• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç şunu dediğiniz oldu mu?

“O zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bakıyorum da her şerde varmış bir hayır”
dediğiniz oldu mu? Sohbet olsun diye konuşalım çok dert bir durum değil 🙆🏻‍♀️

Olduysa hangi konularda, bir anınızı bir örneğinizi paylaşır mısınız? İş olur, ikili ilişkilerde, evleneceğiniz kişi seçiminde, yaşayacağınız mekan için, bir arkadaşlıkta vs vs. Aklınıza ne gelirse.
Bende bu konu daha çok alışveriş konusunda oluyor, mesela siyah elbise alacaktım ahh alsaydım onu keşke derken daha güzeline sahip oluyorum. Ama kolay kolay başka şeylerde anlam çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum. Bir ilişki bitiyordur örneğin, bir eğitim değişikliğim oldu mesela veya işim ile alakalı olmayan sonuçlara üzülmüştüm. Ama yerine her şerde bir hayır varmış diyebileceğim güzellikler pek koyamadığımı düşünüyorum. İlla koymak zorunda da değiliz, belki fazla aceleci ve beklentili davranıyorumdur. 🙇🏻‍♀️
Dedim hem de defalarca dedim. Şuan yine inanılmaz canım acıyor, ama biliyorum geçecek ve ben iyi ki geçti olmamış diyeceğim

Nedir konu özel değilse? İnşallah atlatırsınız
Ayrıldık bir kere bile aramadı, hem isimden hem de ondan oldum. Beni çok küçük şeylere değişti basit .Ayrilmama değil de benden bu kadar kolay vazgectigine üzülüyorum. Bu arada işi bırakmak da riskli bir karardı benim için 80 bin civarı bir borcum var ve şuan hala işsizim 4 gün oldu. Ve gelecek bir para girişim de yok... Ama bu günler de geçecek eminim . Diğerleri gecti

Ayrıldık bir kere bile aramadı, hem isimden hem de ondan oldum. Beni çok küçük şeylere değişti basit .Ayrilmama değil de benden bu kadar kolay vazgectigine üzülüyorum. Bu arada işi bırakmak da riskli bir karardı benim için 80 bin civarı bir borcum var ve şuan hala işsizim 4 gün oldu. Ve gelecek bir para girişim de yok... Ama bu günler de geçecek eminim . Diğerleri gecti
Basit bir sebeple bittiyse güvendiği başka birileri olabilir maalesef. Gururundan falan ise erkeklerin sonradan aklına düşüyor özlemek. İş bulmak zor zaten inşallah en hayırlı iş olur sizin için

Basit bir sebeple bittiyse güvendiği başka birileri olabilir maalesef. Gururundan falan ise erkeklerin sonradan aklına düşüyor özlemek. İş bulmak zor zaten inşallah en hayırlı iş olur sizin için
Amin canım. Dün haberini aldım gayet mutluymuş umarım degerimi anlar teşekkürler ♥️♥️

Back