• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Alinti yapamadim :KK43:

27.01 27.01 atlantise ne taraftan inerken sagdaki park atlantise dort inis var sagda park olan iniste parkin adi ali dincerler parki olmasi lazim pizzaci falan var hatta icinde :KK70: geliyim bacaklarimizi cekmezsek olmaz ama :p hamama da gitsek ne guzel olurdu dimi ama ben regl oluyorum su an ahaha :KK70:
Olur bacı olur.. hatta andoraydı sanırım orası var hamam havuz sauna fin hepsi bırarada..
bana göre inmek sadece gimsadan oluyo hacı.. ali dincerin karsıdındaki park yani.
valal ben gecen yıl depresyona grdım ondan ötürü zayıfladım ıyıce.. sınırlendıkce üzüldükce ıstıfra ettım midem küçüldü..
sabah ac karnına 1-2 bardak ılık su iç mutlakaa.. istah kesiyor.. bol bol su..

in vino veritas in vino veritas basladim olculerimi de aldim pazartesiden bu yana 1 kilo 400 gram vermisim her hafta tartilcam artik ve olculerime bakcam. Sabah 45 dk yuruyus sonra yesil kahve sonra aksam da jillian yapiyorum sonuclari gorcez. Ekmek sabah disinda yemiyorum kalori hesabi besleniyorum ara ogun falan da yapmaya basladim. Senin baska onerilerin var mi ? Su an regl oldugum icin siskinligim var biraz da halsizim ama yilmadan yapabildigim kadar yapcam banane 58 olcam hih :) baska neler yapabilirim beslenmede nelere dikkat edebilirim 27.01 27.01 senden de oneri bekliyorum incecikmissiniz ikiniz de sinirler :KK43: :p

Bu mevsimde hamama mı gidilir kız, pişik olursunuz :KK66:
Aynen çocuk olana kadar dibine vuralım diyoruz. Gerçi ben sigaradansa alkolü görmesini tercih ederim sanırım. Ama sarhoş olmayı unutmak gerek, tekilalara elveda diyeceğiz. Hangi okulda senin kız? 2. Sınıf mı şimdi? Bizim arkadaşların ikizleri var karı koca atıyorlar motorların arkasına bebeleri geziyorlar valla.

Ünideyken bir chopper vardı bende. Sonra satıp dört tekere geçtim. Hala onun pişmanlığını yaşıyorum. Motor pek keyifli, pek pratik bişey. Öyle büyükte gözüm yok, şehir içi kullanacağım bir vespam olsa yeter. Ama arabadayken trafik canavarları canımıza okuyor vespanın üzerinde görürlerse asfalta afiş edebilirler diye tırsıyorum.
Kız ne pişiği.. khamamda cıkınca vurruz kendimizi yukarı , püfür püfür eser ora.. zatürre bile oluruz mazallah..
sigara alkol işin geyiği.. ama kızımda sigara düşmanlığı kadar müthiş alkol düşmanlığı var.. ikisinide bıraksak keske :KK43:
anacım benim motor sevdam ergen gbi özentilik seviyesinde. yok ben 2 tekerleğe tek basıma binemem korkarım.. 4 iyi güzel emniyetli.. gecmısımde olmadıgı ıcın buyastan sonra sıkıntı bize..
Kız 2. sınıfta refika aksoyda şimdi.. senle bikolej topıgınde ilk karsılasmısız. ben kızı kolejden alıyordum gecen aylarda okul arastırırken konusmustuk. senın yegen ing. kültürdemıydı ne :cool:

Valla evde spor yapma konusunda beceriksizim ben. O yüzden öneri veremeyeceğim. Ama spordan sonra muhakkak soğuma egzersizleri yap ki kasların rahatlasın. Ben geçen hafta squat yapayım dedim eski tekvandocuyum bacak kaslarım sağlamdır buna rağmen bir hafta yürüyemedim. Debriyaja basamadığım için araba kullanamıyordum. O ne biçim bir hareket la. Yapmam bi daha. Elma sirkesini çok duyuyorum sabahları aç karnına diyorlar. Bizim burda bir abla baya kilo verdi onunla. Bir de yeşil çay benim olmazsa olmazım. Özellikle regl olduğunda bütün ödemi attırıyor. Ve bir de tabi ki bolca su. Suyu ihmal etme hem cildin hem kilon için çok önemli.

Hamama gitmeyin, hamamönüne gidin. Benim için bir kahve için kız orda. Ohh miss.

Yesilcayi suyu iciyorum normalde de icerim yuppik :) evde sporda da hic sorunum olmuyo ama onemli olan istikrarli olmak tabi :)

queenEb queenEb
yorumumu alıntının içine yazmısım :KK30::KK59::KK59:
hamama da gitsek ne guzel olurdu dimi ama ben regl oluyorum su an ahaha :KK70:
Olur bacı olur.. hatta andoraydı sanırım orası var hamam havuz sauna fin hepsi bırarada..
bana göre inmek sadece gimsadan oluyo hacı.. ali dincerin karsıdındaki park yani.
valal ben gecen yıl depresyona grdım ondan ötürü zayıfladım ıyıce.. sınırlendıkce üzüldükce ıstıfra ettım midem küçüldü..

Kız ne pişiği.. khamamda cıkınca vurruz kendimizi yukarı , püfür püfür eser ora.. zatürre bile oluruz mazallah..
sigara alkol işin geyiği.. ama kızımda sigara düşmanlığı kadar müthiş alkol düşmanlığı var.. ikisinide bıraksak keske :KK43:
anacım benim motor sevdam ergen gbi özentilik seviyesinde. yok ben 2 tekerleğe tek basıma binemem korkarım.. 4 iyi güzel emniyetli.. gecmısımde olmadıgı ıcın buyastan sonra sıkıntı bize..
Kız 2. sınıfta refika aksoyda şimdi.. senle bikolej topıgınde ilk karsılasmısız. ben kızı kolejden alıyordum gecen aylarda okul arastırırken konusmustuk. senın yegen ing. kültürdemıydı ne :cool:

He hatırladım. Necmi şahinden ingiliz kültüre geçti bizim sıpa. Ayakları totosuna vura vura gidiyor okula :KK53:

queenEb queenEb

Sevgilimle kavga ettim kustuk iki gundur konusmuyoruz ben de istahtan kesildim bikac gun daha konusmasak olur :P

queenEb queenEb

Daha bigun de gidip hamamomune in vino veritas in vino veritas icin kahve iccez

Ya ora Maho dolu gitmesek mikiiii ?
ya bişi sorcam size in vino veritas in vino veritas queenEb queenEb
>1.70 nası bişi :KK8: 1.65 olunca bize kıskanclıktan ! cok çikin görünüyosunuz da :oops:

ehehe :D bazen iyi bazen kötü. mesela o kadar kilom olmasına rağmen göstermediğimin söylenmesi iyi ama tartıda o sayıyı görmek kötü :D biçok kıyafetin uzunların giyebilceği şekilde moda olması iyi ama mağazalarda ben şahsen bacak boyuma göre pantolon bulamıyorum bu kötü. manken gibiysen uzun boy harika bişey ama kilo fazlan varsa sıkıntı... ama ben 1.77 olcağıma 1.70 olmayı tercih ederdim...

ehehe :KK70: bazen iyi bazen kötü. mesela o kadar kilom olmasına rağmen göstermediğimin söylenmesi iyi ama tartıda o sayıyı görmek kötü :KK70: biçok kıyafetin uzunların giyebilceği şekilde moda olması iyi ama mağazalarda ben şahsen bacak boyuma göre pantolon bulamıyorum bu kötü. manken gibiysen uzun boy harika bişey ama kilo fazlan varsa sıkıntı... ama ben 1.77 olcağıma 1.70 olmayı tercih ederdim...
1.77 Mİ ulen de get evime neym gelme.. semtimden geçme.. komplexe girerim ben.. :KK1:

Ehehe de get mi :KK70: sivasli misin yoksa :KK70: hemseri cikcaz nerdeyse :p

Askolsun alinirim bak :p
ben HAS ANGARALIYIMMM..
anam sivaslı :KK50:
bubam angaralı
gocam çorumlu..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. :eek:
sen sıvasın niresi kız selvi ?

@cryptic 28 yasında 1.70 boylarında buğday tenli ve acık kahve saçları olan karamel gibi..
narin bir bayan canlanıyor gözümde

ben HAS ANGARALIYIMMM..
anam sivaslı :KK50:
bubam angaralı
gocam çorumlu..
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.. :eek:
sen sıvasın niresi kız selvi ?

Kangal :) anan neresinden giz corumlu :P artik corumlu olmusun sen de :P

Back
X