- 30 Mart 2022
- 1
- 14
- 25
-
- Konu Sahibi fineasveforb
Cinsellik = seviye hımm iyiymiş
4 senedir ilişkiniz yok, siz öyle sanıyorsunuz.
Bence çok seviyesiz bir ilişki.ovvv çok seviyeli bir sekse çağrı
Bence burdaki asıl sorun bu4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik.
Et ete değsin artık yeterBıçak kemiğe dayanmış.
Nasıl görmeden bu kadar sürdü4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik. Sevgilim son günlere kadar hiç cinsellik konuları açmayan ve çok utanan bir insandı. Ama son zamanlarda aşırı açık bir şekilde telefonda sadece cinsellik üzerine konuşuyor. Bu şekilde mi konuşmak istiyorsun dedim evet dedi . Bana sorduğunda bende evet dedim ama seviyeli bir şekilde konuşacağını düşündüm. Ama mesele bambaşka bir boyuta geldi hiç görmediğim bir insanla açık açık cinsellik konuşuyoruz. Evet dediğim için bir şey de söyleyemiyorum. Sizce amacı ne olabilir (4 senedir hiç boyle yapmayan insan) ya da siz olsaydınız ne yapardınız?
4 yıl görüşme telefonda seks teklifleri konuşmalar olsun, öküzün az kalmış dağları delmesine4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik. Sevgilim son günlere kadar hiç cinsellik konuları açmayan ve çok utanan bir insandı. Ama son zamanlarda aşırı açık bir şekilde telefonda sadece cinsellik üzerine konuşuyor. Bu şekilde mi konuşmak istiyorsun dedim evet dedi . Bana sorduğunda bende evet dedim ama seviyeli bir şekilde konuşacağını düşündüm. Ama mesele bambaşka bir boyuta geldi hiç görmediğim bir insanla açık açık cinsellik konuşuyoruz. Evet dediğim için bir şey de söyleyemiyorum. Sizce amacı ne olabilir (4 senedir hiç boyle yapmayan insan) ya da siz olsaydınız ne yapardınız?
Seviyeli konuşacağını düşünen konu sahibiBir de cinsellik nasıl seviyeli konuşulabilir ki? Dest-i cimanıza talibim mi diyecek?
Bir de bir kere tamam dedi diye artık sözleşme imzalamış gibi adamla erotik konuşmaktan vazgeçemiyormuş. YERSEN.Seviyeli konuşacağını düşünen konu sahibi
Geri dönüşte edemiyor şimdi söz verdi bir kereBir de bir kere tamam dedi diye artık sözleşme imzalamış gibi adamla erotik konuşmaktan vazgeçemiyormuş. YERSEN.
İlk görüşmede amacına ulaşmak için yapıyor uzak durun4 yıllık bir ilişkim var ve bazı sorunlar yüzünden henüz görüşemedik. Sevgilim son günlere kadar hiç cinsellik konuları açmayan ve çok utanan bir insandı. Ama son zamanlarda aşırı açık bir şekilde telefonda sadece cinsellik üzerine konuşuyor. Bu şekilde mi konuşmak istiyorsun dedim evet dedi . Bana sorduğunda bende evet dedim ama seviyeli bir şekilde konuşacağını düşündüm. Ama mesele bambaşka bir boyuta geldi hiç görmediğim bir insanla açık açık cinsellik konuşuyoruz. Evet dediğim için bir şey de söyleyemiyorum. Sizce amacı ne olabilir (4 senedir hiç boyle yapmayan insan) ya da siz olsaydınız ne yapardınız?