• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

30 yaşımdayım ben de ailemle yaşıyorum. Tıpkı sizin gibi bir odam var vee çok mutluyum.
Asla evleneyim diye bir çabam olmadı şimdiye kadar ve kafam böyle çok rahat.

Şuan hayatımda biri var ama yine kafamda evlenmek yok. Çok aşık olursam o zaten doğal gelişir.

Onun dişinda çalışıyorum, arkadaşlarımla zaman geçiriyorum, resim çiziyorum, yürüyüs yapıyorum.
Hayvanları çok çok seviyorum.

Evliler başka gezegenden değil yani . Onlar da farklı şeyler yapmıyor :)

Hayat güzel illa evli olmak gerekmiyor. Hatta evli değilseniz daha güzel :)

Ben 30. doğum günüme 2 ay kalasıya sevgili oldum eşimle.
Bana da hiç evlenmeyecekmişim gibi gelmişti. O yuzden çeyiz namina bir mendilim bile yoktu düşün 😂 Zaman çok önemli değil önemli olan mutlu olman, karşına mutlu edecek birinin çıkması. Bekarken daha mutluydum dememek. Mutlaka bir yerlerdedir kısmetin bazılarının ki böyle benimki gibi geç çıkıyor.Lütfen üzülme
Eşinizle nasıl tanıştınız mutluluklar 😊😊😊

Hic evlenmemis, otuz yasin uzerinde ve artik pek de umudu kalmamis olan arkadaslar sorum size. Gunler bir sekilde geciyor. Kimimiz calisiyoruz, kimimiz hobilerimizle zaman geciriyoruz, kosturuyoruz ama geceler size de cok uzucu ve uzun geliyor mu? Neler yapiyorsunuz? Zamaninizi nasil geciriyorsunuz? Ve en onemlisi moralinizi nasil yuksek tutuyorsunuz?
Ben hala ailemle yasiyorum. Cocukmusum gibi odam var, evlilerin evi varken. Bu gucume gidiyor. Odamda bir suru ceyizim var ozenle secip ozenle sarip sarmaladigim. Evim olsa, kendi zevkimce dosesem diye hayal kurmak bile aci veriyor. Ailemle yasamak gucume gidiyor dedim ama Allah onlari basimdan eksik etmesin. Bir gun gelecek onlar olmayacak. Ben ne yapacagim o zaman yapayalniz? O kadar korkuyorum ki.
En kotusu de amacsiz yasamak. Ne icin yasiyorum ki ben? Calismak icin mi? Gezip tozmak deseniz herkes evli kimle gezeyim, yalniz mi? Coluk cocuk yok. Bombos bir hayat. Varligim ya da yoklugum neyi degistiriyor ki? Hic evlenmemis bir halam var. Annesi babasi uzun zaman once vefat etmis tabi. İki kardesi var ama herkes kendi hayatini yasiyor. Oyle olmaktan cok korkuyorum. Kismet deyip geciyoruz. Ama isyan etmemek elde degil. O kadinin ne gunahi var da onun kismetine boyle yalnizlik ve bos bir hayat dusmus?
Yardim edin arkadaslar. Psikolojim cok kotu. Eger benim kismetim de boyleyse koca bir hayat nasil dayanacagim? Siz nasil dayaniyorsunuz?
Evlenmis biri olarak yazıyorum. Henüz 30 yasina varmadim ama simdiki aklim olsa 30 umdan sonra evlenirdim. Eşimin israrlari sonucu evlendim. Böyle dusunmeyin artik 20 lerinde evlenen ayrica cok az. Evleneceginiz hayirli kimseler bulmaya çalışın. Insan belli yastan sonra oldukca secici oluyor. Direkt kestirip atmayin iyi biriyse tanimaya çalışın. Illa birileriyle tatile gitmek zorunda degilsiniz kendi kendinize de seyehat edebilirsiniz. Kültür turlarina falan katilip yeni ortamlar kazanabilirsiniz. Ayrica kurslarda yeni arkadaşlıklar icin ideal. Kendinizi üzmeyin. Onemli olan evlenip ev kurmak degil onemlu olan mutlu olmak. Evlenip her gece aglayan inan milyonlarca kadın var. Psikolojini bosuna bozma. Sadece biraz bu hayirli is icinde cabala, ortamlara gir. Siz mantiginizla hareket edip daha dogrucu kararlar verebilecek durumdasiniz. Hayatta hicbirsey icin gec degil. Bizim komsumuz 45 inde evlendi simdi ikizleri var. Umarim hersey gonlunuzce olur. Mutlu olmaya çalışın.

Back
X