Hiç sevemediğiniz ama hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara karşı kendinizi nasıl motive ediyosunuz?

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.213
92
Yani hiç ama hiç sevmiyorum sevmek de zorunda değilim ama o kadar istiyorum ki hayatımdan çıkmasını sanki herşey düzelecek. Sonra diyorumki imtihan. Karakteri yapısı hareketleri konuşma tarzı kabalığı cahilliğiyle nefret ediyorum resmen. Bile bile benim hoşlanmadığım şeyleri de yapar. O kadar nefret ediyorum ki söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor ve çok sinirleniyorum biraz da kendimi doldurma huyum var maalesef. Mesafeli olmaya çalışıyorum o da pek olmuyo her hafta görüşüyoruz bi şekilde. Keşke hiç görmesem duymasam. Böyle durumlarda siz nasıl motive oluyosunuz. Şu an çalışmıyorum acaba işe girsem bana iyi gelir mi yoksa yorulup daha çok mu stres olurum

Görmezden geliyorum,merhaba merhaba dan öte muhabbet kurmuyorum.Evime gelirse cayini ikramini önüne koyuyorum sorarsa cevap veriyorum sormazsa torunlariyla ilgilenmesini izliyorum gülümsüyorum gozgöze gelince.Keskin sınirlarım var aşamiyor yüz surat bulamayinca o da fazla yaklasmiyor gayet medeni sekilde birbirimizden hazetmiyoruz 😄

Yani hiç ama hiç sevmiyorum sevmek de zorunda değilim ama o kadar istiyorum ki hayatımdan çıkmasını sanki herşey düzelecek. Sonra diyorumki imtihan. Karakteri yapısı hareketleri konuşma tarzı kabalığı cahilliğiyle nefret ediyorum resmen. Bile bile benim hoşlanmadığım şeyleri de yapar. O kadar nefret ediyorum ki söyledikleri yaptıkları aklıma geliyor ve çok sinirleniyorum biraz da kendimi doldurma huyum var maalesef. Mesafeli olmaya çalışıyorum o da pek olmuyo her hafta görüşüyoruz bi şekilde. Keşke hiç görmesem duymasam. Böyle durumlarda siz nasıl motive oluyosunuz. Şu an çalışmıyorum acaba işe girsem bana iyi gelir mi yoksa yorulup daha çok mu stres olurum
Bu kadar seni etkilediğine göre komşun ya da iş arkadaşın değil, bu bildiğin koca , kaynana , görünce 😂😂

Görmezden geliyorum,merhaba merhaba dan öte muhabbet kurmuyorum.Evime gelirse cayini ikramini önüne koyuyorum sorarsa cevap veriyorum sormazsa torunlariyla ilgilenmesini izliyorum gülümsüyorum gozgöze gelince.Keskin sınirlarım var aşamiyor yüz surat bulamayinca o da fazla yaklasmiyor gayet medeni sekilde birbirimizden hazetmiyoruz 😄
Bence ilerde ki ben

Kocan mi kaynanan mi periperi?
Offff sen biliyosun konuları 😂 sana bişey diyim mi kocam değişti bayağı ne biliyim . O kavgadan sonra üzerime çok düştü hem şaşırıyorum hemde güzel yani. Arada bazı baskıları oluyo ama bakalım. Kaynanam desen şimdilik bi laf sokmuyo ama hep eltim üzerinden kıskandırmaya çalışıyo fesattt.

Benim hayatımda bu tarz kişiler pek yok açıkcası görüşmek zorunda olduğum kişiler iş arkadaşlarım onlarla da samimi olmam merhaba merhaba yeterli. Özelini anlatmam özel konu dinlemem. Aile hayatımda ise yine aynı şekilde pek dert dinlemem çünkü dinledikçe etkilenirim bu yüzden anlatma derim sanırım kilit nokta burası herkes içindeki sorunu sıkıntıyı anlatacak bir çöplük arıyor sen dert dinlemem dedikçe ve dinlemediğini ciddi şekilde gösterdikleri senden uzaklaşı yollar bu yolı deneyebilirsin

Benim hayatımda bu tarz kişiler pek yok açıkcası görüşmek zorunda olduğum kişiler iş arkadaşlarım onlarla da samimi olmam merhaba merhaba yeterli. Özelini anlatmam özel konu dinlemem. Aile hayatımda ise yine aynı şekilde pek dert dinlemem çünkü dinledikçe etkilenirim bu yüzden anlatma derim sanırım kilit nokta burası herkes içindeki sorunu sıkıntıyı anlatacak bir çöplük arıyor sen dert dinlemem dedikçe ve dinlemediğini ciddi şekilde gösterdikleri senden uzaklaşı yollar bu yolı deneyebilirsin
Teşekkür ederim bunu da denicem sohbet etmemeyide.

Bu kişiyle yakınlık dereceniz nedir yazmamissiniz yazarsanız insanlar ona göre yorum yaparlar.
Haftada bir değil de iki haftada bir gorusmeye çalışirdim.
Burada mesela bu görüşme zorunluluğu bence bu sizi içten içe yıpratır araya çeşitli bahaneler koyarak görüşme siklgiinizi azaltın derim.
Evine gitmek zorundaysaniz da ben olsam kendimi evde oyalardim tuvalette vs uzun kalarak mutfakta iş yaparak falan az sohbet ederseniz az caniniz sıkılır bence.

Bu kişiyle yakınlık dereceniz nedir yazmamissiniz yazarsanız insanlar ona göre yorum yaparlar.
Haftada bir değil de iki haftada bir gorusmeye çalışirdim.
Burada mesela bu görüşme zorunluluğu bence bu sizi içten içe yıpratır araya çeşitli bahaneler koyarak görüşme siklgiinizi azaltın derim.
Evine gitmek zorundaysaniz da ben olsam kendimi evde oyalardim tuvalette vs uzun kalarak mutfakta iş yaparak falan az sohbet ederseniz az caniniz sıkılır bence.
Tabii yakın akraba falansa kimse vazgeçilmez olmasa bile mecbur aynı ortama girmek zorunda kalabiliyor insan. öyle bir durum varsa da çizgisini belli edip uzak durmak çözüm olabilir.

zaman zaman insnaın hayatına girebiliyor bazı insanlar başlarda iyi gibi geliyo sonra insan her anlattığına her söylediği şeye pişman oluyor.
Bu tip insanlardan uzak durmak ortak plan yapmaktan kaçınmak ,bir araya gelmeyi ertleyebildiğin kadar ertelemek, telefonla veya sosyal medyadan iletişim kurmamak engellemek silmek vs çocukca görmek istemezsen sessize alırsın seni görmesini istemezsen storylerini gizlersin.
mecburen bir ortama girince de orda burda oyalanır çok sohbete dahil olmazsın olur biter.
benim var mesela komşum başlarda iyi gibiydi ama insanların hayatını kurcalayıp kendi egosunu tatmin etmek için kırk defa çocuk konusu açan birisi durup dururken mesaj atıp hadsiz hadsiz sorular sorabiliyo eskiden haftada bir görüşürsek şimdi gidip gelmeyi kestim tamamen balkonda filan görüğrsem selam verip geçiyorum direkt sosyal medyadan da kısıtladım.

Ne imtihanı be görüşme olsun bitsin kendi iradenizle kurtulabileceğiniz şeylere kader kısmet imtihan diyip durmayın

Ben genelde gerekmedikçe görüşmem...

X