- 25 Haziran 2010
- 4.918
- 4.469
- 358
- Konu Sahibi kristalkupe
Benim çok var şükür“O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bakıyorum da her şerde varmış bir hayır”
dediğiniz oldu mu? Sohbet olsun diye konuşalım çok dert bir durum değil
Olduysa hangi konularda, bir anınızı bir örneğinizi paylaşır mısınız? İş olur, ikili ilişkilerde, evleneceğiniz kişi seçiminde, yaşayacağınız mekan için, bir arkadaşlıkta vs vs. Aklınıza ne gelirse.
Bende bu konu daha çok alışveriş konusunda oluyor, mesela siyah elbise alacaktım ahh alsaydım onu keşke derken daha güzeline sahip oluyorum. Ama kolay kolay başka şeylerde anlam çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum. Bir ilişki bitiyordur örneğin, bir eğitim değişikliğim oldu mesela veya işim ile alakalı olmayan sonuçlara üzülmüştüm. Ama yerine her şerde bir hayır varmış diyebileceğim güzellikler pek koyamadığımı düşünüyorum. İlla koymak zorunda da değiliz, belki fazla aceleci ve beklentili davranıyorumdur.
Eşimle tanıştığım dönemde sevgilimden yeni ayrılmıştım depresyona girmek üzereydim eşimle sadece muhabbet olsun diye görüştüm sonra aşık oldum evlendim
İyi ki evlendim eski sevgilim odunun tekiydi defalarca ordan burdan nem kapıp beni ağlattı üzdü terk etti,eşimse beni kaşım çatık görse üzülür
Yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm ağladım ama o esnada okul okudum atandım,atandığım yıl anne de oldum ve dedim ki ikiz bakarken hayatta okuyamazdım,iyiki şimdi olmuşlar falan :)
Son olarak eşimin işi yüzünden çok sevdiğim bi memleketten ayrıldık ayrıldığım yerde üniversite yoktu geldiğimiz yerde okul okudum atandım çalışmaya başladım yani ayrıldım diye üzüldüğüm yerden çok daha iyi geldi bize yeni şehir, elhamdulillah