hiç eşinize yanlışlıkla eski aşkınızın ismiyle hitap ettiniz mi?

ben esimle daha evlenmeden önce bir iki defa esimin adi yerine eski erkek arkadasimin adiyla hitap etmistim ama sanirim oda agiz aliskanligindan kaynaklaniyor .... neyseki esim anlayisli davrandi )
sonra bir daha hic böyle bi hatam olmadi

Evli değilim ama bir keresinde sevgilime eski sevgilimin ismi ile hitap etmiştim.. Canım benim yaa, çok üzülmüştü, özür filan diledim ama nafile.. Tüm gün neşesi yerine gelmemişti.. Haklı çocuk, hoş bir durum değil ve incitici, dikkatli olmak gerek..

eşimle aşık olup evlendiğime göre aklımda kimse kalmamıştır bu nedenlede böyle birşey yapmam olanaksız.bana yapılırsada çok kızarım.çünkü bu unutamamanın verdiği bi davranış bence

ayy kızlar ben bu hataya düştüm vallasevgilmle tlfnda konuşurken tartışıyorduk ona birşeyleri açıklamaya çalışıyordm dinlemiyordu benii yine bas bas bagırıyordu:mymeka:işte o an ne olduysa oldu ve ben ona eski sevgilimn adıyla hitap ettim senağlama allahım zaten kızgındı birde ben öyle söyleyince yani şaşırınca daha çok çıldırdı:mymeka: o da bana sen nasılsn burcu demezmisenağlama ayyyyyyyyyyyyyy çıldrıdım o anklava: ben şaşırmştm o bilerek yaptısenağlama gıcık şeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…