Hiç erkek arkadaşım/kankam yok sizce tuhaf mı?

Normal olan bir şeyden neden kuşku duyuyorsunuz?
Kız arkadaş her zaman daha iyidir.
Erkeklerle her şeyi konuşamazsınız.
Benim şu ana kadar hiçbir kız arkadaşımla arkadan iş çevirme,kuyu kazma,kıskançlık diye bir şey olmadı. Eğer böyle bir sorun varsa ya sizin arkadaşlık algısınızda bir sorun var ya da arkadaş seçmeyi bilmiyorsunuz.
Aşk meşk konularını konuşmak için erkek arkadaş arıyorsanız siz çok yanlış gelmişsiniz.

Kişi erkek yanında yemek yiyorsa sorabilirsin hangi bölümde okuduğunu nasıl bölüm olduğunu zaten konuşurken az çok pot kırar veya sempatiktir o an zaten hissedersin tabi erkeklerlede konuşma olması gerek ama ilk aşık olduğunla evlenmemek gerek

Valla başıma ne geldiyse kız arkadaşlarımdan geldi bu güne kadar en iyisi erkeklerle yakın arkadaş olmak emin olun sizi kızlardan daha iyi anlıyolar, bazı durumlarda anlamasalar bile daha iyi destek oluyorlar. Kız arkadaşın ne kadar yakın ne kadar iyi olursa olsun elbet bir çekememezlik kıskançlık vs. yaşanıyor Erkek kankanızın olması bir başka, mutlaka birkaç tane edinin

Hiç yok derken sınıf ya da iş ortamından falan selamlaştığın kimse de mi yok? Değilse garip bi durum. Ama selamlaştıklarınız fln varsa bence gayet normal. Abartılmamalı yani.

erkek kanka zor ki
çoğu bir süre sonra sana açılır
açılmazsa eğer zaten kanka değil "genelde" aşırı samimi olmadığın normal arkadaş oluyor
böyle hem senden hoşlanmayan hem gerçek kanka bir erkek arkadaşım olmadı henüz
ama erkek arkadaş grubuna takıldığım çok oldu onda da adamları geriyorsun bea adamlar küfür etmeyeceğim diye yanında kasım kasım kasılıyor
normal bazı küfürler vardır ya konuşma aralarında hep ağızlarında olan işte onlar yani
öyle bence aşırı gerekli şart bir durum değil yani hehhe

aynen bir de konuşmayı bilmek lazım
karşıdaki arkadaşa nispet yapar gibi sevgilini eşini habire översen sonra ister istemez arkadaşın bir kıskanma moduna giriyor ya bu insan fıtratı sanırım
ha kimisi belli ediyor kimisi belli etmiyor o ayrı..

Valla hic erkek kankam olmadı, istemem de, benim aklım bana yeter onlardan alicak aklım yok
Ya madem illa biri yol gostersin, sirdasin olsun istiyorsan , iliskiler konusunda deneyimli guvendigin bir kiz "kanka" dan da yardim alabilirsinn
bence de, çok mu lazım yarım akıllı erkeklerin vereceği fikirler

tam olarak isteginiz ne anlamadım.
hic erkek olan samimi bir arkadasınız olmadı, onlarla sevgiliniz hakkında dertlesmek fikir almak istiyorsunuz ama sevgiliniz de yok.
belki sorun da boyle bir ayrım yapmanızdadır. arkadaslarınızla samimiyetinize gore her konuda paylasım icinde bulunabilirsiniz.

masanıza oturan kisiyle selamlasarak arkadaslıgın ilk adımını atabilirsiniz. bunun kadını erkegi olmaz bence.
aranızda bir cekim olursa ilk gunlerden ya da zamanla duygusal bir ilişki icinde de olabilirsiniz.

bu arada yıllardır bir cok samimi erkek arkadasımlarım var, sevgilileriyle de gayet iyi anlasırım.
simdiye kadar aramızda birsey olabilir miydi? evet. ama istemedik, o gozle hic bakmadım, bakmadık.
fakat samimi arkadasım olup da birseyler hissedip zamana yaydıgım, sonra da sevgili oldugum insanlar da oldu. o kisiyle kurdugunuz iliskiye gore sonuc degisiyor...
onlar da size aynı sekilde yaklasabilirler.
kanka ayagına yazdı diyenler var ama boyle bir genellemenin her zaman gecerliligi yok.
ancak uzun sure yalnız bir erkekse her seyden duygusal bir anlam cıkarma egiliminde olabilirler, sadece buna dikkat etseniz yeterli.

Yani herkes okulda cok soğuk erkekler yani o yuzden bn de zorlamadım arkadas ediniyim erkek diye ben de karşıdan bekleyen bi insanım

Hiç yok derken sınıf ya da iş ortamından falan selamlaştığın kimse de mi yok? Değilse garip bi durum. Ama selamlaştıklarınız fln varsa bence gayet normal. Abartılmamalı yani.

Selamlaştıklarım falan var tabiki ama samimi arkadaşım yok erkek

Yok zaten cok kafaya takmıyorum dün düşündüm allah allah niye yok acaba diye aklıma geldi öyle :)

Erkekden kanka dost olmaz.Arkadaş olur ama çok samimi bi ilişki kurulmaz.Çünkü erkekler yanlış anlamya çok musaitler bence.

Üst üste 3 gün yemekhanede görüp yanınıza oturduktan sonra bana mı yazıyor? diye düşünmenizden çekiniyor olabilirler. Siz öyle olmasanız da öyle düşünen kızlar var.
Ben üniversite için avrupaya gittim
küçük bir ildeydik ben gitmeden önce turkiyede kız erkek ilişkileri çok sınırlıydi benim de hiç erkek arkadaşım olmamisti anlasamiyodum pek erkeklerle

Bratislavaya geldim herkes aşırı rahat yani hiç kötü niyet olmadan bir kıza ne kadar guzelsin vs. Diyorlar orada alisilmis tabi

Ben daha önce hiç bu işleri bilmiyordum ya her hafta başka birine aşık oluyordum
biri bana nasılsın dese gelinlik modeli bakiyordum neredeyse
Kezban Paris'te gibiydim
O gunleri hatırlattı yorumunuz bana =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…