• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç görmediğiniz KK üyesi ve zihninizde oluşan profili ?

Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunu in vino veritas in vino veritas :)

Aynen de sephoraa hayraniyim :p ama bence o kahverengi gozlu bilemedim 34 yasinda gibi hissediyorum ya da 28 de olabilir. :KK70:
in vino veritas in vino veritas aynen 170 li boylarda sarışına yakın saçlar.. gözler kaahve..
gözlük olabilir. ispanuol paca sevıyo sankı. benimde tespitler henüz aşık olmadım kendilerine yakındır :cool:

in vino veritas in vino veritas aynen 170 li boylarda sarışına yakın saçlar.. gözler kaahve..
gözlük olabilir. ispanuol paca sevıyo sankı. benimde tespitler henüz aşık olmadım kendilerine yakındır :cool:

Bilgilerinde siyah sac beyaz ten kahve goz yaziyor ama bilemedim :)
Sohbetine doyum olmayan biri gibi :) Aman nazar degicez haa :)

Birde avatari bile cool olan.
Gene dusuncelerini begendigim, boyu tahminen nickinden dolayi kisa oldugunu dusundugum :) kivircik sacli cok bakimli zayif gamzesi olan surekli gulumseyen biri gibi minnakmimar minnakmimar :)

Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunu in vino veritas in vino veritas :)

huzurgerek huzurgerek neden hep aklımız sarışın renkli gözlüde.. içimizde erkek ruhu mu var :KK49:

Aynen de sephoraa hayraniyim :p ama bence o kahverengi gozlu bilemedim 34 yasinda gibi hissediyorum ya da 28 de olabilir. :KK70:

in vino veritas in vino veritas fan sayfasi acicam bak ben o kadarim yani :)
Sen de tam dusundugum gibisin citi piti :)
Bu arada bende ankaradayim :)

Gerçek bir in vino veritas in vino veritas hayranı onun siyah kıvırcık saçlı, beyaz tenli ve koyu renk gözlü olduğunu bilir; benim gibi:KK54::KK39:

Ayy kurban olurum ayol ben size. Teveccühünüz şekerler. Hislerimiz karşılıklı...:KK37::KK15:
Bu arada boy tutmuş ama sarışınlık tutmamış. Koyu kahve saçlarım, siyaha yakın gözlerim var. Bir de beyaz peynir kıvamında ten rengim. queenEb queenEb 34 ne la? 29.9 yaşındayım henüz. J JewelryBonney hile yapmıyoruz ama :KK20:

Ben hiç tahmin yapmayayım zira yetenekli değilim bu konuda. Sıvayabilirim :KK66:

Ayy kurban olurum ayol ben size. Teveccühünüz şekerler. Hislerimiz karşılıklı...:KK37::KK15:
Bu arada boy tutmuş ama sarışınlık tutmamış. Koyu kahve saçlarım, siyaha yakın gözlerim var. Bir de beyaz peynir kıvamında ten rengim. queenEb queenEb 34 ne la? 29.9 yaşındayım henüz. J JewelryBonney hile yapmıyoruz ama :KK20:

Ben hiç tahmin yapmayayım zira yetenekli değilim bu konuda. Sıvayabilirim :KK66:
O zaman bunun şerefine sephoraa bizi discoya götür..
queenEb queenEb geçerken ben alıram seni..

queenEb queenEb
aksam gımsanın kösede bulusalım.. ben
21 yasinda 177 boyunda saclari siyah, gozleri kahverengi bugday tenli bi hatun arayım. sende hayalindeki 165-170 boyunda sarısın etıne dolgun hatunu ara :KK50:
ben seni buluurmda sen beni hayallerinde yaşatırsın anca :KK68::21:

queenEb queenEb
aksam gımsanın kösede bulusalım.. ben
21 yasinda 177 boyunda saclari siyah, gozleri kahverengi bugday tenli bi hatun arayım. sende hayalindeki 165-170 boyunda sarısın etıne dolgun hatunu ara :KK50:
ben seni buluurmda sen beni hayallerinde yaşatırsın anca :KK68::21:

Yarın akşam buluşun, ben izmirden yetişemem bu akşama. Gimsa şu batıkent metronun orda olan mı? Ben bi onu biliyom, o değilse de gelip beni ordan alınız. Üzerimde rob de chambre elimde de fiski bardağı olacak. Siz de gazozlarınızı alıp gelin.

Ayy konu super eglenceli olur bence deee :) harika dusunmussun :KK70:

Mesela bence sen 25 26 yaslarinda 165 170 boylarinda sarisin ama sacinda sanki balyaj varmis gibi bi sari saca sahip olan ve hafif etine dolgunsuuun cook tatlisim hayalimce :KK68:

Yarın akşam buluşun, ben izmirden yetişemem bu akşama. Gimsa şu batıkent metronun orda olan mı? Ben bi onu biliyom, o değilse de gelip beni ordan alınız. Üzerimde rob de chambre elimde de fiski bardağı olacak. Siz de gazozlarınızı alıp gelin.

Tamda orası ıkımızde b.kentlı oldugumuz için kızılayın giması , batıkentın gimsası...
valla uyarmadı demeyin ; çikinseniz ilaçları kendı gazozuma atarım he o_O..

queenEb queenEb

Tamda orası ıkımızde b.kentlı oldugumuz için kızılayın giması , batıkentın gimsası...

queenEb queenEb

Tamam tamam biliyom ben orayı o zaman. Çeyrek batıkentli sayılırım beni de aranıza alııın... Ohh gazoza ilaç atmaya da gerek kalmadı. Bu kuşlar kendi kendilerine girecekler kafese demek ki. Çok çirkinim kız keşke ölsem ;)
Bir de sizi bizi bırakabiliriz bir kenara bence.

Tamam tamam biliyom ben orayı o zaman. Çeyrek batıkentli sayılırım beni de aranıza alııın... Ohh gazoza ilaç atmaya da gerek kalmadı. Bu kuşlar kendi kendilerine girecekler kafese demek ki. Çok çirkinim kız keşke ölsem :KK66:
Bir de sizi bizi bırakabiliriz bir kenara bence.
bırakalım hemmen .. ozaman üzerime hafif bişiler alıp geliyorum , dostluğumuz artsın.. :KK23:

(ölme kız her hatunun bigideri vardır hee birde izmirliyse ooohh mmmm.. ulen erkek oldum birden o fiskiyi ben alıcam elime sanırım )

bırakalım hemmen .. ozaman üzerime hafif bişiler alıp geliyorum , dostluğumuz artsın.. :KK23:

(ölme kız her hatunun bigideri vardır hee birde izmirliyse ooohh mmmm.. ulen erkek oldum birden o fiskiyi ben alıcam elime sanırım )
Vazgeçtim hadi siz izmire gelin. Burda deniz var, güneş var, kum var. Napcez çorak ankarada. Yok kız çok güzelim ben, gözlerim rengini geceden almış, saçlarım dalgasını denizden. Işıl ışıl parlıyorum. Nasıl güzelim anlatamam... ( öğğrrrkk kendimden iğrendim şu an)

queenEb queenEb

Cirkin degilim ama balik etliyim sever misin bilmem :D :P

Vazgeçtim hadi siz izmire gelin. Burda deniz var, güneş var, kum var. Napcez çorak ankarada. Yok kız çok güzelim ben, gözlerim rengini geceden almış, saçlarım dalgasını denizden. Işıl ışıl parlıyorum. Nasıl güzelim anlatamam... ( öğğrrrkk kendimden iğrendim şu an)

Ben 16 sene izmirde yasadim son 4 yildir ankaradayim :)

Back
X