Hiç suçum yokken kaza yaşadım

@ Aziizaam kaza yaptığım için sizden ozür dilerim. Umarım siz hayatınız boyunca hiiic yapmaz hep muhteşem olursunuz.
beğenmedim almışsınız şaştım.ben bir öğretmenin aracına çarptım parktan çıkarken yokuşta kaydırıp.kadın hiç birşey demedi canın sağolsun dedi.tutanağı imzaladım yüzde yüz suçluyum diye.ertesi günde yaptırdım araçları.bir kere de frenle gazı karıştırıp geri gidip arkadaşımın aracına sürttüm o da bir şey demedi.benim de aynamı kıran oldu sürten oldu.trafikte bunlar olacak.kimseyi öldürmedik yaralamadık.maddi hasardan ne olacak?

Yıllardır kullanıyorum, ilk kazamdi ve o kadar saçmaydı ki. AVM otoparkı çıkışında üstelik dik yokuş, durmuştuk, çocukla uğraşırken o sırada kartım düştü onu da almaya çalışıyordum galiba ayağım frenden çıktı. Ondekine çarptım. Çok sert tepki verdi, suçlu olmama rağmen herkes benim tarafıma gecti bıraksan çocuk beni dövecek herkes sinir oldu. Ben biraksam Diğer adamlar da çocuğu dövecek. Öyle saçma bir ortam.
Bana da çok vurdular, surttuler, geçmiş olsun dedim geçtim. Allah ölümlü kaza vermesin. Bu trafikte zor araba kullanmak.

her gün tonla kaza oluyor trafik de.herkes birbirine saldırsa olur mu?trafik sigortası kasko bu iş için var.araba da kazaya da uğrayacak normal.ev gibi yatırım aracı değildir eskiyecek değeri düşecek elbette yıllar içinde

Suc olup olmamas önemli değil. Trafiğe çıkmak zaten başlı başına riziko. Size önerim dolmuş minibüs taksi özellikle otobüs (devlet) yanlarından gecerken dikkatli olsanız. Siz sanşlısınız sürücü kabul etmiş. Devlet otobüsü ile kaza yaparsanız onlar çarpsa bile kabahatli olan taraf siz oluyorsunuz.Hem de kamu malina zarar vermekten dava acılıyor falan. Böyle şeyler olabiliyor. Cana gelmesin. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…