yaşının altında büyük fesatlık var. Her türlü eleştiriyi de hakediyorsun. Sen o yaşıtın sınıf arkadaşlarına kurban ol. Onlar senden bin kat daha masum ve temiz.
Aynen bende basta elestirel yorum yapmadim cok kucuk diye ama haddini asti

Benim eşimin yeğeni medresede büyüdü ta ki üniversiteye gidene kadar çok efendi yürürken yolda kafasını kaldırmazdı onu gibi birini görmedim ama üni. Gidip face açınca garibim bilmiyormuşta arkadaşlık sitelerinde ki bayanlara yorum yapıyordu ee bizde görüyorduk eşim arayıp uyardı :KK48: sonra işi çözmüş olacak ki bidaha görmedik herşeyini gizlemiş:KK53: o günden beri dediğiniz gibi bir erkek olmadığını anladım...:confused:

Temizlik alginiz ilgincmis.

Basliga gore var icerige gore bulman cok zor.

Sevgilisi olan kirlenmiş olmuyor sap kalırım onlar gibi olmaktansa ne demek bu ne küstahlık!

kirlenmek güzeldir.

Bence sen gerçekten o erkeği 'Ada sahillerinde bekle.' Gercekten:kahve:

Ya profil foton çok komik :) böyle fotoğraf çektirenler kaldı mı acaba :))

İnsanı hayvandan ayıran tek şey bilinçtir.

Yoksa sen de Türkiye'nin %99'u müslüman sananlardan mısın?
Buna hala inanan var demek ki :skandal:

Hayvanlar edepsiz,insanlar edepli öylemi..
Vay yavrum vayyyyy...

Kaç tane kib yaptım varyaa.
Attı oltayı bakalım..

Aa hatırladım ben seni, 18 yaşında çok olgun olduğunu zanneden ergensin.:KK53:

Ooo hamama git kırklan hemen! :KK45:

Sonra gel ben vajinismus problemi yaşıyorum diye konu aç :bicak:

Yeminle bu düşüncede olanlar adamı ipe götürür...
Evlenme sen sakın,otur evinde yün ör napcan evlenmeyi..

Temiz erkek yok hepsini biz kirlettik geç kaldın..

Yok kardesim yok. Elini yikasa disini fırçalamaz, tirnagini kesse dus almaz.
Hepsi pis bu erkek milletinin

Yarım saattir Banu Alkan'ın "Kirlettin beniğ, kirlettiiiinnn" diye bağırarak yastığa kapandığı o sahneyi arıyorum, bulamadım :KK70: :KK70:

:KK70::KK70:kızlar kahkaha attım yeminle ya.
Dilber bacimizin bi de DEYYUSSS deyişi var ki küçük emrah canlandı gözümde :)

Konu sahibi sen git ders çalış, salıncakta sallan filan. Bu vizyonla zorlama fazla kendini:kusmuk:

Başlığı görünce çorabını kirli sepetine atmaktan aciz nişanlımın zaman içinde gün aşırı toz aldığını anlatmaya geldiydim ama aşırı yanlış gelmişim.
İnancınıza ve yaşam tarzınıza saygım sonsuz ama ilişkisi olan insanlar kirli değil. Onlar gibi olacağıma sap kalırım derken burdaki birçok kadını da hedef almış oluyorsunuz. Birçok ilişkim oldu ve ''onlar'' kimse o dediğinizden değilim.
Umarım istediğinizi bulursunuz.

Belli ki yaşın ufak ama daha bu yaşta bile cinsellik bi tabu olarak konulmuş önüne ve sen de o tabuyu kabul etmekle kalmamış benimsemiş ve içselleştirmişsin. Kadın-erkek ilişkileri NORMALdir. İlişki insanı KİRLETMEZ. Uzun uzun yazardım ama erindim. Umarım bakış açın genişler

Ay ben çok eğlendim hanımlar, siz de yok yere canınızı sıkmayın.
Ben burada koskoca forumda tek başına konuşan ve üstelik yaşı küçük olan bir bıcırık bir de yığınlarca kendisi TEMİZ,aklı TEMİZ bir sürü güzel kadın gördüm neşem de yerine geldi:KK50:
Geleceğe umudum artıyor...

Son düzenleme:
Temiz erkek yok mu diyince metrobuslerde kokudan yanina yaklasilmayanlardan kisisel temizligine ozen gostermeyenlerden yildigimdan içimi dökmeye gelmistim de tunelin ucu b...k bi yere çıkıyomus.:KK53:

Vazgectim:63:

negzel iki dakika yıkanmayan insanları gömüp batıyı öveceğidik içimizde patladı :110:

Bacim dilini de harama uzatmayacaksin kesek gozune sahip ciktigini zannettigin kadar diline de ciksan.

Back
X