Hiç erkek arkadaşım/kankam yok sizce tuhaf mı?

O zaman sekerim sen yaklas, sen konus , sen arkadasca davran, adim at. O kazmalarin sana yaklasacagi yok soyleyeyim :)

Dusunce tarzin cok dogru, erkeklerin bakis acisini da ogrenmek adina erkek kanka bulunmaz bir hazine.

Benim 3 tane yakin erkek arkadasim var, 2si liseden beri icimi disimi her seyimi bilirler.

3.cuyle 25 yasinda tanistim, 2 yildir arkadasim, cidden cok seviyorum kendisini.

Saka bir yana, erkek de kiz arkaas da olmali, sadece erkek/sadece kiz arkadasla hayat gecmiyor bence. Kadin , erkek farkli 2 tur, 2sinden de insanlari tanimak ayr ayri guzel. Insanın hiç erkek dostu olmaması bence eksiklik, hayatın bir yüzünü görmüyorsun, kaçırıyorsun.

Son düzenleme:
Neden olsun ki,çok mu gerekk sanki ? Aşk-meşkle ilgili konuları öğrenmek için illa erkek kankamız olmasına gerek yok. Kız arkadaşlarından veya internetten de merak ettiklerini araştırabilirsin. Bunun Asosyallikle de alakası yok. Şahsen,en doğrusu da budur diye düşünüyorum. Çünkü erkek arkadaş,bir süre sonra erkek arkadaş olrakta kalmıyor. Bunu genelliyorum. Hanımlar,hemen lafımı ateşleyip kavgaya tutuşmayın.. çünkü ateşle barut yanyana durmaz demiş büyüklerimiz..

erkek kanka ne yaa? hep zamane kızlarının takıntıları bunlarsanıyorlar ki bir erkekle kanka (iyy ne biçim bir kelime bu) olunca çook cool ve modern gözükecekler. ahhh gençlik ahh kanka ayağı bir şey ayağı diyorlardı da çıkaramadım. ayak demişken, bırakın kankayı mankayı gelin çorap örelim

aslında güzel bişi ama eksiklik değil. Beniim çok yakın 2 erkek arkadaşım vardı. Sürekli yanyanaydık bi konuda uzlaşamadık görüşmüyoruz. İyisine denk gelirsen erkeklerden kardeşte olur, arkadaşta ..

Valla hic erkek kankam olmadı, istemem de, benim aklım bana yeter onlardan alicak aklım yok
Ya madem illa biri yol gostersin, sirdasin olsun istiyorsan , iliskiler konusunda deneyimli guvendigin bir kiz "kanka" dan da yardim alabilirsinn

Benimde ne hikmetse kız arkadaşım yoktu 1 tane vardi yakin oda liseden kiz arkadasimdi gerisi erkekti sagolsunlar hic basimi agritmadilar
Kız gruplarinada hic bulasmadim dedikodu,birbirini kiskanma ne ararsan o ,en can ciger kuzu sarmasinda bile oluyor :)) gözlemlerime dayanarak ve bicogu kabul etmesede oyle sınırını iyi bilirsen bir erkegin arkadaşlığı bı kizdan cok daha iyi oluyor.. ama sonradan kankamdı sonradan aşk dogdu olaylari olmasın cunku bicok kisi arkadasligi yurutemiyor bu cok sık oluyor bu cok cirkin ..

Erkekten arkadaş güzel oluyor. Benim bir tane erkek arkadaşım var kız arkadaşlarımla kıskançlık kavga giriyor onla girmiyor. Kardeşim gibi oldu gerçekten. Sevgilimle de tanışırlar mesela bazen bana şu konuda adamın üstüne gitme biz erkekler daralır der akıl verir, başım sıkışsa ilk onu ararım işi gücü bırakır koşar. Ailem onu sever onun ailesi beni sever. Şimdi evlenmek istiyor çevrede kafa dengi kız bulamıyor baya baya arıyoruz yengemizi. Hiç burda ki kız erkek arkadaş olamaz anlayışına bakma. İki taraf da iyi niyetliyse çok da güzel oluyor. Annemin doğurmadığı kardeşim o. Kız arkadaşlarıma güzel haber versem önce suratları düşerken kıskanırken (bir iki tane can kız arkadaşım hariç elbette) o benle sevinir, üzüldüğümde teselli eder akıl verir.
Bu arada onlarda senin yanlış anlamandan çekindiklerinden öyle öküz gibi davranıyor olabilirler. Malum kız erkek anlayışına olmaz her türlü bir çekim olur anlayışıyla yaklaşan çok sen de onlardan olabilirsin diye çekiniyor olabilirler yanlış anlaşılmaktan. Ufak ufak sen arkadaşça adımlar atabilirsin.

haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum. kankam dediğiniz kız arkadaş sizi kıskanıp mutluluğunuzu bile çekemeyebiliyor, erkeklerin daha samimi olduğunu düşünüyorum bu konuda

Erkekten kanka olmuyor hacı
çoğu evleniyor sevgili oluyor veya bir sure sonra samimiyet bitiyor falan filan

Hayır bu da benim fikrim neden böyle diyenlere hemen saldiriyonuz

Sen Ol güzelce takıl ama bana ve düşünceme Karışma

haklısınız bende aynı şeyi düşünüyorum. kankam dediğiniz kız arkadaş sizi kıskanıp mutluluğunuzu bile çekemeyebiliyor, erkeklerin daha samimi olduğunu düşünüyorum bu konuda

Bunlara ne yazik ki ben de katılıyorum. Erkekler daha hesapsız kitapsız , gerçekten dostluk verebiliyorlar, hasete düşme durumları pek yok.

Eğer ki diğer kadının elinde benim sahip olduklarımdan fazlası, ya da denksek varsa dost olurum; benim elimdekilere özenen bir kadının eninde sonunda hasete kapılması büyük bir olasılık.

Universitedeki kiz-kiz arkadasliklarin cogu cekemezlikten , biri digerinden daha guzelse, daha iyi sevgilisi varsa vs vs patliyor zaten.

Son düzenleme:
benimde hiç kız arkadaşım yok
kızlarla pek anlaşamıyorum, muhabbetleri sarmıyor beni bunu söylerken kk'da olmak tuhaf ama öyle
bende mühendislik okuyorum ve arkadaşlarımın hepsi erkek, sadece 3 kız arkadaşım oldu bu zaman kadar
erkeklerin arkadaşlığı daha sıcak geliyor bana adım erkek fatmaya çıkıyor ama olsun

bende var da ne oluyor biri gruptaki iki kıza birden yürüdü ardından hepimizi birbirimize düşürmeye çalıştı diğeri nefret ettiğimiz yollu ötesi bir kızın elinden tutup her gün burnumuzun dibine sokuyor yine kavga kıyamet diğeri desen eski sevgilim ayrıldıktan sonra arkadaş kalmayı başardık ama sonra her şeyi batırdı köpeği yüzünden çok büyük kavga ettik yani demem o ki nerede erkek orada bokluk vallaha bak uzak dur yaa gereksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…