• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç kıskanmayan koca

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma

Kıskançlık bence (hastslıklı zihinleri ayrı tutuyorum) güvensizlikle ilgili. Kendine ve karşısındakine. Demekki eşinizin güven problemi yok. Dert aramayın
Yaa aslında anlatmak istediğim şeyi tam anlatamıyorum galiba
Dediğim gibi öyle manyakça bir kıskanma değil
Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor

Onun kıskanmamasından ziyade kıskanacak bir şey yapmıyorsunuz da ondan.
Aslında ilk önce bozulmuştum ama dün akşam bende aynısını düşündüm
Acaba söylemek istediğim kıskançlik değilde beğeni mi ayy duyguları mi bile tam anlayamadım ki

Benimde eşime güvenim tam ama ister istemez bazen onu aşırı beğendiğim için içsel olarak kıskançliģim oluyor
Anladım tatlım beğenildiğini hissetmek istiyorsunda, konuş. Beni kuskan deme de, hissettiklerini söyle. Çok sevdiğin belli eşini. Hepp mutlu ol

Aslında ilk önce bozulmuştum ama dün akşam bende aynısını düşündüm
Acaba söylemek istediğim kıskançlik değilde beğeni mi ayy duyguları mi bile tam anlayamadım ki
Ya mesela, bu adam ne yakışıklıymış desem filan eşim kıskanmaz ama azıcık dar giyinsem hemen bi bakış atar, huzursuzlanır. Bana pek bir şey demez ama alttan alttan hissettirir. Dediğiniz şey bu tarz olaylar heralde di mi?

Eşiniz de sizi begeniyor hatta onun için en güzel sizsiniz.
Bu onun aklına kıskanmak için gelmiyor gelmezde

benim de eşim hiç kıskanmaz bunu ona söylediğimde sen farkında olmadan yürürken otururken başın sağa sola döner bunu kıskanmam ama birinin sana baktığını hissedince kıskanıyorum bunu sana söylemem o adama bir bakış atarım baktığına bakacağına pişman olur dedi. belki sizin de eşiniz öyledir

Sabah sabah buda mı dert diyebilirsiniz
Ama öyle bir kaç gündür aklımı kurcalıyor
Kıskançlık deyince de öyle manyaklik seviyesi değil tabiki
Yani bir erkek hiç eşini kıskanmazmı
Tamam çok abartılı bir güzelliğim ve iddiam yok
Geçen gecelerin birinde en son beni ne zaman kıskandın dedim ama düşündü düşündü düşündü
Çok önce ki o kadar uyduruk birseyi söylediki sırf söylemek adına
Hani mesela bende öyle manyaklik derecesinde kıskanç biri değilim ama eşimi böyle yakışıklı hissederim ister istemez içimde kiskanclik oluşur ama eşimde bu durumun zerre si yok
Bilmem çok üzüldum sanki bu duruma

Ben de eşimi çok kıskanmam...o beni kıskanır...bunun sevmek ya da sevmemek beğenmek ya da beğenmemekle alakası yok bence.Hem seviyorum eşimi hem beğeniyorum.Eşiniz de sizi beğeniyor seviyor .Bence takılmayın

ben tek başına markete bile gidemiyorum değil market balkona çıkamıyorum eşimin kıskançlığın dan siz de tam tersi şaşırdım valla :)

ben tek başına markete bile gidemiyorum değil market balkona çıkamıyorum eşimin kıskançlığın dan siz de tam tersi şaşırdım valla :)

Böyle davranan bir erkeğin sevgisinden dolayı kıskanç değil,niyetinin pis olduğunu düşünürüm ben..
Balkona çıkamamak nedir ya,kendisinbaşkona çıkan kadınları mı gözetliyor da acaba size de aynı şekilde bakılacağını söylüyor ki.. ne demişler “kişi kendinden bilir işi”sonuçta..

Bende fazlasıyla kıskancımdır ama kıskanacak bir ortam oluşmadığı için eşim “bu manyak ya” diyemez. Birinin bakışına beğenisine denk gelmediyse neyi kıskanacak?

Ayarında kıskançlık çiftler arasında her zaman olmalı bence. Ama ayarında..

Öyle ottan çöpten, ona baktınlarla, onunla diyalog kurdunlarla, camdan bakmayacaksınlarla, oraya gitmeyeceksinlerle yapılan kıskançlık eziklik bence de. Zaten bu insanların ki kıskançlık değil hastalık.

Ama seven her insan bir miktar kıskançlığı ister.
Benim eşim de hayatımı kısıtlayacak kadar kıskanmaz ama bir şekilde hissettirir. En iyi hatırladığım liseden arkadaşlarımızla buluşmak istedik. Messenger dan konuşurken organize eden erkek arkadaşa kıl oldu. Bildirim geldikçe okumak istedi :)
Tv de falan birini beğenip iyi yorum yaparsam gıcık olur ama bunun için tartışmaz :)

Aşırısını kaldıramazdım zaten. Belki de size pek belli etmiyor..

Bende de yıllarca eşim beni kiskanmiyor diye düşünmüştüm. Yıllar sonra hiç ummadigim bir olay üstüne kiskandigini öğrendim. Kaldı ki an itibariyle 92 kilo, hayat felsefesi rahat giyinmek olan, iki çocuklu kadinim. Ben bile kendimin kiskanilacak tarafı olduğunu düşünmüyorum.
Bence kiskaniyordur ama bunu sana hissettirecek bir olay olmamıştır henüz. Bence bırak öyle kalsın zaten sevgisinden eminsen.

Dışarı çıkarken olağan tarzının biraz üzerine çık daha belirgin makyaj falan o zaman ne yapacak bakalım kıskanacak pozisyon oluşturun madem :)

Back