Hiç şunu dediğiniz oldu mu?

Dedim hem de defalarca dedim. Şuan yine inanılmaz canım acıyor, ama biliyorum geçecek ve ben iyi ki geçti olmamış diyeceğim

Nedir konu özel değilse? İnşallah atlatırsınız
Ayrıldık bir kere bile aramadı, hem isimden hem de ondan oldum. Beni çok küçük şeylere değişti basit .Ayrilmama değil de benden bu kadar kolay vazgectigine üzülüyorum. Bu arada işi bırakmak da riskli bir karardı benim için 80 bin civarı bir borcum var ve şuan hala işsizim 4 gün oldu. Ve gelecek bir para girişim de yok... Ama bu günler de geçecek eminim . Diğerleri gecti

Basit bir sebeple bittiyse güvendiği başka birileri olabilir maalesef. Gururundan falan ise erkeklerin sonradan aklına düşüyor özlemek. İş bulmak zor zaten inşallah en hayırlı iş olur sizin için

Basit bir sebeple bittiyse güvendiği başka birileri olabilir maalesef. Gururundan falan ise erkeklerin sonradan aklına düşüyor özlemek. İş bulmak zor zaten inşallah en hayırlı iş olur sizin için
Amin canım. Dün haberini aldım gayet mutluymuş umarım degerimi anlar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…