Bu konuyu tek tek incelicem arkadaşım:
1--"ne bılımm uzun yazılmıs duygu dolu bır mektup yada kalp kutuda cukulata fln sevmez öle seyler ..."
Romantik ve duygusal değil anlaşılan ...
2--"ve benım sımdıye kdr aldıgım her hedıye degısmıstır mutlaka begenmemıstır sanırım bu da onun ıcın bır seyler yapma ıstegımı azaltıyor..."
Hadi bir olur ,bilemedin iki olur, onda da aldığın giysidir ve üzerine olmamıştır ondan yani, gidilir bi beden büyüğü ya da küçüğü artık neyse onunla değişilir, farklı modele bile ba-kıl-maz...
Bence doğrusu budur ...(karşı taraf açısından diyorum)
3--"ben senın begenmedıgın seyler alıormuyum dedı bana ama aramzıda şöle bır fark var ben begenmesemde kırılmasın dıye begenmıs gıbı yaparımmm..."
cnm sana böyle sorduğunda sen kırmızı cümleyi ona mı söyledin ,yoksa bize mi söylüyosun???Keşke ona söyleseydin ve ilave etseydin;
" benim için önemli olan hediyenin ne olduğu değil, senin benim için düşünüp almandır ."
--------
vesselam yerinde olsam o hatasını anlayana dek bi daha ona ufacık bile olsa hediye almazdım...
Hatta pasta bile almazdım .Bak nasıl yapardım:
" cnm pasta alamadım çünkü senin zevklerine uygun davranamadığım için uygun pastayı seçemedim,kusuruma bakmazsın umarım..."
"cnm ben hediye de alamadım , zevkine uygun olmuyo o da çünkü, beğendiremiyorum,kusuruma bakma olur mu?"
son olarak da ;
" iyiki doğdun cnm !!!Başka kelime kullanamıyorum çünkü şimdi duygusal bi konuşma filan yaparım ama sen onu da beğenmezsin ,bu iki çift sözle idare ediver cnm,kusuruma bakma!!!"
Böylesine böylesi en iyisi olur cnm emin ol...sengözlerimebaksanab