Anket hiç telefon sapıklığı yaptınız mı?

hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?

• Ankete Katılan
    153

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
hiç telefon sapıklığı yaptınız mı ?küçükken eğlence olsun diye yaparmıydınız?

Hayır cınım yapmadım,yapamamda herlde hiiiiç bi zaman...yasakkelimene o yoksa sen yapmışmıydın hııı?:1shok:

haa ben yaptım salak gibi hemde arkadaşlarımın evini arardım..salakmıymışım neymişin ne anlıyodumki..bide ben seni öldürücem ha ha ha.. gibi koca harflerle mektup yazıp tabii zarfsız posta kutularına atardım..çok şımarıktım sanırsam bu yüzden yapmışım şimdi ise gülüyorum salaklığıma..

Aslaaaa yapmam jeyyar.......................................................

evet çok eğlenceliydi hatta sonra o kişiyle yuzyuzeyken dalgamı bılem gectım gulmek isteyenlere siddetle tavsiye ederım şakkıdı

he he kucukken cok yapaydım su numara gostern tlf cıktı aytık yapmıom arada akrabalrı ısletıom yawwwww mesela gecen bayramda amcamı aradım eccık sesımı degırtırdım canım mrb dedım tanıyamadı ayyyyyy dedım nasıl tanımazsın fılan tabı ben koptum gulmekden sonra baktım hala tanımıo adımı verdım cok gulduk he he he

bende yaptım küçükkenn evde ıkı hattımız vardı ıkı hattan farklı numaraları arayıpp telefonlarıı birbirine dayardımm sonra dinlerdimm biri alo diğerii aloo derdii
-buyrun
-asıl siz buyrun siz aradınız
diyologlarıı dinlerkenn ölürdümm gülmektenn

inş. bunuu bizim çocuklar okumaz:))))

bende yaptım küçükkenn evde ıkı hattımız vardı ıkı hattan farklı numaraları arayıpp telefonlarıı birbirine dayardımm sonra dinlerdimm biri alo diğerii aloo derdii
-buyrun
-asıl siz buyrun siz aradınız
diyologlarıı dinlerkenn ölürdümm gülmektenn

inş. bunuu bizim çocuklar okumaz:))))

ay çok komik ya sen çok yaramaz mışsın ))):))):anlaşılan

telefon sapıklığı nedir? eğer çok eğlenceliyse yapayımda nasıl olcak pek anlam veremedim yani...

ben hiç yapmadım yapmam da korkarım bee
dayımın oğlu benim telden 112 yi aramıştı ve birşeyler dedi dönüp tekrar beni aradılar ve sen neden az önce aradın felan dediler çok korkmuştum yaa asla yapmam

aa kaçarmı hiç cık cık cık tabikide yaptım sölerimde yani süper bişi heleki sevgilinize uygularsanız :roflol:

yok hiç yapmadım,zaten yapamam da yaa hemen gülerim,belli ederim kendimi

evet yaptim ahtta size cok komik bir animi anlatayim
kuzenlerimle birlikte diger kuzenimi aradik sesimi deegistirrek dedimki ben antalya felanca otelden ariyorum tel rehberinden yaptigimiz cekilisten siz ciktiniz size bir soru soracagim eger bilirseniz iki kisilik bir hafta tatil kazanacaksiniz neyse sorumu sordum biraz zorlansada cevabi verdi ben bundan adres isteyince dur babama veriyorum dedi ana bir baktim enistem telde adres veriyor enistem cok asabi bir adamdir sesini duyunca titremeye basladim korkudan ama caktirmadan adresi alip kapattim
´ben teli kapattiktan sonra evde tatile kim gidecek kavgasi yapmislar :roflol:

sadece tanıdığım ve küs olduğum birisine yapmıştım ama o da benim olduğumu biliyordu ben aradıktan sonra o arıyordu:P

Back