Hiç iyi değilim fikirlerinize ihtiyacım var kimse beni anlamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
30 yaşında bir kadına neyin yanlış olduğunu söylememe gerek yoktur bence siz zaten biliyorsunuzdur. Aşka inanırım, beklenmeyen bir zamanda gelmiş de olabilir saygı duyarım, ama hayatınızda başka birisi varken bir çeşit ilişki yürütmenize saygı duyamam. Boşanın. Sonra ne yaparsanız yapın, ama emin olun ki evli bir kadınla gönül ilişkisi yaşayacak karakterde bi insan da kimseyi sonsuza dek mutlu edemez bu hayatta.

Açkcası eşinizi aldattığınınızı ortaya çıkardıkları için ben olsam ben de çok bozulurdum. Ne var ki yani iki kişiyi birden idare etseniz. Size kötü davranarak gerçekten çok ayıp ediyorlar.

Görücü usulü evlendim kocamı hiç sevmiyorum

(3 çocuk yaptılar)
İlki evlenir evlenmez, 2. Sürpriz, 3. Bile isteye olmuş bir de. Eminim normal standart bir evliliği var, rahat batmış. Sevmiyorum falan hikaye, kimse o bey aklı kaymış hemencecik, kocasını sevmediğine karar vermiş.

Belki de dolandırıp kaçacak adam baksana varlikliymis kocasi

2.si kesin spirali kaydığı için ve prezervatife rağmen olmuştur.

Bacım karşıdaki bey kim nedir necidir? Evli mi? Eşini aldatıyorsun bahane bulmussun esin her şeyin yolunda olduğunu sanan ortalama bir tip. 3 çocuk yapana kadar aklın neredeydi?
Kocasının kötü bir yanını bile söyleyemedi fark ettin mi?

Konuyu neden sildiniz? Ne umdunuz ki ne buldunuz da rahatsız oldunuz? Burada anonimken bile yorumları kaldıramazken gerçek hayatta nasıl başa çıkacaksınız yaşayacaklarınızla? Hiç bir şeye cevap vermediğiniz için kalıbımı basarım o bey de evli değil mi? Çünkü evli olmasaydı onunla ilgili de bir şeyler yazardınız, ne biliyim o bekar, bizden olur mu vs vs vs. Allah bilir çocuğu da vardır. Onun da karısı mı kanepede vakit öldürüyormuş yoksa?

Adam tabi sever tabi ilgili olur,3 çocuğa bakmıyor akşam evinde keyfini sürüyor,muhtemelen adamın hayatı bu kadından ibaret de değil.E siz de sanıyorsunuz ki bana kucak açacak çocuklar da bonusu.Bu çocuklar birincisi zaten elin adamıyla durmaz akılları eriyor da ,hadi durdular diyelim adam kabul ediyor mu bunu? Yani gel dese giderim demeyin gel der de yalnız gel sonra da tıpış tıpış git der.Siz yine de aklınıza mukayet olun derim.

Alıntılar duruyor

Sevmediğin adamdan hiç durmadan çocuk doğurmuşsun. Ne zamanki kocanı aldatmışsın o zaman ayrılmaya karar vermişsin. Boşan da o seni anlayan adam ne kadar yanında duracak görelim
konu sahibi konuyu düzenlemiş, okuyamadım diye üzülmüştüm, sayende okuyacağım şimdi çok sevindim Calcifer , alıntıladığın için :) arkadaşlar böyle linçlenecek konu olunca lütfen ilk yorum yazan alıntılasın sonra yetişemiyoruz

Bu kafayla bu yaşa kadar nasıl geldiniz hayret. İnternette tanışılan, muhtemelen evli adamın üç çocuklu, kocasını aldatan kadına kol kanat gereceğini düşünmek için biraz avel olmak lazım çünkü. Siz boşanmayın bence. Oturun oturduğunuz yerde. Bu saflıkla başınıza olmadık şeyler gelir, çocuklara yazık.

Sevmediğin adamdan hiç durmadan çocuk doğurmuşsun. Ne zamanki kocanı aldatmışsın o zaman ayrılmaya karar vermişsin. Boşan da o seni anlayan adam ne kadar yanında duracak görelim
Ya sen varya sen kralsınnnn
Sen alıntılmasan çatlayarak sayfalardan konuyu tahmin etmeye calısıcaktım

Ya sen varya sen kralsınnnn
Sen alıntılmasan çatlayarak sayfalardan konuyu tahmin etmeye calısıcaktım

Amme hizmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…