• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç nişan, evlilik veya söz yüzüğünüzü gizlice çıkarıp takmadığınız oldu mu?

Hiç nişan, evlilik veya söz yüzüğünüzü gizlice çıkarıp takmadığınız oldu mu?

• evet

OY: 11 22,0%
  • hayır

OY: 31 62,0%
  • Hiç sözlü, nişanlı veya evli olmadım

OY: 5 10,0%
  • hiçbir zaman yüzük takmadım

OY: 3 6,0%

• Ankete Katılan
    50

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.199
345
363
Hiç nişan, evlilik veya söz yüzüğünüzü gizlice çıkarıp takmadığınız oldu mu?​

ben onu parmagima takabilmek icin nasil ugrastim haberin var mi bacim kaydirigubbakcemile3

cikaracak göz var mi bende bi bak bana :jeyyar::jeyyar:

Yüzük parmağa bir kere girer..Bir kere çıkar...
Bende böyle :jeyyar:

Hiç düşünmedim bile. Sadece ameliyatlarda çıkardım şimdiye kadar.
Her seferinde de eşim daha odaya gelir gelmez takmıştı.......

gizlemeden çıkarıp bir kaç saat takmadığım oldu.

benim ellerim çok çok şişer bazen, yüzük de sıkışıp keser o durumlarda.
o zamanlar çıkarır cüzdana koyarım, hatta çıkarmayı başarıp sonra da bütün gün takmayı beceremediğim günler de var

yalnızca bişeyleri yoğuracağım vakit çıkarırım parmağımdan....

hamur köfte vs gibi...

sonrada eşim hatırlatır genelde nerde alyansın diye...:delphin:

gizlice takmamazlık yapmadım ama hamileliğimin son aylarından sonra takamadım şimdi hala takmıyorum ama eşimin çıkarması söz konusun bile değil:DD

sadece dısarı cıkarken takıyordum oncelerı esımde bılıyordu bunu ama dogum yaptıgımdan berı elıme olmadıgı ıcın suan hıc takmıyorum alyansımı

gizlice degil dogrudan takmiyoruz biz alyansimizi:smiley-cool: cünkü alyansim iki kez barmagimi kesti esiminde ayni
bizde takmiyoruz yenisinide almak istemedik böyle yani

gündüz iş yerinde çıkarıyorum ara ara ellerim şişiyo rahatsız ediyo
eve gelince direek çıkarıyorum zaten
neden gizli yapayımki:delphin:

gizlice çıkarıp takmamam için çapkınlık yapmam gerekiyo..Allah şükür öyle biri değilim..ama evde çıkarıyorum bazen ellerim şişiyo ara sıra..

valla ben ona kizgin oldugum zamn o yuzuk bana tonlarca agir geliyo cikariyorum o zman bazen. ama normalde ellerim sisince felan cikaririm ben de. surekli takmak mecburi degil ki yahu neticede bu kisilerin insiyatifine kalmis bisi.

benle eşim hiç yüzük takmayız normale yüzük takarım ama evlilik yüzüğüne ikimizde karşıyız

işyerinde ara ara çıkarıp takarım rahatsız ettiği zaman.şişiyo bazen parmaklarım.
bide gece yatarken çıkarırım o kadar.
gizli saklı yaptığım bişey değil yani şakkıdı

Back