Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Kız ne pişiği.. khamamda cıkınca vurruz kendimizi yukarı , püfür püfür eser ora.. zatürre bile oluruz mazallah..
sigara alkol işin geyiği.. ama kızımda sigara düşmanlığı kadar müthiş alkol düşmanlığı var.. ikisinide bıraksak keske
anacım benim motor sevdam ergen gbi özentilik seviyesinde. yok ben 2 tekerleğe tek basıma binemem korkarım.. 4 iyi güzel emniyetli.. gecmısımde olmadıgı ıcın buyastan sonra sıkıntı bize..
Kız 2. sınıfta refika aksoyda şimdi.. senle bikolej topıgınde ilk karsılasmısız. ben kızı kolejden alıyordum gecen aylarda okul arastırırken konusmustuk. senın yegen ing. kültürdemıydı ne

Yesilcayi suyu iciyorum normalde de icerim yuppik :) evde sporda da hic sorunum olmuyo ama onemli olan istikrarli olmak tabi :)

queenEb
yorumumu alıntının içine yazmısım
hamama da gitsek ne guzel olurdu dimi ama ben regl oluyorum su an ahaha
Olur bacı olur.. hatta andoraydı sanırım orası var hamam havuz sauna fin hepsi bırarada..
bana göre inmek sadece gimsadan oluyo hacı.. ali dincerin karsıdındaki park yani.
valal ben gecen yıl depresyona grdım ondan ötürü zayıfladım ıyıce.. sınırlendıkce üzüldükce ıstıfra ettım midem küçüldü..
sabah ac karnına 1-2 bardak ılık su iç mutlakaa.. istah kesiyor.. bol bol su..

He hatırladım. Necmi şahinden ingiliz kültüre geçti bizim sıpa. Ayakları totosuna vura vura gidiyor okula

Sevgilimle kavga ettim kustuk iki gundur konusmuyoruz ben de istahtan kesildim bikac gun daha konusmasak olur

Daha bigun de gidip hamamomune in vino veritas icin kahve iccez

Ya ora Maho dolu gitmesek mikiiii ?
ya bişi sorcam size in vino veritas queenEb
>1.70 nası bişi 1.65 olunca bize kıskanclıktan ! cok çikin görünüyosunuz da

ehehe bazen iyi bazen kötü. mesela o kadar kilom olmasına rağmen göstermediğimin söylenmesi iyi ama tartıda o sayıyı görmek kötü biçok kıyafetin uzunların giyebilceği şekilde moda olması iyi ama mağazalarda ben şahsen bacak boyuma göre pantolon bulamıyorum bu kötü. manken gibiysen uzun boy harika bişey ama kilo fazlan varsa sıkıntı... ama ben 1.77 olcağıma 1.70 olmayı tercih ederdim...

1.77 Mİ ulen de get evime neym gelme.. semtimden geçme.. komplexe girerim ben..

Ehehe de get mi sivasli misin yoksa hemseri cikcaz nerdeyse

Askolsun alinirim bak
ben HAS ANGARALIYIMMM..
anam sivaslı
bubam angaralı
gocam çorumlu..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
sen sıvasın niresi kız selvi ?

@cryptic 28 yasında 1.70 boylarında buğday tenli ve acık kahve saçları olan karamel gibi..
narin bir bayan canlanıyor gözümde

ben HAS ANGARALIYIMMM..
anam sivaslı
bubam angaralı
gocam çorumlu..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
sen sıvasın niresi kız selvi ?

Kangal :) anan neresinden giz corumlu artik corumlu olmusun sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…