İyi Akşamlar sevgili dostlar..Eşimle ayrılalı 11 ay oldu.. bu 11 ay içinde bir kere olsun pişmanlığını ve özlemenini yada beni unutamadığını dile getirmedi.. ben bile bişeyler bittiyi zaman önüme bakan bi insan olarak bir kere olsun duygularıma yenik düşüp ayrıldıktan sonra onu hala sevdiğimi söyledim.. onun bana bunu bu zaman kadar hiç demesi normal mi sizce?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç özlemiyormu beni?
- Konu Sahibi Feride57
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık aşk evlilik pismanlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2021
- 55
- 31
- 3
- 41
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Ayrılmışsınız herşey bitmiş. Zamanında özleseydi boşanmazdınız. Hala seviyor olabilir misiniz ? Beklenti içindesiniz.İyi Akşamlar sevgili dostlar..Eşimle ayrılalı 11 ay oldu.. bu 11 ay içinde bir kere olsun pişmanlığını ve özlemenini yada beni unutamadığını dile getirmedi.. ben bile bişeyler bittiyi zaman önüme bakan bi insan olarak bir kere olsun duygularıma yenik düşüp ayrıldıktan sonra onu hala sevdiğimi söyledim.. onun bana bunu bu zaman kadar hiç demesi normal mi sizce?
Ben etrafımdaki ayrılan çiftlerden pişman oldu geri dönmek istiyor tekrar barıştık vs gibi şeyler duyuyorum.. bu kadarını bende istemiyorum ama.. Be Adam az da olsa aynı yastığa baş koyduk bi çocuğumuz var nasıl böyle silip atabiliyorsun hadi silip attın bir kere olsun özlemedin mi beni diye sormuyor değilim kendimeAyrıldığınıza göre normal olmalı ama
Daha boşanmadık.. Tabiki seviyorum onu ama tekrardan bir aya gelmekte istemem.. benim aklım almıyor.. bende ayrılınca dediğim gibi önüme bakarım ama öyle bi özlem duydum ki ona bunu söyledim o ama bi kere olsun öyle bişey demedi.. Makinamı bu AdamAyrılmışsınız herşey bitmiş. Zamanında özleseydi boşanmazdınız. Hala seviyor olabilir misiniz ? Beklenti içindesiniz.
- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
Ne alaka ya ayrılınca duygularda bitiyormu hemenAyrıldınız kabullenin .
Ayrilmissiniz ama. Ozledigi anlar gunler oluyordur ama tekrar birlikte olmak istemedigi icin soylemez ki. Bittiyse bitmistir.ama siz de bitmemis anlasilan. Bence vakit kaybetmeyin onunuze baki
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
İlk eşimden ayrıldıktan sonra ki çok zorlu bı bosanma yaşadık.herle yeksan oldum.tedavi gördüm.surekli eşimi evliliğimizi falan düşündüm.İyi Akşamlar sevgili dostlar..Eşimle ayrılalı 11 ay oldu.. bu 11 ay içinde bir kere olsun pişmanlığını ve özlemenini yada beni unutamadığını dile getirmedi.. ben bile bişeyler bittiyi zaman önüme bakan bi insan olarak bir kere olsun duygularıma yenik düşüp ayrıldıktan sonra onu hala sevdiğimi söyledim.. onun bana bunu bu zaman kadar hiç demesi normal mi sizce?
Aslında iğrenç bir evliliğimiz vardı iyiki ayrıldık ama o süreçte hep sizin gibi düşündüm.
Beni sevmiyor mu hiç mi uzulmedi mutlu mu nasıl mutlu olur gibi.
Hepsi zamanla geçti.tedavinin de etkisi vardı tabi.suan evliyim o zamanları düşününce kendime dert aradım heralde diyorum.
Önüne bak bence kendi hayatına bak.illaki bu duygularda bitiyor inan.
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Sevmeyin demedim.Ne alaka ya ayrılınca duygularda bitiyormu hemen
11 ay önüme bakan biriyimdir aslında ben diyen birisi için epey uzun bi süre değil mi ?
İyiki atlatmışınız çok şükür benimde ikinci evliliğim sadece benim anlatmak istediğim yada merak ettiğim konu bu değil.. onunla birleşmek aklımın ucundan geçmiyor.. önümede bakabiliyorum.. Sadece bir insan seni çok seviyorum sensiz yapamam seni senden bile daha çok seviyorum diyipte ayrılınca nasıl bu kadar gaddar olabiliyor? İnstaya laf sokmalı bi hikaye at.. normalde ayrılan çiftlerde olur ya yada nebiliyim kızımız için mecburi görüşüyoruz orda en ufak bir şey ima et.. yok bunda tık yokİlk eşimden ayrıldıktan sonra ki çok zorlu bı bosanma yaşadık.herle yeksan oldum.tedavi gördüm.surekli eşimi evliliğimizi falan düşündüm.
Aslında iğrenç bir evliliğimiz vardı iyiki ayrıldık ama o süreçte hep sizin gibi düşündüm.
Beni sevmiyor mu hiç mi uzulmedi mutlu mu nasıl mutlu olur gibi.
Hepsi zamanla geçti.tedavinin de etkisi vardı tabi.suan evliyim o zamanları düşününce kendime dert aradım heralde diyorum.
Önüne bak bence kendi hayatına bak.illaki bu duygularda bitiyor inan.
Siz benim sorumu anladınız mı? Yoksa ben anlatamadım mıSevmeyin demedim.
11 ay önüme bakan biriyimdir aslında ben diyen birisi için epey uzun bi süre değil mi ?
- 5 Eylül 2015
- 1.150
- 3.481
- 133
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Anladım ben sizi.eski eşim de senden ayrılamam yok ölürüm yok çok aşığım falan derken boşandık oldu bitti.İyiki atlatmışınız çok şükür benimde ikinci evliliğim sadece benim anlatmak istediğim yada merak ettiğim konu bu değil.. onunla birleşmek aklımın ucundan geçmiyor.. önümede bakabiliyorum.. Sadece bir insan seni çok seviyorum sensiz yapamam seni senden bile daha çok seviyorum diyipte ayrılınca nasıl bu kadar gaddar olabiliyor? İnstaya laf sokmalı bi hikaye at.. normalde ayrılan çiftlerde olur ya yada nebiliyim kızımız için mecburi görüşüyoruz orda en ufak bir şey ima et.. yok bunda tık yok
Ben aylarca ağladım öldüm bittim adam put gibi.
Ama ya bazı insanlar çabuk adapte olup oldu bitti diyebiliyor heralde.yada biz fazla hassasiz.
Ortak çevremiz de vardı bizim hiç adımı anmamis mesela ben de nasıl hiç etkilenmez diye düşünürdüm.
Ama demekki böyle bişey olmamış gibi devam edebiliyor.tabii adamın içinde ne düşündüğünü de bilemeyiz.
- 8 Nisan 2021
- 55
- 31
- 3
- 41
Erkekler bu konularda genellikle daha gamsız oluyorlar... en azından benim deneyimlerim bu yönde...Ben etrafımdaki ayrılan çiftlerden pişman oldu geri dönmek istiyor tekrar barıştık vs gibi şeyler duyuyorum.. bu kadarını bende istemiyorum ama.. Be Adam az da olsa aynı yastığa baş koyduk bi çocuğumuz var nasıl böyle silip atabiliyorsun hadi silip attın bir kere olsun özlemedin mi beni diye sormuyor değilim kendime
- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 138
- 26
Makine değil. Sadece sizin ona verdiğiniz değeri, sevgiyi size vermiyorDaha boşanmadık.. Tabiki seviyorum onu ama tekrardan bir aya gelmekte istemem.. benim aklım almıyor.. bende ayrılınca dediğim gibi önüme bakarım ama öyle bi özlem duydum ki ona bunu söyledim o ama bi kere olsun öyle bişey demedi.. Makinamı bu Adam
Sonunda beni anlayan biri çıktı benimkisi sadece bi meraktıben sizi anladim galiba.
insan karsi taraf it gibi pisman olsun.
sürünsün, kapımda yatsın ister tabi ki.
ama pisman degilse de dert etmeye degmez.
nasil olsa affetmeyeceksinizdir.
hayatiniza yeni biri girdiginde o pismanligi yasayacaktir bence.