• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic evlenmemis arkadaslara soruyorum

hanımlar bence çok dert etmeyin kafanızdan atın neye odaklı yaşarsanız o ertelenir diye düşünüyorum
hani gözünün önündekini görememek gibi bişey
benim görümcem var 34 yaşında bi ara oda çok takmıştı kafaya neden evlenemiyorum diye o kadar takmıştıki
ben doğum yaptıgımda çok ağladı mesela sen benden kaç yaş küçükün çoluk çocuga karıştın ben ne zmaan evlenpte anne olucam diye
ama bi süre konuşa konuşa hallettik ne zamnki kafasından ille evlenmem lazım bn ne zaman evlenicem duygusunu sildi
o zaman kısmetini buldu diyebilirim
şu anda nişanlı bikaç ay içinde düğünü var kısmetse
yani demek istediğim zorda olsa bu düşünceleri bi müddet kafanızdan silin
inşallah Allah hakkınızda hayırlısını versn
gönlünüzde ne varsa kim varsa onu sizlere hayırlı eylesin inşallah

Merhabaa.Ben yakında 29 a giriyorum.hiç evlenmedim,ufukta da görünmüyor açıkçası..Ailemle yaşıyorum.
Ne yaptığımı, nasıl vakit geçirdiğimi, nasıl düşündüğümü paylaşayım.
Çalışıyorum fena değil tarzda bir işim var,en azından ihtiyaçlarımı görebilmek açısından şikayet etmiyorum.Öncelikle cildime çok bakıyorum,sabah akşam basit bakımları mutlaka yapıyorum yemek içmek gibi alışkanlık olmuş bende.Aslında 25 yaşında başladım bu alışkanlığa,başlamadan önce yaşımdan büyük gösterdiğimi söylerlerdi ama düzenli cilt bakımı 1 yıl kadar sürede beni çok gençleştirdi,etrafımdakilerin yaşımı söyleyince şaşırması da bana extradan gençlik mutluluğu vermeye başladı.Ufacık bir kırışık oluşsa dahi kendime göre imkanlarla hemen müdahale edip defediyorum:) Biraz da vakit geçirmemi sağlıyor.
Genellikle bekar arkadaşlarımla görüşüyorum.Evlilerle de görüşüyorum ama ben bekar olduğum için bekarlarla takılmayı daha çok seviyorum.Bir de ben kolay ayak uyduran biri olduğum için,açık ya da kapalı arkadaşlarımı ihmal etmemeye çalışıyorum.Mesela bir gün biriyle oturup hüzünleniyorsak diğeriyle ertesi gün gülmenin suyunu çıkarıyoruz.Açıkcası bugüne kadar bu yaşıma rağmen hiç istemedim evlenmeyi.Bekarlık bana lüks gibi geliyor,belki de sıkılgan biri olduğum için..Ama karşıma çıksa evliliği düşündürcek biri hayır da demem yani :) Şimdi öyle biri yokken evlenmek için evlenilmez ki ama deil mi

Ya pardon ama burada bekarim diye yazmissiniz ama actigin konunda da nisanlimla iliskiye girdik hamile kalirmiyim diye sormussun... ayrildiniz mi yoksa merak ettim. .

Millet hava atmak için giriyor ama güzel yakalamışsınız.

Ya canim dikkatimi cekti. Arkadas bu konuda hayatimda hic bi zaman evliligi evlenmeyi dusunmedim hic evlilik dusuncesi icerisinde olmadim hayatim boyunca demis.. ama bi onceki konusunda da nisanlisiyla iliskiye girdiklerini ve hamile kalip kalmama ihtimalini sormus.. simdi insan merak ediyo hayatimda hic evlilik dusunmedim diyen biri hangi dusunceyle hangi mantikla nisanlanir?? Benim ve bircok insanin da kabul edecegi uzere, nisanlanmak evliligin bi adim oncesi degilmi dir ???? Ya soylicem yine ama siz zaten evlilik dusuncesinde olmayin bence.. cunku degil bir insanla anlasmak, daha kendinizle celiski halindesiniz siz daha kendinize karsi durust degilsiniz. . Bizi kandirdiniz havanizi attiniz simdi mutlu mutlu yasayin..

Ya canim dikkatimi cekti. Arkadas bu konuda hayatimda hic bi zaman evliligi evlenmeyi dusunmedim hic evlilik dusuncesi icerisinde olmadim hayatim boyunca demis.. ama bi onceki konusunda da nisanlisiyla iliskiye girdiklerini ve hamile kalip kalmama ihtimalini sormus.. simdi insan merak ediyo hayatimda hic evlilik dusunmedim diyen biri hangi dusunceyle hangi mantikla nisanlanir?? Benim ve bircok insanin da kabul edecegi uzere, nisanlanmak evliligin bi adim oncesi degilmi dir ???? Ya soylicem yine ama siz zaten evlilik dusuncesinde olmayin bence.. cunku degil bir insanla anlasmak, daha kendinizle celiski halindesiniz siz daha kendinize karsi durust degilsiniz. . Bizi kandirdiniz havanizi attiniz simdi mutlu mutlu yasayin..

Muhtemelen nişanlısı değildir sevgilisidir burda tepki veriliyor diye nişanlım demiştir.

Evlilik düşünmemiş de olabilir ama her gün kafasını kurcaladığından kompleksten de böyle demiş olabilir :)

Bu arada evlenmek için evlenilmez tabi ki. Karşına düzgün bir insan çıkmadıkça hayatını mahvetmeye değmez. Deli gibi aşık olup evlenenler bile 2 gün sonra aldatılıyor. Erkekler tv kumandaısnı ellerinden bırakmayan bir öküze dönüşüyor. vs vs.. :)

Millet hava atmak için giriyor ama güzel yakalamışsınız.

Bide icimde kalmasin madem yazdim konuyada yorum yapayim :) kizlar kizlar siz ne kadar bekleseniz de bu isler nasip kismet isi yani kismetinizde varsa daglari asar gelir sizi bulur.. birazda tabi bayanin cabalari onemli kizlar simdi armutun sapi uzumun copu diye diye teyzem hala 38 yaşında ve gene kimseyi beğenmiyor. . Hem zengin hem yakisikli hem karakterli hem hayatta belli bi statuye sahip olacak dedi . Hala bekliyor.. Onun sunu kotu bunun bunu.. yanlis anlamayin onunuze gelenle evlenin demiyorum asla ama eger karsinizdakide iyi bi insansa karakteri saglamsa bi sans verin derim.. kizlar dualarim sizinle hic umudunuzu kaybetmeyin hep hayirlisi diye dua edin..kaldi ki herkes evlenmek zorunda deil bu hayatta.. siz mutlu ve huzurlu bi hayat naai yaşayabilirsiniz ona bakin..

Muhtemelen nişanlısı değildir sevgilisidir burda tepki veriliyor diye nişanlım demiştir.

Evlilik düşünmemiş de olabilir ama her gün kafasını kurcaladığından kompleksten de böyle demiş olabilir :)

Bu arada evlenmek için evlenilmez tabi ki. Karşına düzgün bir insan çıkmadıkça hayatını mahvetmeye değmez. Deli gibi aşık olup evlenenler bile 2 gün sonra aldatılıyor. Erkekler tv kumandaısnı ellerinden bırakmayan bir öküze dönüşüyor. vs vs.. :)

Ayni fikirdeyiz canim ama simdi soyle biseyde var karsinizdaki insan karakterliyse hani sirf yakisikli deil fln diye atmamak lazim..

Ayni fikirdeyiz canim ama simdi soyle biseyde var karsinizdaki insan karakterliyse hani sirf yakisikli deil fln diye atmamak lazim..

Bence de.size değerli olduğunuzu hissettiren, işi olan, iyi bir aileye sahip olan ve içinizi kıpır kıpır yapan bir insanla evlenilmeli bence.yakışıklılık ve güzellik gelip geçici keza aşk da öyle.

Mutsuz ve evde kalmis kizlar selam mi desem bilemedim:-) Kizlar nedir bu yorumlarınız inanamadim hatta biri de yazmis duakarim sizinle teyzem evde kaldi falan filan diye.. Evliler cok mu mutlu sanki yada illa bir yas mi var evlenmek icin bu ne karamsarlık. . Bu dusunce tarzinda kimse mutlu olamaz.. Artik su evde kalmis olayini lutfen silin kocis kocis diye fiziken kocalari yaninda mutsuz zavalli ruhlari yalniz milyonlarca evli kadında n biri olacağını za evde kalin daha iyi.. Ruh eşini bulmayı herkes ister ama yoksa da kendinizi heba etmek yerine mutlu olmayi ogrenin lütfen. . Evlenmemis bayanlara evde kalmis muamelesi yapan eksik gibi goren zihniyeti kiniyorum.. Hepiniz hayatinizin askini bulursunuz inşallah bu yil:-)

hiç evlenmedim . evliliği düşündüğüm zamanlar oldu tabi . 28 yaşındayım bekarım mutluyum çok şükür . gerçi ben erkek arkadaşımla yaşadığım için evli gibiyim sayılır . bence nikahta değil olay . olay insanın yalnız kalması . ben ne evlilier biliyorum yalnız ... önemli olan evlilik değil önemli olan hayatınızda aşkın olması .. önce aşk sonra evlilik ..

Mutsuz ve evde kalmis kizlar selam mi desem bilemedim:-) Kizlar nedir bu yorumlarınız inanamadim hatta biri de yazmis duakarim sizinle teyzem evde kaldi falan filan diye.. Evliler cok mu mutlu sanki yada illa bir yas mi var evlenmek icin bu ne karamsarlık. . Bu dusunce tarzinda kimse mutlu olamaz.. Artik su evde kalmis olayini lutfen silin kocis kocis diye fiziken kocalari yaninda mutsuz zavalli ruhlari yalniz milyonlarca evli kadında n biri olacağını za evde kalin daha iyi.. Ruh eşini bulmayı herkes ister ama yoksa da kendinizi heba etmek yerine mutlu olmayi ogrenin lütfen. . Evlenmemis bayanlara evde kalmis muamelesi yapan eksik gibi goren zihniyeti kiniyorum.. Hepiniz hayatinizin askini bulursunuz inşallah bu yil:-)

Insanlarin mutlu bi yuva kurmak cocuk sahibi olmak istemelerinin neresi tuhaf geldi size anlayamadim.. biz zaten sirf evlenmek icin gidin evlenin demedik kimseye.. o sevgiyi bulmalari icin hayirli mutlu bi evlilik yapmalari icin dua etmemin neresi yanlis ????? Kendi dusuncenizden baskasina tahammülünüz olmamasini kınıyorum. Siz gormek istemeyebilursiniz ama hayatta evli ve cok mutlu olan kadinlar var.. Genc birer kadin olarak bu arkadaslarimiz da asik olmak evlenip bebek sahibi olmak istiyorlar.. yine söylüyorum arkadsslar inşallah kusmetiniz gelir bulur sizi ve hayalinizdeki mutlulugu yasarsinuz..

Bence de.size değerli olduğunuzu hissettiren, işi olan, iyi bir aileye sahip olan ve içinizi kıpır kıpır yapan bir insanla evlenilmeli bence.yakışıklılık ve güzellik gelip geçici keza aşk da öyle.

ici kipir kipir ettiren ask degil de ne peki:ssz::1:

2013 ugursuzdu kızlar bosverin icinde 13 rakamı vardı neticede ama cok sükü 2014 geldi İnşallah bu sene olcak bu is :16: Umudu kaybetmemek lazım dimi ama :1:

Insanlarin mutlu bi yuva kurmak cocuk sahibi olmak istemelerinin neresi tuhaf geldi size anlayamadim.. biz zaten sirf evlenmek icin gidin evlenin demedik kimseye.. o sevgiyi bulmalari icin hayirli mutlu bi evlilik yapmalari icin dua etmemin neresi yanlis ????? Kendi dusuncenizden baskasina tahammülünüz olmamasini kınıyorum. Siz gormek istemeyebilursiniz ama hayatta evli ve cok mutlu olan kadinlar var.. Genc birer kadin olarak bu arkadaslarimiz da asik olmak evlenip bebek sahibi olmak istiyorlar.. yine söylüyorum arkadsslar inşallah kusmetiniz gelir bulur sizi ve hayalinizdeki mutlulugu yasarsinuz..

Once kitap okuyun kendinizi gelistirin ki anlayabilin yazilani... Algilar misin bilmiyorum da ben de evliyim ve uc aylik hamileyim. Sorun otuzunu gecmis insanlara acir gibi muamele yapmak onu anlattim. Senin once teyzene tahammulun yok 38 yasinda secici olmasi size sacma geliyor. Evliliğin yasi yok demek istedim ve otuzunu geçenler baska boyut canlilar degil.. Neyse senjn kinaman umurumda degil..Algila biraz yazmisim dimi herked askini ruh esini bulsun diye.. otuzunu gecmis bayanlara ucube zavalli muamelesi yapan tek hücrelileri ben kiniyorum..

Son düzenleme:
Once kitap okuyun kendinizi gelistirin ki anlayabilin yazilani... Algilar misin bilmiyorum da ben de evliyim ve uc aylik hamileyim. Sorun otuzunu gecmis insanlara acir gibi muamele yapmak onu anlattim. Senin once teyzene tahammulun yok 38 yasinda secici olmasi size sacma geliyor. Evliliğin yasi yok demek istedim ve otuzunu geçenler baska boyut canlilar degil.. Neyse senjn kinaman umurumda degil..Algila biraz yazmisim dimi herked askini ruh esini bulsun diye.. otuzunu gecmis bayanlara ucube zavalli muamelesi yapan tek hücrelileri ben kiniyorum..

Bence sen oku ne yazmisim anla.. kimseniN ole bise yaptigi yok ama sanki senin yaran var galiba.. bu kinle nefretle yasamak senin icin zor olmali..burda senden baska tek hucreli goremedim ben :) yani simdi senden anne mi olacak ;) cocuga acidim.... ;))) hamile insan biraz daha iyi olur derler sende nerdeeee hic tanimadigin birine hakaret edebilecek kadar kötüsün. Hakkimi helal etmiyorum ins cikar senden.. dahada yazmicam senin gibi biriyle muhatap olmam.....

Bide şu var kocan seni aldattiysa git hirsini kocandan al nur ok.. kocana edemedigin hakaretleri burda internet ten yazip tatmin oluyorsun galiba. . Klavye delikanlikigi yapma ordan ihanete ugramis tek hücreli :)))))

Back
X