Hiç şunu dediğiniz oldu mu?

Benim çok var şükür
Eşimle tanıştığım dönemde sevgilimden yeni ayrılmıştım depresyona girmek üzereydim eşimle sadece muhabbet olsun diye görüştüm sonra aşık oldum evlendim
İyi ki evlendim eski sevgilim odunun tekiydi defalarca ordan burdan nem kapıp beni ağlattı üzdü terk etti,eşimse beni kaşım çatık görse üzülür

Yıllarca çocuğum olmadı çok üzüldüm ağladım ama o esnada okul okudum atandım,atandığım yıl anne de oldum ve dedim ki ikiz bakarken hayatta okuyamazdım,iyiki şimdi olmuşlar falan :)

Son olarak eşimin işi yüzünden çok sevdiğim bi memleketten ayrıldık ayrıldığım yerde üniversite yoktu geldiğimiz yerde okul okudum atandım çalışmaya başladım yani ayrıldım diye üzüldüğüm yerden çok daha iyi geldi bize yeni şehir, elhamdulillah

Evet!! Binbir türlü entrikanin döndüğü, yoğun bir şekilde mobbing ve gaslightinge uğradigim 8 senelik işimden yakın bir zamanda ani bir kararla ayrıldım. Tek bir kuruş almadan, tüm haklarımdan vazgeçerek istifa ettim. Etraftan gelen "yazık oldu emeklerine" , "hata ettin" , "iş bulmak kolay mı da pes ettin" , " imkanların çok iyiydi" , "öfkeyle kalkan zararla oturur" ve benzeri yorumlardan dolayı kafam bir süre allak bullak oldu. Aman allahim ben ne yaptım böyle dedim. Şimdiki halime bakınca iyi ki yapmışım çok şükür diyorum. Çünkü şuan benim bıraktığımdan da berbat bir hale gelmiş orası. İstifa eden edene... etmeyip devam edenler sinir hastası olmuş durumda. Bense çalıştığım süre boyunca öfkeden, stresten, üzülmekten kendimi hasta etmişim. Cildim mahvolmuş, gözaltlarim çökmüş, dudaklarım uçuk içindeymiş. Şu an aynaya bakınca farkı görüyorum. Kronik mide spazmlarımdan kendimde bir mide hastalığı olduğunu sanıyordum. Yokmuş meğer. O yüzden iyi ki yapmışım. Sağlık en güzel şey.

Keşke bu konuyu detaylı anlatabilirseniz. O kadar kişi var ki her gün konu açan, önünü göremeyen
Yani şöyle evlenmeden önce ki birlikte olduğum kişiye hayrandım zekasına kültürüne kişiliğine esprilerine kariyerine herseyine sürekli onu dinlemek isterdim ama şöyle bişey vardı ki adam bencildi kendi hayatı kendi arkadaşları ve kendi ailesi onun için her şeyden önemliydi. En sonunda saygıdeğer anne babası benden için kapanacak yoksa olmaz diye diretince son noktayı koydum evet kapanmak aklımdaydı ama onların ısrarı ile değil . Onları kendi egoları ile bırakıp yoluma baktım şuan çok daha mutluyum .

Yok inan ki bazen gemileri yakmak gerekiyor evet çok acılar çektim ama şuan onsuz çok mutluyum onlayken kıskançlık ve sinir hastalıklarına yakalanmıştm .
Bana arada sırada ah bee şunu yapmasaydın da ne olurdu devam etseydik perileri geliyor. Bihterin her şey çok güzel olabilirdi aptal dediği hesap sonra diyorum 2 gün iyi olacak, 3. Gün gene aynı karakter. İlgisizleşecek delireceksin, yeniden aynı işkenceleri çekmeyi göze alıyor musun? Diyorum kendime. Yerine daha iyisi gelmese bile kendi ruh halim iyileşti, yenilendim çok şükür

Bu kişinin karaktersiz oluşunu bir cümleyle anlayabildik zaten böylesi hayırlı olamazdı
Atanma konusunda da tayin durumunuz hiç yok muydu? O 6 yıl boyunca işte çalışmış mıydınız? Ben istediğim yer diye hayırlısı diyemezdim galiba çünkü en azından sigortam olur maaşım olur tayin isterim diye düşünürdüm

Bayıldımm bu ne maşallah maşallahh biz de bizi terk eden ilgisizleşen sümüklü sevgilinin arkasından üzülelim nasip olacaksa neler neler oluyormuş ben en ufak şeyde tamam ya hiçbir şey rast gitmiyor gibi psikolojiye giriyorum hemen modum düşüyor toparlanamıyorum. Çocuk konusunda isteyen herkese nasip olsun Allah zorluk çektirmesin. İnşallah hayırlısıyla sizin eşinizle olan durumunuz gibi bana da nasip olur :))

Hangi sektör bu?
Ohh sonuçlarına bakınca çok da iyi olmuş. İnsan bu tarz durumlardan kurtulunca yeniden doğmuş gibi oluyor

Şuan o evreden geçiyorum, yani üzülme evresinden. Aylardır da sonucun çıkmasını sabırla bekliyorum. Bazen müdahale etseniz bile düzelmeyen pürüzler olur, sonra da pes etmeler başlar, insanın içinden müdahale kavramı kalkar gider. İşte o evredeyim. Umarım buraya bir gün yazabileceğim " o zaman çok üzüldüm ama şuan çok mutluyum" diyebileceğim dönem bir an önce gelir.

Ömrümün özeti o cümle zaten.
Vardır bunda da bir hayır diye diye katlanıyoruz hayata.
Yoksa; kahve mi yapayım, kendimi mi asayım diye sorarken, her seferinde kahve yapmazdım.

Daha evlenmeden bile size dayatmayla bir şey yaptırabileceğini zanneden tiplerden kurtulmakla en doğrusunu yapmışsınız. Genelde bu derece her şeyine hayran olduğumuz kişilerle yollar ayrılıyor. Belki de onlara çok fazla zaafımız olduğu için bizi kullanacaklardı gördüğümüz gibi zamanla da yeni birine alışılıyormuş:)

Kesinlikle canım benim zaten farkında oldukları için parmağımizla oynarız diye düşündüler ama malasef

Ee tabiki bana da coook geldi onlar ama kıskançlık hastalığı öyle zor ki aşırı sevgiden doğan sürekli ilgi sevgi beklemede var tabi. Evet belki karşımıza daha iyisi çıkmayacak daha çok sevmeyeceğiz ama kafamız rahat olacak . Bazen aşk değil gurur ve mantık daha önde geliyor

Amin amin inşallah teşekkür ederim

İlk evliliğimde bir sürü sıkıntı probleme rağmen yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraştım, bende pek çok insan gibi çocuk olunca düzelir kafasındaydım. İYİ Kİ OLMAMIŞ!
İkinci evliliğim şuan, bir kızım var, ikinciye hamileyim. Evliliğin ne demek olduğunu eşimle öğrendim, yuva, aile sıcaklığını, tartıştığımızda içimi kasıp kavuran sinirin aslında ona olan düşkünlüğüm olduğunu, kadın gibi hissetmeyi.... Bir sürü örnek verebilirim. İyi ki o insanla aramda hiç bir bağ olmamış ve kalmamış.

Ne güzel sonuçlanmış sizin adınıza çok sevindim, kıymetinizi bilen iyi bir eş nasip olmuş. Şimdi sizin için de her şey dah kıymetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…