zor ama tatlı telaşlar bence... herşeyi dert etmeyin keyfini çıkarmaya çalışın derim insan kaç defa böyle şeyler yaşar ki hayatında .. oluruna bırakın gelen gelir gelmeyen için yapacak bir şey yok... hayırlısıyla halledersiniz umarım
canım hiiiiiiiiiç kimseyi kafana takma eğer ablansa ve okadar yakınsa bu kişiler gelmezlerse kendileri utansın ki bi düğün yapıyosun nerelerden geliyolar
sözlünün ve senin durumun önemli olan yok ilk yazmış yok ilkbaharmış nezaman rahat olucaksanız ozaman olsun bu sizin gününüz gelen gelir gelmeyen gelmez kimseyi takma
bende yazın olsun çok istedim düğünümü şöyle saçımda papatyalar havuz kenarı ama malesef sözlüm yazın çok yoğun çalıştığı için bide ramazan yaza geldiği için kasımda karar kıldık ha çokmu üzgünüm hayır sonuçta kafamız rahat olucak düğünümüzden fazlasıyla zevk alıcaz inşallah
sende böyle düşün isteklerinide dile getir mutlaka
Canim o kocaelinde yasiyor. Ni$an memlekette karadenizde olacak insaAllah.
Is sebebi ile ailecek bi hafta gelebilecekler.
Dimi? Benim pa$amin da ailevi büyük sorunlari vardi ama abisi yengesi yinede kardesinin mutlulugu icin onu o gün yalniz birakmamak icin herseyeragmen gelecekler.
Benim tarafimdan ise tatil tercih ediliyor. Üzülmek istemesem bile olmuyor dokunuyor iste böyle umursanmamak. Kendi cani kendi kani degilmiyim ben onun?
Elbette tartismalarimiz olmustur kardesler arasinda olmaz mi olur tabi ki. Ama bunu hak edecek ne yaptim ben? Tatili benim en mutlu günüme tercih edebilecegi hangi kötülügü yaptim ben ona?
Sen evlimisin bile canim? Yoksa dügününe varmi daha?
Bizde artik öyle diyoruz. Bundan sonra sadece kendimizi düsünecegiz. Bizim icin ne zaman uygunsa o zaman evlenicez. Ve bana deger veren beni önemsiyen her türlü gelmeye calisir.
Dün gece aglamaktan gözlerim sisti. Insanin kendi ailesi tarafindan yalniz birakilmasi desteksiz birakilmasi gercekten cok kirici bi olay.
Allah kimseye yasatmasin.
kasımda olucak canım düğünüm
dediğim gibi kardeşlerinin en mutlu gününü tatile tercih ediyolarsa o onların sorunu
tabiki üzülürsün üzülmemem anormal olur zaten ama dediğim gibi gelen gelir büyüklüğünü gösterir gelmeyen gelmez böylelikle neyin ne olduğunu görmüş olursun sen mutlu olmana bak yapmanız gerekenlere odaklan canım
Böyle şeylerde, nedense herkes kendini düşünüyor canım. Ablalarında şuan kendilerinin derdindeler. Onların söylediği olumsuzluklara kulaklarını tıka, boşver. Bu insanları anlayamıyorum, destek olmalarını beklerken, köstek olmayı seçiyorlar.
Muhtemelen nışanlın olacak kişiyi yada ailesini istemiyorlar. Birazda bunun etkisinden dolayı, bir umursamazlık seziyorum. İsteyen gelir nışanına, yanında olur. Buda onların değerini gösterir..
Ben şu hayatta ogrendim ki herkes bencildir bak gerçekten...
1,5 yıldır sevgililm var ilişkimiz başladıktan bi kaç ay sonra ailemle tanıstırdım kasım ayında bana evlenme teklif etti tek taş aldı gecen haftalarda annemlere dedikki biz bu yaz nişanlanmak istiyoruz bi ton olay cıktı
Babam triplere girdi. Annem 40ına kadar evlenme çok erken deyip duruyo 25 yaşındayım, okulum seneye bitiyo okul bitince ben işe girince evlenicez bunu biliyorlar sevgilim hakkında bi sorunları da yok tamamen kişisel olarak biz kızımızdan ayrılamayız mantıgıyla hala nişan için olur vermiyorlar
Yani demek istediğim herkes kendi açısından bakar hep, sen hayatından taviz verirsen senin yerine plan yapan çok olur
Dilerim ki hepimiz çok mutlu oluruz
Evet iste o hatayi ben en basinda yaptim. Herkesin fikirlerini düsüncelerini almak istedim hepsinin rizasi olsun herkes mutlu olsun istedim. Kendi isteklerimi onlarin isteklerine indirdim. Haddinden fazla taviz verdim ki simdi böyle oldu demek ki.
40 yasina kadar neden bekleyesin ki canim. 25 yas gayette uygun evlilik icin bence tabi sen kendini hazir hiss ettigin süre. Umarim sende istedigin zaman nisanlanir istedigin zaman evlenebilirsin.
Amiin insaAllah Rabbim hepimize mutlu olmayi nasip eder.
Ailemizle olan sorunlarda insaAllah hall olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?