- 1 Şubat 2015
- 57
- 28
- 30
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
aynen bir de konuşmayı bilmek lazımNormal olan bir şeyden neden kuşku duyuyorsunuz?
Kız arkadaş her zaman daha iyidir.
Erkeklerle her şeyi konuşamazsınız.
Benim şu ana kadar hiçbir kız arkadaşımla arkadan iş çevirme,kuyu kazma,kıskançlık diye bir şey olmadı. Eğer böyle bir sorun varsa ya sizin arkadaşlık algısınızda bir sorun var ya da arkadaş seçmeyi bilmiyorsunuz.
Aşk meşk konularını konuşmak için erkek arkadaş arıyorsanız siz çok yanlış gelmişsiniz.
bence de, çok mu lazım yarım akıllı erkeklerin vereceği fikirlerValla hic erkek kankam olmadı, istemem de, benim aklım bana yeter onlardan alicak aklım yok
Ya madem illa biri yol gostersin, sirdasin olsun istiyorsan , iliskiler konusunda deneyimli guvendigin bir kiz "kanka" dan da yardim alabilirsinn
Kişi erkek yanında yemek yiyorsa sorabilirsin hangi bölümde okuduğunu nasıl bölüm olduğunu zaten konuşurken az çok pot kırar veya sempatiktir o an zaten hissedersin tabi erkeklerlede konuşma olması gerek ama ilk aşık olduğunla evlenmemek gerek
Hiç yok derken sınıf ya da iş ortamından falan selamlaştığın kimse de mi yok? Değilse garip bi durum. Ama selamlaştıklarınız fln varsa bence gayet normal. Abartılmamalı yani.
erkek kanka zor ki
çoğu bir süre sonra sana açılır
açılmazsa eğer zaten kanka değil "genelde" aşırı samimi olmadığın normal arkadaş oluyor
böyle hem senden hoşlanmayan hem gerçek kanka bir erkek arkadaşım olmadı henüz
ama erkek arkadaş grubuna takıldığım çok oldu onda da adamları geriyorsun bea adamlar küfür etmeyeceğim diye yanında kasım kasım kasılıyor
normal bazı küfürler vardır ya konuşma aralarında hep ağızlarında olan işte onlar yani
öyle bence aşırı gerekli şart bir durum değil yani hehhe
Ben üniversite için avrupaya gittimÜst üste 3 gün yemekhanede görüp yanınıza oturduktan sonra bana mı yazıyor? diye düşünmenizden çekiniyor olabilirler. Siz öyle olmasanız da öyle düşünen kızlar var.