- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- Konu Sahibi Mislinadorak
Takip edilen izlem başına Dr 3 hemşire 2 lira alıyordu sanırım. Ancak izlem yapılmayınca kesilen meblağ çok büyük.
Tamam neticede bi kayıp var yani dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip edilen izlem başına Dr 3 hemşire 2 lira alıyordu sanırım. Ancak izlem yapılmayınca kesilen meblağ çok büyük.
Evet, var. Her ay 1 gebe, 1 çocuk, 1 bebek gelmezse asgari ücret alınacak kadar kayıp var.Tamam neticede bi kayıp var yani dimi
Evet, var. Her ay 1 gebe, 1 çocuk, 1 bebek gelmezse asgari ücret alınacak kadar kayıp var.
Ekstra para aldıklarını ifade etmişsiniz. Ekstra para almadan ziyade kesilen para cezası demek daha doğru olur. Biri kazanç biri kayıp.Gene de yanlış söylememişim teşekkürler
Ekstra para aldıklarını ifade etmişsiniz. Ekstra para almadan ziyade kesilen para cezası demek daha doğru olur. Biri kazanç biri kayıp.
Azarlamasi hata tabii ki. Ancak aramalara dönmemek, numarayı engellemek, davet edilen izlemlere gitmemek de hata.Kastettiğim o kısım değildi
Bi menfaat var gene. Yani gene hayrına aramıyolar demek istedim. Ne diye azarlıyo kadını ne hakkı var.
Sikayet edin bu kadar net! Suratsiz olmaya calisanlarin hakki yok bu bir. Ikincisi sizde hayr ben burda yaptrcm diye diretseydinz. Saglik ocaklari zaten apayri bi dert. Allah dusurmesin kendilerini prof saniyolar:)) ayrica hastanede o kadr iyi olmayabilir paraniz varsa madem daha iyisini arayin derim. Ama ilk kez boyle bisyle karsilastysanz ve doktrnzdan memnunsaniz tamamen calisann hatasi olabilrHanımlar özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ve hamileyim.İnşallah doğumada az kaldı.Doktorum 4 tane test istedi bnde gidip testleri yaptırayım dedim.Dolmuşla gittim.Gidiş 2.5 tl.Sonra hasta kayıttaki kadınla konuştum konuşmaz olaydım.Bana bu testleri nakit ödeyebilecek misiniz hanımefendi bunları sigorta karşılamaz dedi.Bende dünden hazırlıklıyım kocamın kredi kartını bile aldım.Nakit 100 tl aldım fln.Ben testi yaptırmak istiyorum ne kadarsa söyleyin dedim.Kadın sizi arkadaşa yönlendireyim boşuna vaktimi almayın dedi.Neyse diğeri geldi.İsterseniz doktorunuzun sekreteriyle görüşün dedi buna da tamam dedim.Doktorumun sekreteri testleri sağlık ocağı da yapıyor.Orada yaptır ve sonucu getir dedi.Neyse bunada tamam dedim.Yine dolmuşa binip evimin yakınındaki sağlık ocağına gittim.Ondanda yedim bi iki azar tam oldu.Neymiş önceki randevuma niye gelmemişim zaten bu sağlık ocağıda ayrı dert her ay çağırıyor bunlar yetmezmiş gibi her ay 2 tüp kan alıyor.(damızlığım ya ben) geçen ay gelmemişim diye onunda tiribini yedim.Sırf bebeğim için katlandım he bu yavrucakda olmasa topunu neyse.Köprüyü geçene dek yani ayıya dayı diyene dek 2 testi yaptırdım ama diğer 2 testi sağlık ocağı yapmıyomuş (glikoz ve idrar testini) bunlar için üşenmeyip yine dolmuşa para verdim.özel hastaneye gittim.Kardeşim parası neyse vereyim yeter ki testleri yapın dedim.(kavga çıkarıyodum az kalsın.) Allahtan öncekinin aksine uysal birine denk geldim.Ücret 20 tl hanımefendi dedi.Parayı ödedim.yeni yemek yediğim için tokluk glikoz testini 1 saat sonra yaptılar.Yani 1 saatde onun için bekledim.Birde dönüş için 2 buçuk tl yine dolmuşa verdim.Şimdi soruyorum size bu Allahtan reva mı? Ya bu parasıyla rezil olmak değilde nedir? Baştan 60 tl verseydim de ödeyip gitseydim yani.Bu ne böyle git gel git gel.Bide dolmuşa toplam10 tl gitti boşu boşuna başka bişey olsa içim yanmayacak ama bu saçmalık yani.İsraf.Özel hastaneye gidiyosun bi dert devlete gidiyosun ayrı dert.Ödeyecek olan benim.Ama benim derdim onları koyuyor bu ne ya.derdin dolmuş parası mı yazanlar olmuş ama bn ayrıntılı belirtmek için böyle yazdım bilginize :)
Sizi ilk yönlendirilmesinde hayır burada yaptırmak istiyorum diyebilirdiniz ki ben özel kurumun neden sizi ücretsiz olana gönderdiğini bila anlamadım. Saçma geldi. Arada atladığınız bir şey olabilir mi? Mesela ucret konusunda bir konusma gecmis olabilir mi. Saglik ocagina gelince bildigim kadariyla takip yapmak zorundalar. Yani onlara hesao soruluyor yoksa. Yani eminim zevk olsun diye şu kadını çağıralım demiyorlardir. Sizden aldıkları kanlar da yine sizin için.o kanlarla banyo falan yapmıyorlar ya da evlerine götürüp saklamıyorlar. Damızlık bambaşka bir anlama geliyor. Her yerde öyle uluorta kullanmayın isterseniz. Biri bir laf eder üzülürsünüz. Aksiliklerine gelince elbette keşke olmasa ama düşünün ki sizin sağlığınız için bir de sizin peşinizden koşmak zorunda kalıyorlar üstüne bir de şikayet işitiyorlar sürekli. Ben de oğlumun aylik takibini özelde yaptırıyorum ama her ay bağlı bulunduğum aile hekimliğine de arayıp bilgi veriyorum. Ben aramasam onca işlerinin arasında onlar aramak zorunda kalıyorlar çünkü dedigim gibi hesabı onlardan soruluyor. Hamilesiniz ve stresli olmanız normal ama böyle saçma şeylere takılıp da bebisinizi gereksiz strese sokmayın.Hanımlar özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum ve hamileyim.İnşallah doğumada az kaldı.Doktorum 4 tane test istedi bnde gidip testleri yaptırayım dedim.Dolmuşla gittim.Gidiş 2.5 tl.Sonra hasta kayıttaki kadınla konuştum konuşmaz olaydım.Bana bu testleri nakit ödeyebilecek misiniz hanımefendi bunları sigorta karşılamaz dedi.Bende dünden hazırlıklıyım kocamın kredi kartını bile aldım.Nakit 100 tl aldım fln.Ben testi yaptırmak istiyorum ne kadarsa söyleyin dedim.Kadın sizi arkadaşa yönlendireyim boşuna vaktimi almayın dedi.Neyse diğeri geldi.İsterseniz doktorunuzun sekreteriyle görüşün dedi buna da tamam dedim.Doktorumun sekreteri testleri sağlık ocağı da yapıyor.Orada yaptır ve sonucu getir dedi.Neyse bunada tamam dedim.Yine dolmuşa binip evimin yakınındaki sağlık ocağına gittim.Ondanda yedim bi iki azar tam oldu.Neymiş önceki randevuma niye gelmemişim zaten bu sağlık ocağıda ayrı dert her ay çağırıyor bunlar yetmezmiş gibi her ay 2 tüp kan alıyor.(damızlığım ya ben) geçen ay gelmemişim diye onunda tiribini yedim.Sırf bebeğim için katlandım he bu yavrucakda olmasa topunu neyse.Köprüyü geçene dek yani ayıya dayı diyene dek 2 testi yaptırdım ama diğer 2 testi sağlık ocağı yapmıyomuş (glikoz ve idrar testini) bunlar için üşenmeyip yine dolmuşa para verdim.özel hastaneye gittim.Kardeşim parası neyse vereyim yeter ki testleri yapın dedim.(kavga çıkarıyodum az kalsın.) Allahtan öncekinin aksine uysal birine denk geldim.Ücret 20 tl hanımefendi dedi.Parayı ödedim.yeni yemek yediğim için tokluk glikoz testini 1 saat sonra yaptılar.Yani 1 saatde onun için bekledim.Birde dönüş için 2 buçuk tl yine dolmuşa verdim.Şimdi soruyorum size bu Allahtan reva mı? Ya bu parasıyla rezil olmak değilde nedir? Baştan 60 tl verseydim de ödeyip gitseydim yani.Bu ne böyle git gel git gel.Bide dolmuşa toplam10 tl gitti boşu boşuna başka bişey olsa içim yanmayacak ama bu saçmalık yani.İsraf.Özel hastaneye gidiyosun bi dert devlete gidiyosun ayrı dert.Ödeyecek olan benim.Ama benim derdim onları koyuyor bu ne ya.derdin dolmuş parası mı yazanlar olmuş ama bn ayrıntılı belirtmek için böyle yazdım bilginize :)
Pardon da suratsız olmaya hakları yok derken robot mu bunlar herkes insan herkesin dertleri sıkıntıları o gün morali bozuk olabiliyor hergun güleryüzlü olunamaz zaten kimsede oyle degilSikayet edin bu kadar net! Suratsiz olmaya calisanlarin hakki yok bu bir. Ikincisi sizde hayr ben burda yaptrcm diye diretseydinz. Saglik ocaklari zaten apayri bi dert. Allah dusurmesin kendilerini prof saniyolar:)) ayrica hastanede o kadr iyi olmayabilir paraniz varsa madem daha iyisini arayin derim. Ama ilk kez boyle bisyle karsilastysanz ve doktrnzdan memnunsaniz tamamen calisann hatasi olabilr
Niye ısrarla 2,5 lira demiş ben de ona takıldım. Karnı burnunda taksiye biniverseydiniz ya.yorgunluğu, zaman kaybını dert etmiyorsunuz da fazladan 5 lirayı mı dert ediyorsunuz?
35 lira kardasınız..