• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hiç nişan, evlilik veya söz yüzüğünüzü gizlice çıkarıp takmadığınız oldu mu?

Hiç nişan, evlilik veya söz yüzüğünüzü gizlice çıkarıp takmadığınız oldu mu?

• evet

OY: 11 22,0%
  • hayır

OY: 31 62,0%
  • Hiç sözlü, nişanlı veya evli olmadım

OY: 5 10,0%
  • hiçbir zaman yüzük takmadım

OY: 3 6,0%

• Ankete Katılan
    50
şuanda alyamsım yok,düğünde takan garıya uyuz oldum gittim sattım.diğer yüzüklerimide aklıma düştükçe takarım.sonra geri çıkarırım.takılı durdukça parmaklarım şişiyooooooooooo.....

Evlendiğimizden bu yana eşimde bende hiç bi gün bile çıkarmadık...
İnşaallah ölene kadar böyle sürer...:)

ben onu parmagima takabilmek icin nasil ugrastim haberin var mi bacim kaydirigubbakcemile3

cikaracak göz var mi bende bi bak bana :jeyyar::jeyyar:

demi yaa. bende bekledim 3 sene kolaymı çıkarma. ama şaka bir yana bence çocuk oyuncağı değil bu tak çıkar tak çıkar. ne bu oyunmu oynuyoruz. öyle yapıcağıma tam çıkartır iade ederim olur biter. kafamçokkarıştı

ben normalde takmıyorum evde...
sadece dışarı çıkınca biri gelince takarım...

evde olduğum herzaman yüzüğümü cıkartırım ya dışarı cıkıcaksam yada bırı gelıcekse takarım çünki bu konuda çok sakarım ya biyerime takıyorum yüzüğü yada duvara cizilcek bir yere sürtüyorum çizilmesine tahammul edemıyorum kısacası o yüzden cıkartıyorum:emir_bebek:

sadece bır kere ıkıncı kızım sezeryan oldugu ıcın onda cıkarmıstım
onun dısında hıc cıkarmadım esımde nısanlandıgımız gunden berı takar

Benim için bu konu hassastır
Oyuncak değil tak çıkar tak çıkar asla!
Eşim parmakları şişince yada tahriş olunca gece yatarken çıkarır ona bile sinir olurum
Ben asla çıkarmam parmağımdan.
Mutfakta hamur yoğuracaksam et köfte bişi yapacaksam çıkarırım ama elimi yıkar hemen takarım.

bende asla çıkarmam eşimde işi gereği takılmasın diye işde çıkarır sonra kendi takar zaten aynı yerde çalışıyoruz sorun değil çıkarması bile zemuszemus ama benden daha çok hassas takmak konusunda

Back