- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Dilber_iRana
Üzgünüm ama sonun bu: Mikemmel erkeği bekleyen kadin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayin da benim kocama deyyus diyene ben cahil diyerek buyukluk gosteriyorumBakın buda ağır bir söylem mesela. Bence daha sakin ve yapıcı olunmalı. Böyle örnek olunmaz insanlara.
Şöyle de yapıyor olabilir Office çünkü buna da bakmak denmez, bunu bakmaktan saymaması normal:
![]()
Çünkü bu bakmak değilKız haklı.
Bakın buda ağır bir söylem mesela. Bence daha sakin ve yapıcı olunmalı. Böyle örnek olunmaz insanlara.
ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.
Agzina saglik gangstamŞöyle konuşabilen birinin neyine yapıcı olacaktık acaba?
Milana22 az bile söyledi. Ağır bir söylem mi "Cahil" demek?
Önceden sevgilisi olup ayrılmış, evlenmiş insanların eşlerine edildi bu laf anlamını biliyorsunuz değil mi?
Siz buyurun yapıcı olun şu yorumdan sonra.
Aynen bende basta elestirel yorum yapmadim cok kucuk diye ama haddini astiÖnce çocuktur, dünyayı görmemiş, yaşı da küçük, boşver dedim, ağır eleştirecek bir şey yok dedim ben de diğer bazı yorumcular gibi. Ama gittikçe çoşmuşsun. Artık millete iğrenç hakaretler, namusuna laflar savurmuşsun. Senin o küçük yaşının altında büyük fesatlık var. Her türlü eleştiriyi de hakediyorsun. Sen o yaşıtın sınıf arkadaşlarına kurban ol. Onlar senden bin kat daha masum ve temiz.
Temizlik alginiz ilgincmis.
Basliga gore var icerige gore bulman cok zor.
Sevgilisi olan kirlenmiş olmuyor sap kalırım onlar gibi olmaktansa ne demek bu ne küstahlık!
kirlenmek güzeldir.
Bence sen gerçekten o erkeği 'Ada sahillerinde bekle.' Gercekten![]()
Ya profil foton çok komik :) böyle fotoğraf çektirenler kaldı mı acaba :))
İnsanı hayvandan ayıran tek şey bilinçtir.
Yoksa sen de Türkiye'nin %99'u müslüman sananlardan mısın?
Buna hala inanan var demek ki![]()
Hayvanlar edepsiz,insanlar edepli öylemi..
Vay yavrum vayyyyy...
Kaç tane kib yaptım varyaa.
Attı oltayı bakalım..
Aa hatırladım ben seni, 18 yaşında çok olgun olduğunu zanneden ergensin.![]()
Ooo hamama git kırklan hemen!![]()
Sonra gel ben vajinismus problemi yaşıyorum diye konu aç![]()
Yeminle bu düşüncede olanlar adamı ipe götürür...
Evlenme sen sakın,otur evinde yün ör napcan evlenmeyi..
Temiz erkek yok hepsini biz kirlettik geç kaldın..
Yok kardesim yok. Elini yikasa disini fırçalamaz, tirnagini kesse dus almaz.
Hepsi pis bu erkek milletinin
Yarım saattir Banu Alkan'ın "Kirlettin beniğ, kirlettiiiinnn" diye bağırarak yastığa kapandığı o sahneyi arıyorum, bulamadım![]()
![]()
Temiz erkek yok mu diyince metrobuslerde kokudan yanina yaklasilmayanlardan kisisel temizligine ozen gostermeyenlerden yildigimdan içimi dökmeye gelmistim de tunelin ucu b...k bi yere çıkıyomus.
Vazgectim![]()
Bugun yikanmayan insanlari övüp batıyı gömüyoruznegzel iki dakika yıkanmayan insanları gömüp batıyı öveceğidik içimizde patladı![]()
Bugun yikanmayan insanlari övüp batıyı gömüyoruz![]()
Batılılar çok pis onlar bizden temizligi öğrendilerciler gelirdi hemen amanegzel iki dakika yıkanmayan insanları gömüp batıyı öveceğidik içimizde patladı![]()