Hiç şunu dediğiniz oldu mu?

Neden evlenmemiştiniz

Bazen almak istediğim bir şeyde veya gitmek istediğim yerde ısrarcı oluyorum. Böyle durumlarda hep bir engel çıkıyor ve her seferinde de '' cidden her şerde bir hayır varmış '' diyorum. En son arsa arayışında yaşadık bunu. Daire istiyordum almak istediğim daire de kiracı olarak girmiştik ev yaptırmaya karar verdiğimizde iyi ki almamışız adamı katil edecek cinsten komşular ve dandik bir yapıya sahipmiş psikolojim bozuldu o dönemde. Annemde sıfırdan yaptıralım diyordu şimdi o kadar huzurluyum ki. Hayırlısı olsun derim her zaman ama insanoğlu işte hayırlısı derken bile niyette çok önemli olduğundan ve yinede inatla '' o olsun ya '' dediğinden başa geliyor

Özel bir kurumda öğretmenlik yapıyordum üniversite biter bitmez çalışmaya başlamıştım, babamın ısrarıyla bırakmak zorunda kaldım sonra KPSS çalışıp atandım ama öncesinde çok ağlamıştım boşlukta kalmıştım kendimi işe yaramaz hissediyordum iyi ki dedim iyiki babamı dinlemişim, ama biraz da açık görüşlü olmak gerekiyor bence önünü görebilmek üzülsende gelecekte olumlunun seni bulacağına inanmak gerekiyor

Oh ne güzel maşallah ben çok seversem bitirmekte zorlanıyorum vicdan azabı çekiyorum çok, ama sizin gibi gözü kara olabilmek çok güzel

Çok da beklentiye girmemek lazım, üstüne düştükçe güzel şeyler bekledikçe de olmuyor çoğu zaman

Neden ayrılmıştınız çok sevdiğinizden istemeyerek evlenmenizin sebebi sevmemeniz mi o kişiyi ama iyi biri çıkmış anladığım kadarıyla

ben her serrin arkasinda yeni umutlar yeni kapilar inancindayim o an bizi yaralayabilir umutsuzluga dusebiliriz ama aniden cicekler acabilir

Olmadi ya. Aklim hep diger secenekte kalir. Huyumu bildigim icin, ayni model ayakkabinin, cantanin, kazagin iki rengini birden aldigim cogunluktadir.

güle güle oturun ben hayatta hayırlısı olsun demek bilmezdim, illa da o olacak/olmalı, allahım sen hayırlı et bana nasip et derdim. Yahu hayırlı değil işteee allah da kurtarıyor seni. Ama kim anlar, inatlaşıp zarar görünce anlıyor insan

Çok oluyor da hani öyle büyük bir şey oldu mu diye düşünüyorum okudugum okul hani iyiki oraya gitmişim çok sağlam 2 tane dostum oldu küçüklerde oldu şu an aklıma gelmedi

Benim hayatım böyle geçti :) hangi birini anlatayım, ne olmadı diye üzüldüysem daha iyisine denk geldim, işte de aşkta da. “Allah kaybettiklerinizi başka surette size döndürür” derler, bir tek ölümün çaresi yok şu hayatta.
“üzülme, kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.” Benim hayatım böyle geçti, hangi birini anlatayım :) her şer bir hayır gizler, benim hayat felsefem. Bu nedenle kolay üzülmem, işte de aşkta da kazanmaya hazır beklerim :) bir tek hastalık ölüm vermesin Allah, gerisini vurur kırar yaparız, 20 katlı binan yıkılsa 25 katlısını dikeceksin, düştüysen bir avuç toprakla kalkacaksın, başka türlü tutunamazsın hayata, yaprak gibi savrulursun. Allahtan gelen işaretleri doğru oku, yardımına hizmet edenleri görmeye bak.

Teşekkür ederim Aynen '' hayırlısı diyorum ama olmuyor '' dediğimiz anlarda bile inatlaştığımızın farkında olmuyoruz aslında. Evet insan hedefi içinçabalamalı, pes etmemeli ama ben biraz kolaya kaçanlardanım hemen olsun isterim ve sonu da hüsranla bitiyor

Geçmişteki herkesi unuttum ama aklımda hala birkaç profil var: Allah allah neden bitti acaba, bunda ne gibi bir şer vardı ki diye sorguladığım oluyor allah affetsin bazı şeylerde allahım bana göster diyince hayırlısı böyleyse hemen bitsin yol yakınken demeye başladım ve gerçekten de bitiyor

Hayatını tercihlerinle belirliyorsun seçimlerine de hayırlısı buymuş diyorsun bu ne kadar doğru ki.
Hergün fark konular görüyoruz herkes bir ilişkiyi yaşarken ses çıkartmıyor ama ne zaman o şeyle arasında ki ilişki kesiliyor başlıyor konuşmaya dert yanmaya öyleydi böyleydi şöyleydi eee madem öyleydi neden onu yaşamaya devam ettin o anda bıraksaydın.
Yeni yaşadığı ilişkilerde de bu çok iyi iyi ki bu olmuş diğeri zaten kötüydü hayırlısı bu olmuş deniyor bu bildiğin züğürt tesellisi.
Ne zaman yeni yaşadığı ilişkisinde kopar yine aynısını diyecek o zaman kötüydü bilmem neydi bak daha yenisini buldum işte bu benim için en en hayırlısı.
Bu böyle uzar gider insan oğlu nankördür elindekinin kıymetini bilmez kaybedince de çamur atar yeni yaşadığı şeyi över psikolojik olarak kendi kendini kandırır aslında kimse farkında değil.

Bu ben... yarısına kadar ama. Devamında da sizin söyledikleriniz gibi söyleyebilirim umarım karşıma çıkanların hiçbiri istediğim gibi değil, önceden öyle olmasa da hoşlanabilirdim şimdi mantığım almadığında hoşlanamıyorum da, iyi oluyor ama. Bana da sorup duruyorlar eee konuş görüş birileriyle diye tiksindim artık duymaktan

Lokasyonu işime ters olduğu için evimizi kiraya verip uygun lokasyonda bir evde kiraya oturduk. 5. Yılda oturduğumuz ev satıldı. Kiracıya kendimiz oturacağız çık dedik hatta neredeyse yalvardım çünkü uygun lokasyonda ev yoktu. Kadın 9. Yılı olmasına rağmen çıkmadı. İstemeyerekte olsa yine kiraya geçtik. İşimde yükselmek için sınava girecektim. Eşim taşınmanın ertesi günü covid oldu çıkmayan kiracıya söylene söylene evi tek başıma yerleştirdim hem de ders çalıştım. Kadın 9 ay sonra ev alıp çıktı. Evi satıp tamda hayalimizdeki gibi bir ev aldık. Tam bir yıl sonra tekrar taşındık. Çıkmayan kiracıya iyi ki o zaman çıkmamış diyorum.

J
harikaaa ne güzel gönlünüzce olmuş

Oh ne güzel maşallah ben çok seversem bitirmekte zorlanıyorum vicdan azabı çekiyorum çok, ama sizin gibi gözü kara olabilmek çok güzel
Yok inan ki bazen gemileri yakmak gerekiyor evet çok acılar çektim ama şuan onsuz çok mutluyum onlayken kıskançlık ve sinir hastalıklarına yakalanmıştm .

Evet oldu altı yıl atanamadim bunda ne hayır olur diyordum ozaman olsa doğu olacaktı altı yıl sonra istediğim yere atandım. Sevdiğim biri vardı 17 yaşında goxum kördu beni kısıtlayan biriydi erkek daha önde olur üni okuyamazsin diye kavga ediyordu ozaman çok ağladım iyiki bitmiş diyorum.

Keşke bu konuyu detaylı anlatabilirseniz. O kadar kişi var ki her gün konu açan, önünü göremeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…