• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç giyemediğim elbiselerimi satıyorum :)

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.145
198
Merhaba hanımlar. Evlenmeden önce bi hevesle aldığım, daha sonra hiç giymediğim elbiselerimi satıyorum.
Çok uygun fiyata satıyorum o yüzden kargo alıcıya ait olacak. Beğenen olursa bana burdan ulaşsın.
Resimleri açıklamalarıyla beraber birazdan ekleyeceğim.

Eklentiler

• $CIMG2435.jpg
    $CIMG2435.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 128
$CIMG2443.jpg önü
$CIMG2444.jpg arkası
38 beden, triko kumaş ve dizaltı.Bu arada ben 1.70 boyundayım bana göre dizaltı yani :)Fiyatı 20 tl...

Son düzenleme:
$CIMG2445.jpg
Bu da 36-38 beden, triko kumaş, düzüstü. Kayık yaka tarzında, sol omzunda fular gibi bi kumaşla toplatılmış..
Fiyat 15 tl ...

Eki Görüntüle 764399
$CIMG2436.jpg ön kısmı,
Arkasını da yükleyecektim ama sitede bugün bi yavaşlık var :( arka kısmı sporcu atletleri gibi. Bi de hoş bir yırtmacı var :)
Bu elbise de 36-38 bedene uygundur. Ayak bileklerine kadar geliyor. Herhangi bi tatil mekanında parmak arası sandaletlerinizi giyip akşam yemeğine gidebilirsiniz, giyildiğinde çok şık duruyor :13: Triko kumaş. Fiyatı, 25 tl..

Son düzenleme:
Dediğim gibi kıyafetler hiç giyilmemiştir. Üzerimde çekip koymak isterdim ama tek başıma beceremedim :1:
Beğenirseniz , hoşunuza giderse , zevkinize uygunsa hepsi çok güzel elbiseler :16:

Siyah beyaz olanı almak istiyorum ama 34 bedenim daraltma payı vs var mı acaba

Siyah beyaz olanı almak istiyorum ama 34 bedenim daraltma payı vs var mı acaba

Hmm, 34 bedensen bol gelebilir canım, daraltılır mı ki hiç bi fikrim yok :26:
Terziler halleder ama büyük ihtimal.
Ama şöyle bişey de var kumaş likralı gibi olduğu için belki de tam olur :13:

Hmm, 34 bedensen bol gelebilir canım, daraltılır mı ki hiç bi fikrim yok :26:
Terziler halleder ama büyük ihtimal.
Ama şöyle bişey de var kumaş likralı gibi olduğu için belki de tam olur :13:

36 beden bile bol geliyor 38 kesin bol gelir ama annem belki halleder. Bir kaç gün daha kalsın o zaman bedenine tam olan ve isteyen biri olmazsa alabilirim, çok beğendim gerçekten :)

Kıyafetler hoş
Ama benim merak ettiğim birşey var..:44:
Söylersem kızarsın.:18:
Kızsan da söyliycem..:41:

Yahu niye satıyorsun hiç giyilmemiş kıyafetleri hı :27:

36 beden bile bol geliyor 38 kesin bol gelir ama annem belki halleder. Bir kaç gün daha kalsın o zaman bedenine tam olan ve isteyen biri olmazsa alabilirim, çok beğendim gerçekten :)

Tamam canım :16:
Baştan söyledim ben de kumaşı triko tarzı, yani esniyor. Bu kumaşı seviyosan çok şık bi elbise.
Ben sözümde giycektim de son anda dantelli bi elbise gördüm bunu giymekten vazgeçtim :1:

Kıyafetler hoş
Ama benim merak ettiğim birşey var..:44:
Söylersem kızarsın.:18:
Kızsan da söyliycem..:41:

Yahu niye satıyorsun hiç giyilmemiş kıyafetleri hı :27:

:17:
Evlenmeden önce hunharca yaptığım alışverişler sonucu, bu 4 şanslı elbise gardrobuma veda etmek zorunda :1:
Bi de eşimin doğum günü var yakında, ben de çalışmıyorum. Para gerek bişeyler yapcam :1: Hem de ben giymiyorum gardropta eskiyeceğine birinin üstünde paralansın di mi? :1:

:17:
Evlenmeden önce hunharca yaptığım alışverişler sonucu, bu 4 şanslı elbise gardrobuma veda etmek zorunda :1:
Bi de eşimin doğum günü var yakında, ben de çalışmıyorum. Para gerek bişeyler yapcam :1: Hem de ben giymiyorum gardropta eskiyeceğine birinin üstünde paralansın di mi? :1:

Hııııı :)

Güzel düşünmüşsün ..
Allah uzun ömürler versin her ikinizede.. :nazar:

Back