Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Diğerlerinin baktığını bakmadan görebilmek... Bu hangi level temizliğin mucizesidir yarebbiimm, tüylerim diken diken oldu.

ay ne bakmaması ayol, hocasını diğer öğrencilerinden kıskanacak konuma gelmiş :27: gözleri kapalı yapıyor tabi bunu :işsiz:bir de aşıksın demesinler diye babam gibi deyip durmuş, herkes babasını başkalarından kıskanır zaten biliyoruz bunu :KK45:

Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?
Vardır elbet. Ama bu "temiz erkek"lerden senin yaşında ve çevrende olmaları ihtimali bayağı az oluyor. Kimse 18 yaşındaki düşünceleriyle kalmıyor ama. Acele etme, gönlüne göre birini bulursun.

ay ne bakmaması ayol, hocasını diğer öğrencilerinden kıskanacak konuma gelmiş :KK53: gözleri kapalı yapıyor tabi bunu :işsiz:bir de aşıksın demesinler diye babam gibi deyip durmuş, herkes babasını başkalarından kıskanır zaten biliyoruz bunu :KK45:

Şöyle de yapıyor olabilir Office çünkü buna da bakmak denmez, bunu bakmaktan saymaması normal:
kizlara-sapik-sapik-bakmak_1466673_m.jpg

Çünkü bu bakmak değil :D Kız haklı.

Hayır mesele seks yapması değil .İnancınıza saygı duyuyorum ama benim inancımda evlilik olmadan seks olmaz bu zinadır.Ve evet dinen kirlenmiş sayılırlar Namus kavramı hem erkek hemde kadın için geçerlidir.
Mesele seks yapması degil demis yine israrla dinen kirlenmiş sayilir demissin buda yetmemiş inancima saygi duydugunu söylemişsin..celiskilerle dolu bir cevap..
Inancim buyuk ihtimalle seninle ayni..orada yazdigim benim fikrimdir.Ve benim fikrime gore saygi duymak farkli fikirlerdeki insanların dusuncelerini "kirli"veya"temiz"diye elestirmemektir..
Mevlâna "ne olursan ol gel"demisken senin kalkipta insanlari ayrıştırman sana göre dogru ise diyecek birseyim yok..

Yarası olan gocunuz hemen temizlikten konu açınca saldırmaya başladınız ne diyeyim ki öyle kabul eden adam varsada "DEYYUS'TUR.

Ben de basliga bakinca aldatmayan, psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamayan, eşine cocuguna değer veren, çevreye ve insana duyarlı ve saygili erkek anlamıştım. O begenmediginiz batı medeniyeti nerelerde, siz nerelerde...

Yorumları okumadım fakat böyle erkekler var ben 20 senelik evliyim gorucu usulü evlendik ikimizinde ilk görüştüğü konuştuğu kisiyiz daha önce ne eşimin ne de benim flörtü olmadı birbirimizi çok seviyoruz hâlâ birbirimize hayatım diye hitap ederiz 3 tane oğlum var büyük olan 19 yaşında tıp 1 öğrencisi onunda hiç kız arkadaşı olmadı hep öyle telkin ediyoruz sadece evlenecegin insanla görüş aklında başka kimse olmasın diye yani sen nasıl olursan senin gibi karşına çıkar inşaallah inandıgin gibi yaşamanı tavsiye ederim

Ben kocama dedim
Kk da biri sana deyyus dedi dedim
Verdigi cevabi buraya yazmiyim bi hic ugruna banlanitim ama konu sahibinin kulaklari guzelce cinlamistir eminim
Munenin ayaklarina kapanmak istiyorum. Bu aksamki konular super. 10 dakikaligina geyik serbest olsun nooooluuuur ;)

Ben anlamadim bu nasil 18 yas? Akil fikir nerelerde hey guzel allahim. Sonra da din iman diyor. Tezata gel

Ben kocama dedim
Kk da biri sana deyyus dedi dedim
Verdigi cevabi buraya yazmiyim bi hic ugruna banlanitim ama konu sahibinin kulaklari guzelce cinlamistir eminim
Bunlara göre bir bunlar temiz geri kalan herkes kirli. Insanın dili ve kişiliği temiz olacak önce.

Bu tür konular açıldığında kelimeler özenle seçilmeli. Senin gibi düşünmeyen ve yaşamayan insanlar rahatsız olabilirler. Elbette bulursun senin gibi düşünen ve yaşayan bir genç. Sen kalbini ve niyetini temiz tut. Allah gönlüne göre verir canım.

Munenin ayaklarina kapanmak istiyorum. Bu aksamki konular super. 10 dakikaligina geyik serbest olsun nooooluuuur :KK66:

Ben anlamadim bu nasil 18 yas? Akil fikir nerelerde hey guzel allahim. Sonra da din iman diyor. Tezata gel
Birinin dilinden ne düşmüyorsa en çok ondan noksandır. Ahlak, edep diye ortalığı yıkanlara gelsin :halay:

Hayır mesele seks yapması değil .İnancınıza saygı duyuyorum ama benim inancımda evlilik olmadan seks olmaz bu zinadır.Ve evet dinen kirlenmiş sayılırlar Namus kavramı hem erkek hemde kadın için geçerlidir.
Ha daha önce seks yapmamış birini bulursun ama sevgilisi olmamış birini bulman zor ki olmadı derse de inanma ama sana bi abla tavsiyesi bak tanış konuş illa ki el ele dudak dudağa olmana gerek yok ama kalp kalbe deyiyo mu bakarsın ve şimdiye kadar kalbini çalcak bi kalp çıkmamış karşına aşk öyle bişey ki yapmam dediğini yaptırır sevmem dediğini sevdirir büyük de konuşmamak lazım

Senin o zihniyetin var ya, arkadaşlarınınkinden de, burada hakaret ettiğin nice insanınkinden de çok daha pis. 18 yaşında insanda biraz masumiyet olur ya, temiz kalplilik olur. Senin kafan da kalbin de daha bu yaştan pis ve çirkin. Arkadaşların sevip sevilmeyi tatmış tipik ergenler. Ya sen nesin? Burada o kızların da, tanımadığı nicesinin de namusuna hakaret eden iğrenç kafada birisin. Yazık valla. Sen temiz erkek bakacağına önce kendini temizle. Edepten hayadan bahsedecek en son insansın. Kendi edebini haddini bil önce.

Back
X