Hiç Temiz Erkek Yok mu?

Dilber_iRana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
119
102
13
Hanımlar merhaba 18 yasındayım okuyorum tabiki benim evlenmeme çok çook uzun yıllar var ama şöyle bişey demek istiyorum lütfen dediklerimi yanlıs anlamayın benim daha önce hiçbir şekilde sevgiliymis flörtmüs gibi durumlarım olmadı zaten bu yasta olmazda hatta arkadaslarım dalga bile geçiyor sap mısın sen diye ama ben onlar gibi olacağıma sap kalırım daha iyi.Ben hayatımı o yaşayacağım özel şeyi ilerdeki beyefendiye ayırıyorum ve herseyden önce Allah için kendimi muhafaza ediyorum sonra kendimi değer verdiğim için muhafaza ediyorum.Ama ben daha önce ilişki yaşamış hatta sevgili olmuş bir bey istemem.Yani benimde hiç olmadı onunda olmasın diye düşünüyorum fakat çevreme baktığımda her erkeğin sevgilisi var bazıları kullanıp atıyor çok üzülüyorum bu duruma ..Sevgilisi olmayanlar bile bön bön karı kıza bakıyor ben bir erkeğe bakmıyorum erkekte kıza bakmasın ilk emir erkeğe iniyor kuranda bakışlarınızı koruyun diyor ama onların öyle yapması canımı sıkıyor üniversteye geçtiğimdede olacak hatta heryerde böyle biliyorum.Ama temiz erkek vardır değil mi? Yani kendini nefsini koruyan?

İlla ki vardır.
Ama o kimseye bakmazken, siz kimseye bakmazken birbirinizi bulmanız baya zor olur. Bulduğunuz kişinin size uygun kişi olduğunu anlamanız da.

Bence siz kendi görüşünğze inancınıza uyacak şekilde flörte açık kapı bırakın.

Niye seks yapan erkek yada kadin kirlenmismi oluyor o zaman?Once şu bakis açınızı değiştirin..
Bir insani pislik hâline getiren o kadar cok sey var ki seks aklima bile gelmez.
Ahlâksız,yalanci,sahtekar,hirsiz,siddet yanlısı,dilinden küfür eksik olmayan vs...
18 yasindasiniz bu yaşta bu kadar dar bir pencereden bakmayin olaylara ve kişilere..

Temizlik alginiz ilgincmis.
İlla ki vardır.
Ama o kimseye bakmazken, siz kimseye bakmazken birbirinizi bulmanız baya zor olur. Bulduğunuz kişinin size uygun kişi olduğunu anlamanız da.

Bence siz kendi görüşünğze inancınıza uyacak şekilde flörte açık kapı bırakın.
Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .
Amma velakinn her şey NASİP.

Niye seks yapan erkek yada kadin kirlenmismi oluyor o zaman?Once şu bakis açınızı değiştirin..
Bir insani pislik hâline getiren o kadar cok sey var ki seks aklima bile gelmez.
Ahlâksız,yalanci,sahtekar,hirsiz,siddet yanlısı,dilinden küfür eksik olmayan vs...
18 yasindasiniz bu yaşta bu kadar dar bir pencereden bakmayin olaylara ve kişilere..
Hayır mesele seks yapması değil .İnancınıza saygı duyuyorum ama benim inancımda evlilik olmadan seks olmaz bu zinadır.Ve evet dinen kirlenmiş sayılırlar Namus kavramı hem erkek hemde kadın için geçerlidir.

Siz şu an ''temiz değil'' ya da ''kirlenmiş'' diyerek bazı insanların yaşam tarzına hakaret ediyorsunuz,bilmiyorum farkında mısınız ?
Farkinda degil , cok kucuk ve saf sanirim , soyledigi laflarin nereye gittigini dusunmeden konusuyor belli ki
Bende o yuzden yaptigim yorumda irdelemedim kullandigi kelimeleri
Buyuyunce anlar insallah

Zaten eğer ilerde beyefendi çıkarsa onu tanıyacağım şap diye evlenilmez .
Amma velakinn her şey NASİP.

Nasıl çıkacak o bey, hani sen bakmazsan o bakmazsa.
Hadi aileler birini uygun bulup tanıştırdılar, sen de tanımak için görüşüyorsun, olmadı bitti. E şimdi başka beyle görüşmeyecek misin?

Nasıl çıkacak o bey, hani sen bakmazsan o bakmazsa.
Hadi aileler birini uygun bulup tanıştırdılar, sen de tanımak için görüşüyorsun, olmadı bitti. E şimdi başka beyle görüşmeyecek misin?
Hayır görüşeceğim tabiki ama ben yakınlaşmam evlilik dışı ilişki yaşamam onu belirtmek istedim sadece

Hee dinen kirli sayılır hee.
Ettiği hakaretten haberi yok.
Dini içerikli yorum-konu da yasak ayrıca.
Evlilik dışı ilişki yaşamak size normal geliyor olabilir ama yanlış çok yanlış.Bir kadın olarak düşünün ki özel şey özel kişiye saklanır.

Bu düşünce pek sağlıklı değil bence. Umarım kalbinize göre birisini bulursunuz. Ama sizin gibi dusunmeyenleri, Sizin gibi yasamayanlari kınadığını seziyorum. Ama buna gelene kadar insanı kirleten öyle çok şey var ki

Back
X